Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Katti, díky, ale týden nevím, já totiž dobrala HA a od té doby jsem už normální ms nedostala
, náš tatka má asi moc akční spermie
, objednala jsem se na příští týden na gyndu a uvidím, co mi napočítá
já totiž ani nevím, kdy jsem mohla ovulovat, prostě nic, myslela, jsem , že ještě jednu ms aspon dostanu a nic ![]()
A kdys měla poslední ms? Ono to bude stejně asi jen odhada a upřesní ti to až na ultrazvuku, ale aspoň budeš mít hrubý odhad. Já měla první // 24DC.
Jestli půjdeš na ultrazvuk příští týden, tak by tam už asi mělo něco být vidět - mně gynekolog říkal, že to má smysl od hCG asi 1000. To už obě určitě budete mít ![]()
A už jste uvažovaly, jak to řeknete doma
? Nebo už to ví?
no volala jsem manželovi a ten mi úplně v klidu řekl, no vidíš, však jsem si dal záležet ![]()
Ale určitě je rád, ne
? Aspoň jste to měli beze stresu, jestli se povede a kdy ![]()
Tak jestli to dobře počítám, tak bys měla být 4+5. Ale po tý HA je to asi fakt jen orientační.
Ale určitě víš, že těsně po dobrání antikoncepce je vyšší šance na dvojčata ![]()
Příspěvek upraven 29.07.10 v 14:25
No vidíš, to si o chvilu napřed já měla poslední ms 30.6…a já s oznamováním ještě chvilku počkám, je to jakýsi rychlý na mě ![]()
s těma dvojčatama mě nestraš, máme je v rodidě
, terka je taky hned po vysazení, ale v druhém kole by mě jeblo
a to se mi o nich už zdávalo ![]()
Sluníčko, já to doma řekla až po pozitivním hCG z krve, předtím jsem nechtěla.
Bedru a máš ty dvojčata v rodině ze strany otce nebo matky? Ono se to totiž dědí po ženský linii, takže jestli je to tvoje maminka, její matka, sestra nebo teta, tak ta šance statisticky vyšší je ![]()
jé, holky, já bych dvojčata brala hned
minule tam chvilku byli
a kdy to řeknu, netuším, zase měsíc v tom být sama se mi nechce
asi až bude hooooodně vidět // ![]()
No já myslím, že ty dnešní // jsou vidět docela hezký a je otázka chvilky, než budou obě stejný ![]()
Já jsem si říkala, že když už by byly dvojčátka na cestě, fajn, budu ráda, ale je s nima asi strašný práce a i to těhotenství je náročnější a více rizikový. U mě bylo od začátku 1.
můj děda (od otce) byl z dvojčat a mamka tam taky nějaký měla, kdybych měla dvojčata v 1. těhu tak by to nebyl takový zápřah jako už v druhým
![]()
Tak týden ještě počkám ![]()
já si říkám, že zase bych se ošidila o jedno těhotenství
plánujeme (min.) 3 děti a vždycky se hrozně na to bříško těším ![]()
jj, bedru, poprvé by to bylo lepší
ale zase teď bys to měla jednodušší o to, že už vís vo co gou ![]()