Mamatest 10 vs 25

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5597
29.7.10 15:23

můj děda (od otce) byl z dvojčat a mamka tam taky nějaký měla, kdybych měla dvojčata v 1. těhu tak by to nebyl takový zápřah jako už v druhým :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.10 15:23

Tak týden ještě počkám :-)

já si říkám, že zase bych se ošidila o jedno těhotenství :-D plánujeme (min.) 3 děti a vždycky se hrozně na to bříško těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.10 15:24

jj, bedru, poprvé by to bylo lepší :-D ale zase teď bys to měla jednodušší o to, že už vís vo co gou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
29.7.10 15:29

Bedru, tos mi připomněla, jednou jsem se v nemocnici setkala s tím, že tam ležela maminka, která už měla jednu holčičku a chtěli druhé. Tak se jim povedla (spontánně) čtyřčata! A na to, že byly narozený brzo, tak byly všechny 4 docela čilý a měly se k světu :lol:
Sluníčko, tak hlavně ať je vše OK, ať už je tam 1 nebo 2 :lol: Oběma by vám měl termín porodu vycházet na duben asi, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.10 15:45

No jo, hlavně aby bylo všecko jak má, už bych se mohla dočkat, ne? :-D jj, vychází to nějak na duben…to zas bude… (teď mi 1. těhu mi vycházelo na Štědrý den a 2. na narozky…v dubnu nikdo nic nemá, tak by to konečně vyjít mohlo :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
29.7.10 21:17

Sluníčko, jo , spíš právě, že už vím, do co jdu a moc si to nedovedu představit mít to dvojnásobně :lol:

KAttie, 4 8-o 8-o 8-o , no mazec :zed: :mrgreen:

my taky v dubnu nikoho nemáme, leda výročí svatby :mrgreen:

já i terča jsme v březnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
30.7.10 06:58

Bedru, já si to moc nedovedu představit, jak to ta maminka pak udělala, to nejde přece fyzicky zvládnout. I když snad od trojčat výš máš nárok na pomoc nějaký ošetřovatelky, nevím teda jestli to platí.. no doufám, že to nebudu muset řešit :mrgreen:
Nám to vychází na únor, to taky nic nemáme, v dubnu jsem já a můj táta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.10 07:44

já myslím, že dostali nějakou pomocnici…no ale 4, to už je fakt mazec… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
30.7.10 07:46

Nedovedu si to představit. Jen ty děti udržet nakrmený a v čistým musí být práce pro 2-3lidi.
Co ty, žádný příznaky ještě? Ono je teda ještě asi brzo :lol: Mně začalo být blbě trochu až v 8. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.10 07:49

no mě je blbě docela dost, ale jen ráno a v autě :-D občas pobolívaj prsa, ale ne tak jak s malým (dlouho sem kojila, tak je teď mám nějak míň citlivý :-D )břicho mě občas pobolívá a žáha…to je děs :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
30.7.10 08:14

Ty příznaky jsou asi u každýho jiný. Tak ať se ti vyhnou nějaký velký :poblion: A dneska jsi testovala nebo už ne? Jinak si myslím, že po tom, jak ze včerejška ta druhá / zesílila, že to asi není nutný, ale já bych neodolala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.10 08:22

jj, já mám i jiný příznaky co těhotenství, akorát sem teda nikdy :poblion: tak snad ani ne tentokrát :-D teda občas si říkám, že bych radši, že by mi to možná ulevilo, než mít celej den žaludek na vodě :-D

a samo, že sem testla :-D pořád tam je :-) a teď už to nechám až tak za týden, už to nemá cenu teď, nic víc tam nevykoukám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
30.7.10 08:25

Ahoj holky tak jestli můžu tak se k vám přidám dnes jsem 27DC a ovu byla 14 den cyklu to vím podle utz. jelikož jsem ted už druhý cyklus brala clostilbegyt, jelikož se mimi delší dobu nedaří, v září nás má čekat CAR. no ale ted k věci dnesk jsem zkusila test mamatest 10 jinej doma nemám no a světe div se tak ani ne do minutky tam na mě vykoukla // 8-o :-) tak tednevím zkusím přiložit fotku co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
30.7.10 08:26

Ahoj holky tak jestli můžu tak se k vám přidám dnes jsem 27DC a ovu byla 14 den cyklu to vím podle utz. jelikož jsem ted už druhý cyklus brala clostilbegyt, jelikož se mimi delší dobu nedaří, v září nás má čekat CAR. no ale ted k věci dnesk jsem zkusila test mamatest 10 jinej doma nemám no a světe div se tak ani ne do minutky tam na mě vykoukla // 8-o :-) tak tednevím zkusím přiložit fotku co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
30.7.10 08:45

Renitko, no já je tam vidím obě docela zřetelně :lol: To bys měla být teda 13, den po ovulaci a to už by testy většinou bývaj pozitivní. Tak zatím tichá gratulace :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí