Těhotná?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13.7.10 21:24

Těhotná?

Dobrý večer,
já vím, je to pořád omýlané téma. :oops: Ale nemohu si pomoci, musím o tom s někým diskutovat…tady je moje situace:
V 12/2009 jsem vysadila HA, v 3/2010 jsem měla problém s cystou na vaječníku, která se vstřebala během menstruace (kontrola naposledy v 4/2010). Od té doby pravidelná menstruace až na tento měsíc, kdy už mám dneska zpoždění 13 dní. S přítelem používáme prezervativ, ale sem tam …(znáte to…)První TT 8.7. negativní, druhý TT negativní včera. Nějaké příznaky (bolení prsou - jsem měla minulý týden, ne nijak velké, také minulý víkend malinko krvácení při styku, jinak styk chvilkama mírně bolestivý, jsem už dva týdny pořád příšerně unavená, změny nálad mám také celkem solidní). O miminko se nesnažíme, ale kdybych otěhotněla, tak si ho určitě s radostí nechám :srdce: , i když podmínky nejsou ideální :nevim: Nevím jestli jsem si těhotenství třeba pouze nevsugerovala a nejedná se ještě pouze o „dolaďování cyklu“ a nebo jestli ta mrcha cysta se mi opět
udělala.
Omlouvám se, že se opět ptám na to samé téma, ale měla jsem potřebu se svěřit.
Za rady a porady budu velmi vděčná 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
13.7.10 21:29

13 dnu zpozdeni, to uz by test byl urcite pozitivni. Spis tipuju tu mrchu cystu nebo jiny problem. Asi bych se objednala na gyndu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
13.7.10 21:34

Taky si myslím,že po 13 dnech by byl test pozitivní.Zajdi si na vyšetření,budeš klidnější a vědět na čem jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.10 21:35

Na těhotenském testu už by se Ti ukázala pozitivita, takže určitě těhotná nejsi. Mě se teď stalo to samé. Neberu hormonální antikoncepci asi půl roku, tento měsíc jsem měla zpoždění 14 dní. Doktor mě vyšetřil a poslal na určení těhotenského hormonu v krvi. Ten byl negativní a na vyšetření se ukázalo, že je to cysta. Píchl mi injekci na vyvolání menstruace a teď čekám, kdy to přijde a jestli se ta potvůrka cysta umoudří :potlesk: . Těhotenské příznaky jako bolest prsou jsem měla taky, ale bolely mě asi jen 4 dny.
Samozřejmě doporučuju zajít k lékaři. To co jsem tu napsala byl jen můj příklad. Vyšetření vše odhalí. Držim palce

• Citovat
  • Upravit
13.7.10 21:42

Děkuji za názory, raději bych asi opravdu mimčo, než cyst. Ale je pravda, že bych měla zajít k doktorovi. No zkusím se objednat, snad mě vezme nějak brzy :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí