Těhotná, ač beru antikoncepci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30.7.10 15:05

Těhotná...?

V pondělí jsem začala brát nové platíčko anitikoncepce (Jeanine), ten den jsem ještě trochu krvácela. V úterý ráno jsem malinko špinila, ale s polednem špinění ustalo. K odpoledni jsem měla sex se svým dlouholetým přítelem. Mohu být těhotná? Občas mám lehké škuby v podbříšku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13335
30.7.10 15:11

pokud bereš pravidelně antikoncepci tak by jsi neměla být. Pokud je to upa první antikoncepce a předtím jsi nebrala tak je to možné, počkej 3týdny a udělej si test. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.10 15:21

antikoncepci beru už asi měsíc a půl. Pravidelně =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
30.7.10 15:22

tak to je v klidu :) Nic se neděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
30.7.10 15:30

Já jsem brala jeanine a teď mám 9 měsíčního syna tuhle antiko už bych nikdy nebrala :cert:

• Citovat
  • Upravit
5579
30.7.10 15:33

Taky jsem brala, ne tu co pises ze beres ty, ale prvni syn je dukazem jak „fungovala“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
30.7.10 15:48

Já taky tak, ale měla jsem Lindynette :mrgreen: - synovi budou 4 roky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
30.7.10 15:52

Ahoj naušničko,

před otěhotněním jsem brala stejnou antikoncepci jako Ty. Několikrát se mi stalo, že jsem trochu krvácela nebo špinila během cyklu, kdy jsem polykala tabletky. Jednou se mi i stalo, že MS nepřišla vůbec a na vině nebyla žádná cysta, těhu nebo cokoli. Doktorka ke které jsem chodila mi říkala, že tyhle nízkohormonální prášky se opravdu musí brát pravdielně (tzn.dodržovat přesný čas), no a je pravda, že já to brala jakoby ráno, ale ráno bylo pro mě někdy v sedm, někdy v jedenáct… někdy až večer :oops: .
Udělej si radši test, ale jestli antiko bereš opravdu poctivě a pravidelně, těhotná bys být neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
30.7.10 16:08
Kailovka píše:
Ahoj naušničko,před otěhotněním jsem brala stejnou antikoncepci jako Ty. Několikrát se mi stalo, že jsem trochu krvácela nebo špinila během cyklu, kdy jsem polykala tabletky. Jednou se mi i stalo, že MS nepřišla vůbec a na vině nebyla žádná cysta, těhu nebo cokoli. Doktorka ke které jsem chodila mi říkala, že tyhle nízkohormonální prášky se opravdu musí brát pravdielně (tzn.dodržovat přesný čas), no a je pravda, že já to brala jakoby ráno, ale ráno bylo pro mě někdy v sedm, někdy v jedenáct… někdy až večer :oops: .
Udělej si radši test, ale jestli antiko bereš opravdu poctivě a pravidelně, těhotná bys být neměla…

No brala jsem je tejně jako ty a problémy jem měl se špiněním atd také tejně jako ty, ale nelituji toho…

• Citovat
  • Upravit
22939
30.7.10 18:39

Taky jsem brala ATK a měla i tělísko a tedˇ mám 2 děti.
Vůbec tomu už nevěřím, atk mi nesmí domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.7.10 13:59

Žádná HA není stoprocentní, takže i když užíváš pravidelně, otěhotnět můžeš. Sice je to náhoda, ale stávají se.

• Citovat
  • Upravit
monysek12
3.12.10 12:44

jo a ja jsem v 8 měsíci at žijou antikoncepce :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.3.11 21:10

Holky a v jakém měsíci jste to zjistily? Bylo vám něco? Když jste udělaly test, byl jasně pozitivní? Ráno se chystám testovat, je mi stále nějak divně - motání hlavy, nevolnost a dnes mi moje ségra i brácha nezávazně na sobě řekli, jestli nejsem těhotná, že mi nějak roste břicho..tak jsem na to ráno zvědavá..Jinak beru Diane, nezapomínám, ale měla jsem teď psych. trochu náročnější období, nak nevím, jestli by to mohlo ovlivnit.

• Citovat
  • Upravit
24870
21.3.11 11:21

Tak já mám taky Jeanine, minulý týden mi bylo pěkně zle, zvracela jsem (večer a prášek beru ráno), bylo mi dost těžko, břicho bolelo, nohy, atd.. Muž si ze mě taky dělá šoufky, že se už v létě nebudem muset snažit, když to přijde teď. Test jsem si dělala v pátek a nic, ale to by bylo brzo, musím počkat tak do středy, ale stejně pochybuju, myslím, že jsem se jen přežrala, poslední dobou se totiž přede mnou nic neschová :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klarka.skorepova
15.9.12 20:16

Ahojky holky já mám takoví problém beru prášky dobrala jsem a ještě jsem to nedostala ale asi 5 prášku jsem vynechala :nevim: nevím co mam dělat a bude to malí v pořádku prosím o radu :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex