Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,poradí mi někdo,kdo má podobnou zkušenost.Půl roku jsem bez antik.a snažíme se.Měla jsem jednou dělaný hormonální profil,pr. nebyl úplně ok a menzes nepravidelná,tak užívám proveru 5mg od 14. do 25.dne.Poté do 3 až 7 má přijít MS.No a jsem 8 den a vůbec nic.Dělala jsem mamatest 25 dnes a negativní.Jinak jsem 33 den cyklu.Můžu být těhu a ještě se to nemuselo ukázat nebo bude někde problém?Jaké jsou dobré testy?Dík moc.
Pavlo já jsem brala proveru asi rok a půl a stalo se mi asi 3×, že jsem dostala MS až po 10 dnech.
Já také brala proveru přes rok,moc mě to menstruaci nesrovnalo a ještě sem po tom
přibrala
Tak držím palce ať tomu není tak u tebe
Díky za zprávy. Tak já počkám do konce týdne co a jak. A za jak dlouho jsi měla pak mimi? Mimochodem moc vám to sluší ![]()
Pavlo jestli to bylo na mě, tak děkuju. otěhotněla jsem za rok a půl co jsem jí brala a to jsem ještě předtím byla skoro půl roku bez HA
Já Proveru brala loni taky pro nepravidelný cyklus, začala jsem ji brát po menstruaci, další jsem dostala přesně za 28 dní, ale já ji po ani ne týdnu po tom prvním cyklu sama vysadila, protože na mě teda nepůsobila vůbec dobře: měla jsem návaly, výkyvy nálad jako prase, zvracela jsem, pořád mi bylo příšerné horko. A nakonec jsem další už nedostala, skončilo to dvěma na testu, ovšem se zamlklým těhotenstvím v 8.týdnu.
Dobry den, proveru beru chvili. Mam ji brat 2× denne po dobu 6dni. A nejpozdeji do 14dnu se ma dostavit menstruace. Dostavila se 11den. A 21den cyklu mam zase brat, ale nevim kdy je 21den cyklu. Muze nekdo poradit prosim?
Ahoj,
beru Proveru prvni cyklus (nasazena kvuli neustalemu krvaceni/spineni - narostla sliznice, mam brat 17. DC 10 dnu po sobe 2×1 5mg tableta).
Vcera (11. den po vysazeni Provery) jsem konecne zacla mit krece a pocit, ze prichazi menstruace. Nakonec z toho bylo spise tmave spineni na jednu malou vlozku za ten den. A dneska uz zas nic.
Doktorka rikala, ze menstruace by mela prijit do 4 dnu po vysazeni :-/
Zitra si tedy budu asi volat na gyndu, ale mate nektera podobne zkusenosti? Ze proste menstruace skoro nebyla?
Je to druhy extrem - pred tim jsem mela extremne silnou, s kusy sliznice..
Ahoj holky dneska jsem si vyzvedla provera a mám ji brát od 17dc do 23dc
Pomohla někomu k miminku?
Prý se po ní přibírá na váze a mate hodně změní nálad
Bere se před ovu nebo až po ovu
Děkuji moc za odpovědi 🙂 😇