Opožděný menses

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
19.7.10 11:41

opožděný menses

Ahoj holky,
před 10 dny jsem měla dostat menstruaci, ale zatím se nedostavila. Dělala jsem si těhotenský test, ale vyšel mi negativní. Nevíte jestli na absenci menstruace může mít vliv počasí ? Jak se mění tlaky atd. :-) někde jsem to vyčetla, že to tak může být… nesetkala jste se s tím některá ? Co teda dělat ? může ten test ukazovat falešně negativně ?Díky Ema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
19.7.10 12:07

ahoj, pri 10 dnovom meskani by Ti uz ukazal kazdy test.

pravdepodobne si mala neskor ovulaciu- moze to byt sposobene liekmi, stresom, klimatickymi zmenami, v podstate hocicim. pockaj este tak tyzden a ak nepride, tak chod za dokym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
19.7.10 16:55

Já to měla teď taky o 5 dní zpoždění a zrovna když se mi to vůbec nehodilo .(před svatbou)ale dala jsem si horkou koupel v těch vedrech a druhý den v poho a dostavilo se to.ale já to měla i trošku z nervů asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
19.7.10 17:07

Ahojky, já měla včera přesně 1é dní opožděnou MS, dnes ráno jsem si udělala těhu test a dopoledne se dostavila MS. Jak dlouho se pokoušíš? Já 4 měsíce. A vždy mě štve jak si to semnou zahrává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
19.7.10 17:07

10 dní, tam jsem se překlepla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.6.17 23:29

Menses

Dobry den. Mam takovej problém s mesickama nedostavam to pravidelne treba pul roku sem to nedostala a tehotna nejsem zasla sem si k doktorce ta mi predpsala duphaston ze tento měsíc to mam braz po mesickach. Mela sem to dostat 24tyho ale porad to nemam… Tak nevim co mam delat nemel. Nekdo takovej problém? Aby by mohl poradit? Dekuji moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí