Mamatest 10 vs 25

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11482
28.7.10 13:09

Best neznám. Jestli jsi testovala v pondělí a budeš zase v pátek, tak to už by čárka měla být o dost silnější, ale asi by bylo nejlepší to dělat stejným testem, aby to bylo dobře srovnatelný. Jinak mamatest 10 prej dává často falešně pozitivní, je až přílliš citlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
28.7.10 13:11
bedru píše:
ani jsem nevěděla že je mamatest 10 nebo 25, já si ted dělala nějaký BEST test a prý je to nějaká novinka a je taky hodně citlivý, to mi teda tvrdila lékarnice

ahoj, tak mojej kamoske best ukazoval celkom peknu ciarku a pri tom tehu nebola. je to shit. najlepsi je mamatest 25, alebo viamed. aj desiatka je dobra, len sa nemoze namacat viac ako 3 sekundy, inac sa tam zvyrazni ten kanalik na farbu a vyzera to ako ciarka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
28.7.10 13:16

aha, tak takovou zkušenost s testama nemám :think: tak v pátek zkusím mamatest a uvidíme

u terez to bylo mnohem jednoduší, to jsem si koupila test, zapoměla ho na umyvadle a po celedenním návratu tam byla slabounká druhá čárka, po dovolené jsem přišla do práce (nemocnice) a nechala si vzít krev za chvilku mi v labině řekli poz. HCG a to terča měla na UZ velikost špendlíkové hlavičky :-D a už jsme to měli jistý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
28.7.10 13:40

Já použila mamatest 25, stálo to asi 35 korun za 2 ks. Bedru, to tě obdivuju, že to vydržíš, já bych asi fakt jela do toho města koupit nový. Testovala jsem asi 6 dnů po sobě :lol: Každopádně držím palce na pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
28.7.10 13:49

Kattie, nech toho nebo ještě pojedu :mrgreen:
ale vlastně zítra jdu na kosmetiku, tak ve městě budu, tak ho koupím už zítra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
28.7.10 14:07

Ne, já fakt neodolala, nejdřív jsem koupila jdnu krabičku, tak ty dva jsem spotřebovala hned, neb jsem tomu nevěřila :lol: tak další den opět v lékárně a pak zase, ale už v jiný, aby ze mně neměli srandu. A pak jsem se nechala v nemocnici už nabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.10 14:37

bedru, budu se snažit :-D my Lukyho měli naprosto neplánovaně a jak sme začli plánovat, tak to bylo naprd :-D teď to byl takovej rozjezd, že sme se prostě nechránili, ale ani nesnažili a že začnem po ms…ňák mi to nedalo (jelikož sem byla těhotná 4×, tak už na sobě leccos poznám) a testla sem…a…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.10 15:20

:-D holky, já je kupuju hned po dvou (teda jako dvě dvoubalení :-D )

a našla sem kabel, tak sem vám cvakla ty moje dušíky…
první dva sou mt 10 a poslední je 25

http://lucinecka29.rajce.idnes.cz/abc/

heslo i jméno : lucinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
28.7.10 15:29

Sluníčko, ono to chce ale heslo :think:. Já bych si testy teď už kupovala taky po více baleních, no jo, je to teď poprvý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.10 15:31

kattie…heslo i jméno je „lucinka“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
28.7.10 15:47

Sluníčko, vždyť to jsou normální hezký testy, ty moje vypadaly stejně, i je tam vidět rozdíl mezi tím 27DC a 29DC, zesiluje! Tak to gratulace :kytka: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.10 16:01

Fákt?! 8-o tak sláva :-D ale stejnak se ještě nebudu radovat a neoznámím to tátovi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
28.7.10 18:31

tak já toho ducha měla taky tak, ale na tom best testu a jestli je tenhle na prd, tak nevím, když ukazuje pozitivně a realita je jiná :nevim:

Sluníčko :palec: :-D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18285
28.7.10 19:25
kattie píše:
Jinak mamatest 10 prej dává často falešně pozitivní, je až přílliš citlivý.

Já můžu jen potvrdit, že mamatest 10 může být falešně pozitivní, mně ukázal ducha - ale taky dobře viditelného bez natáčení a těhotná jsem nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
28.7.10 19:27

Právě jsem to už slyšela od více lidí. Proto jsem radši rovnou testovala mamatestem 25.
Sluníčko, ano, opravdu moje testy vypadají stejně :lol: Budeš ještě testovat? Nebo půjdeš na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí