Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Best neznám. Jestli jsi testovala v pondělí a budeš zase v pátek, tak to už by čárka měla být o dost silnější, ale asi by bylo nejlepší to dělat stejným testem, aby to bylo dobře srovnatelný. Jinak mamatest 10 prej dává často falešně pozitivní, je až přílliš citlivý.
bedru píše:
ani jsem nevěděla že je mamatest 10 nebo 25, já si ted dělala nějaký BEST test a prý je to nějaká novinka a je taky hodně citlivý, to mi teda tvrdila lékarnice
ahoj, tak mojej kamoske best ukazoval celkom peknu ciarku a pri tom tehu nebola. je to shit. najlepsi je mamatest 25, alebo viamed. aj desiatka je dobra, len sa nemoze namacat viac ako 3 sekundy, inac sa tam zvyrazni ten kanalik na farbu a vyzera to ako ciarka.
aha, tak takovou zkušenost s testama nemám
tak v pátek zkusím mamatest a uvidíme
u terez to bylo mnohem jednoduší, to jsem si koupila test, zapoměla ho na umyvadle a po celedenním návratu tam byla slabounká druhá čárka, po dovolené jsem přišla do práce (nemocnice) a nechala si vzít krev za chvilku mi v labině řekli poz. HCG a to terča měla na UZ velikost špendlíkové hlavičky
a už jsme to měli jistý
Já použila mamatest 25, stálo to asi 35 korun za 2 ks. Bedru, to tě obdivuju, že to vydržíš, já bych asi fakt jela do toho města koupit nový. Testovala jsem asi 6 dnů po sobě
Každopádně držím palce na pátek.
Kattie, nech toho nebo ještě pojedu ![]()
ale vlastně zítra jdu na kosmetiku, tak ve městě budu, tak ho koupím už zítra ![]()
Ne, já fakt neodolala, nejdřív jsem koupila jdnu krabičku, tak ty dva jsem spotřebovala hned, neb jsem tomu nevěřila
tak další den opět v lékárně a pak zase, ale už v jiný, aby ze mně neměli srandu. A pak jsem se nechala v nemocnici už nabrat.
bedru, budu se snažit
my Lukyho měli naprosto neplánovaně a jak sme začli plánovat, tak to bylo naprd
teď to byl takovej rozjezd, že sme se prostě nechránili, ale ani nesnažili a že začnem po ms…ňák mi to nedalo (jelikož sem byla těhotná 4×, tak už na sobě leccos poznám) a testla sem…a…:-D
holky, já je kupuju hned po dvou (teda jako dvě dvoubalení
)
a našla sem kabel, tak sem vám cvakla ty moje dušíky…
první dva sou mt 10 a poslední je 25
http://lucinecka29.rajce.idnes.cz/abc/
heslo i jméno : lucinka
Sluníčko, ono to chce ale heslo
. Já bych si testy teď už kupovala taky po více baleních, no jo, je to teď poprvý ![]()
Sluníčko, vždyť to jsou normální hezký testy, ty moje vypadaly stejně, i je tam vidět rozdíl mezi tím 27DC a 29DC, zesiluje! Tak to gratulace
!
Fákt?!
tak sláva
ale stejnak se ještě nebudu radovat a neoznámím to tátovi ![]()
tak já toho ducha měla taky tak, ale na tom best testu a jestli je tenhle na prd, tak nevím, když ukazuje pozitivně a realita je jiná ![]()
Sluníčko
![]()
kattie píše:
Jinak mamatest 10 prej dává často falešně pozitivní, je až přílliš citlivý.
Já můžu jen potvrdit, že mamatest 10 může být falešně pozitivní, mně ukázal ducha - ale taky dobře viditelného bez natáčení a těhotná jsem nebyla.
Právě jsem to už slyšela od více lidí. Proto jsem radši rovnou testovala mamatestem 25.
Sluníčko, ano, opravdu moje testy vypadají stejně
Budeš ještě testovat? Nebo půjdeš na krev?