Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
od pondělka mám ducha (testovala sem po večer, út ráno a dnes), ale je to ještě hodně slabounký, dneska stejný jako včera, jdou ale vidět, není to, že bych to musela natáčet jako ten první…je to možný, když první dva dny sem měla mamatest 10 a dneska 25? nechci si dělat nějaký falešný naděje, ale zase teprve dneska sem měla mít ms.....je mi fakt blbě, a cítím, jako by ms měla každou chvilkou dorazit… ![]()
ahoj, ak mas ducha na mamateste 25, tak si pravdepodobne tehu a to ze sa citis na ms je uplne normalne ![]()
zelam nech dusik silnie ![]()
soldi, díky, ale já radši ještě s radováním počkám a bedru, tak můžem čekat spolu
čekáš na první miminko?
Já osobně si myslím,že těhulka jsi:-)DRŽÍM PĚSTI!!Mě se duch ukazoval na 25 ,5dní za sebou,a těhu jsem byla:-):-):-):-):-)
Já osobně si myslím,že těhulka jsi:-)DRŽÍM PĚSTI!!Mě se duch ukazoval na 25 ,5dní za sebou,a těhu jsem byla:-):-):-):-):-)
Jé, holky, to se tak pěkně čte, ale mám hodně špatných zkušeností…2× sem spontánně potratila (asi 8tt) a jednou sem našla slabou čárku a nakonec ms přišla, ale myslím, žeto nebyl mamatest…
bedru, taky se snažíme o druhé, malýmu budou v září 2 roky ![]()
tak to je o půl roku mladší jen naše terez ![]()
přemýšlím, že si v pátek koupím další test, já teda ani přesně nevím, kdy bych měla ms čekat, protože jsem akorát dobrala HA 24.6., tak nevím jak rychle se to moje tělo z toho zbráborá, možná se rovnou otěhotnělo ![]()
já měla teď pauzu 3 měsíce od revize a hned jak sme se začali snažit, tak tohleto…tka sem zvědavá co bude
![]()
Tak držím palce, ať oběma // sílí
Já testovala mamatestem 25 od 24dne cyklu a byl tam duch. A postupně sílil.
Bedru, od pondělka jsi netestovala?
nebuj, ted musíš myslet pozitivně
, prostě ty nezdařené pokusy sis už vybrala a ted už to bude v pořádku ![]()
já čekám , co se z toho vyvrbí, terču jsme si nadělili taky hned po vysazení, tak tajně doufám, že to ted půjde taky tak hladce ![]()
jen by mě zajímalo, jestli se to prostě stává, že se ti ukáže duch a pak třeba nic ![]()
já měla taky ducha a mám roční treperendu,držím palce a taky potichu gratluji
kattie, netestovala, páč už nemám test a musela bych jet do města si koupit další, ale v pátek jezdíme na nákupy, tak si další koupím. už by mohla ta druhá/ zesílit, že
a když ne? ![]()
ani jsem nevěděla že je mamatest 10 nebo 25, já si ted dělala nějaký BEST test a prý je to nějaká novinka a je taky hodně citlivý, to mi teda tvrdila lékarnice