Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hermelíny taky miluju, ale těch už sem přejezená, občas si dám, když grilujem ![]()
no já jím hermelín denně, tak to asi budu muse omezit ![]()
Sluníčko, kdy se teda chystáš k dr.?
já pořád nevím
…moje dr je tam jen v pátek, teď v pátek to bude sotva týden od vynechání, pak ten pátek je 13., tak asi 20.8…ale asi jí teď v pátek zavolám, že sem těhu a ať si mě objedná jak chce…možná mě bude chtět vidět dřív kvůli těm mějm dvoum potratům, co sem prodělal nedávno…uvidíme… ![]()
Yvonna píše:
Bedru..ty jsi brala HA, takže to bylo přes prášky?
ne, já jsem je dobrala a bylo to plánované ![]()
Sluníčko, tak to takhle udělej, zavolej, řekni, že jsi nějspíš těhotná a ona ať ai tě objedná.. ![]()
kati, určo, v pátek jí zavolám, to už budu 5+1 a i kdyby mě objednala hned na další týden, tak v 6+1 už by něco být vidět mělo, ne?
Sluníčko, měl by být vidět váček
, na srdíčko bude nejspíš ještě brzy. Děj vědět, jak jsi dopadla, držím palce ![]()
Ahoj holky tak jsem sem v pátek posílala ráno fotku s testíkem , tak jsem dneska zkusila udělat kontrolní, tak co myslíte sílí??
Ten horní teswtík je z pátku. No jinak už je mi po ránu pěkně někdy zle a o víkendu mě potrápilo celkem často krvácení z nosu, ale prý se to stává. Podle těhu kalkulačky bych měla bát 4+2 tzn 5 týden jestli to dobře počítám ? Jinak jsem dala na vaše rady a koupila jsem si vitamíny femibion 800
Jinak gratuluji novým těhulkám ![]()
Renitko, já myslím , že krásně sílí
gratuluji!!!! a s těma vitamínama to nepřeháněj, pokud nechceš tlačit 4kg miminko ![]()
Díky je to neboj jím jeden vit denně plus teda magnezko jedno, nebolí mě po tom břicho a vit chci jíst jen di toho 12 týdne pak už nee ![]()
Bedru - tak to zítra taky držím palce! Ozvi se pak taky ![]()
Renitko, // fakt krásně sílí
tak tobě taky gratulace! ![]()
Renítko- pamatuji si tě ze snažící diskuze a moc a moc gratuluji ke //!!! Přeju hodně zdravíčka a na konci zdravého mimíska ![]()
ahoj
tak já byla dneska na ko, v děloze je vidět jen váček, tak jdu na další ko 25.8., snad už vidět něco bude, vzhledem k mému otěhotnění říkal dr. že ani TP nebude počítat dle PM, ale podle UZ ![]()