Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, před čtyřmi měsíci jsem vysadila antikoncepci a od té doby se s přítelem pokoušíme o mimi.
Po vysazení jsem menstruaci měla téměř pravidelnou +-3dny. Tento měsíc se mi měla menstruace dostavit minulý týden,přesněji 8.7. Poté jsem až 16.7. začala lehce špinit (opravdu nepatrně)a je tomu tak i třetí den. Mám píchání a tlaky na levé straně podbříšku. Dnes je tomu 10 dní co se mi nedostavila menstruace, mimo toho lehkého špinění. Mám si udělat těhu test nebo mám ještě pár dní počkat? Děkuji moc za rady a tipy. ![]()
Na testu by se mělo něco objevit už v den vynechání MS. Takže to zkus a uvidíš ![]()
Držím palce a napiš ![]()
no na Tvém místě bych si udělala test..a budeš mít jistotu zda jsi v tom nebo ne.. ![]()
AHoj
Udělej si test anebo si zajdi na krev jako samoplátce
Držím palečky ať vám to výjde!!
v nejlepsich letech pracovat na mimi..kdyz se to necha „na pozdeji“ az budu mit karieru a penize,tak zase mimi nejde.
udelej si testik a uvidis. Hodne stesti! ![]()
Ahoj,
stejně jako ostatní radím, udělej si test. Pokud tam mimi je, měl by být už krásně pozitivní.
A čtenář Vašek ať si laskavě čte jiné weby, ne ty o dětech.
Ahojky, tak jsem si dnes ráno udělala těhu test a nic, pouze jedna čárka. Co mám tedy dál dělat? Menstruace už 11 den nikde, jen bolení v podbříšku a tlaky na levé straně. Děkuji moc za radu
Martinko tak si zajdi k Dr. na kontrolu. To bude asi nejlepší.
Je mi líto, že máš jen jednu ![]()
Tak jen co jsem šla v práci na wc, tak na vložce červeno. MS se dostavilo po 11cti denním spožděním. Ach jo. Proč to tak je? Čím to, že bylo tak dlouhé spoždění?
Martinko to je dobře, že se MS dostavila a nemusela jsi na vyvolávačku. Teba jsi tento měsíc měla opožděnou ovulaci a nebo anovulační cyklus. Už se těš na další snažení
![]()
už se těším, jen se netěším na další zklamání. A jak si vypočítám pl.dny? A dokážu to vůbec, když mám MS nepravidelné?
No můžeš zkusit ovulační testy a nebo měřit bazální teplotu. O teplotě je všechno tady http://merenibt.xf.cz/index2.html
Třeba už zlamání nebude ![]()