Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dělala sem si tehotenský test, protože se mi zvětšili prsa i břicho. test byl negativní- až 2×, a moje menstruace je pravidelná. Je možné, že jsem těhotná? Slyšela sem , že ve vyšším stadiu těhotenství hodnota hcg klesá, a nemusí být vidět, a zase i, že můžu mít ještě několik měsícu krvácet. je na tom něco pravda? děkuji
janulik225 píše:
Dělala sem si tehotenský test, protože se mi zvětšili prsa i břicho. test byl negativní- až 2×, a moje menstruace je pravidelná. Je možné, že jsem těhotná? Slyšela sem , že ve vyšším stadiu těhotenství hodnota hcg klesá, a nemusí být vidět, a zase i, že můžu mít ještě několik měsícu krvácet. je na tom něco pravda? děkuji
no muzes, protozeč mozne je vsechno, ale spis asi ne
pokud bys uz byla v tak pokrocilem stadiu tehotenstvi, myslim si, ze bys uz delohu citila. nicmene tvoje obavy rozlouskne gynekolog - pokud se stydis jit tam s domelym tehoptenstvim, muzes jit jen tak na prevenci, nebo si neco vymyslet - pokrocile tehotenstvi neprehledne
janulik, v hociktorom stadiu tehotenstva je hcg dostatocne vysoke, aby to ukazal hocijaky tehu test.
priznaky su velmi nespolahlivym sposobom urcovania tehotenstva.
nemohla si proste len pribrat?
ja sem si to taky myslela, ale když sem se potavila na váhu, tak sem nepřibrala ani deko. snad sem si jenom vsugerovala…
Ahoj, 7 let užívám antikoncepci Mercilon. Ve čtvrtek 22:00 jsem dobírala z platíčka poslední tabletku. V sobotu ráno proběhl styk, odpoledne jsem dostala MS. Jaká si myslíte, že je pravděpodobnost, že by mohlo dojít k oplodnění? Kdy případně udělat TT? Díky moc za názory! ![]()
Ani po sedmi letech nevíš jak funguje antikoncepce
. Ne, nemůžeš být těhotná.
@Marcelka7 to si jako myslis,ze v sedmidenni pauze muzes otehotnet?
rozhodne tehotna nejsi,tehotensky test je pro Tebe zbytecnost ![]()
@Marcelka7 0,001% a test si udělej nejdřív 14 dní po styku
ale jestli jsi teď vysadila antikoncepci, jakože už ji znovu nenasazujes a snažíte se o mimčo, tak tou dobou budes mít spíš okolo ovulace…
Pokud budeš normálně dal užívat HA, pak tenhle dotaz nechapu, ale věřím, že možnost A je správně ![]()
@Janli píše:
Ani po sedmi letech nevíš jak funguje antikoncepce. Ne, nemůžeš být těhotná.
Neví ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat, jestli je vše v pořádku?
Cyklus mám dlouhý asi 31dnu. 7.12. jsem měla pravděpodobně ovulaci, 8.12. pohlavní styk. Tt jsem dělala poprvé ve ctvrtek 20.12. a byl tam duch (citlivost 10), poté v pátek (byl slabší, ale zjistila jsem, ze test měl citlivost 25), BT jsem měla až do soboty 22.12. 36,7 (před ovu mám 36,1-36,4), v neděli 23. byl test výraznější (citlivost 10), ale teplota 36,5 a dnes BT 36,5 a druhé měření 36,6. Čárka na tt je celkem výrazná.
Je vše v pořádku?
![]()
Příkladam foto tt ![]()
Ahojky holky nejspíš už blázni nebo jestli si to namlouvam už vážně nevím a chtěla bych znát vás názor 18 a 22 jsme s přítelem s polu spali chceme miminko 22 mi začali plodný dny a vždy mě bradavky boleli tak 2-3dny před ms teď ji mám dostat 11 ale měla jsem tři dny bolesti hlavy sem tam se mi zamotá jsem strašně nafoukla jako před ms taky bývám tak 2-3dny ale ne tak dlouho před tak se chci zeptat mám nějakou naději nebo si to opravdu vsugerovavam a níž bych chtěla protože bych si to moc přála jinak v pátek jdu na gyndu to bude 7 dní od posledního pokusu případně poznala by to když by mi dělala test z krve a udělala by mi ho sama mo se mám zmínit? Moooc děkuji
@Anonymní píše:
Ahojky holky nejspíš už blázni nebo jestli si to namlouvam už vážně nevím a chtěla bych znát vás názor 18 a 22 jsme s přítelem s polu spali chceme miminko 22 mi začali plodný dny a vždy mě bradavky boleli tak 2-3dny před ms teď ji mám dostat 11 ale měla jsem tři dny bolesti hlavy sem tam se mi zamotá jsem strašně nafoukla jako před ms taky bývám tak 2-3dny ale ne tak dlouho před tak se chci zeptat mám nějakou naději nebo si to opravdu vsugerovavam a níž bych chtěla protože bych si to moc přála jinak v pátek jdu na gyndu to bude 7 dní od posledního pokusu případně poznala by to když by mi dělala test z krve a udělala by mi ho sama mo se mám zmínit? Moooc děkuji
Jak víš že ti začali plodné dny? Máš to nějak na sobě vypozorovano nebo to máš potvrzeno od dr že se blížila ovulace? MS máš dostat 11.3?a styk byl před týdnem a ty bys chtěla letět k dr kvůli testu z krve jestli se vám to povedlo? Přijde mi to jako opravdu brzo, sama si udělej těhotenský test, ale až pokud ti MS nedorazí, navíc prakticky není možné abys 7dni po styku měla nějaké extra těhotenské příznaky, protože by teprve teoreticky došlo k zahnizdovani a to ti určitě břicho nenafoukne
takže opravdu pokud miminko chcete, počkej až do té doby dokud se nedostaví MS ![]()
Na příznaky je fakt brzo. Gynekolog taky nic nepozná ani z krve.
@Janli píše:
Na příznaky je fakt brzo. Gynekolog taky nic nepozná ani z krve.
Děkuji