Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, chtěla bych se zeptat zkušenějších ![]()
MS dostávám pravidelně vždy po 28 dnech. Tentokrát mám už 7 dní zpoždění. MS nikde. Termín otěhotnění by byl buď 13.6. nebo 2.7.
Ted jsem si dělala test a nic jasného tam není, sice vidím jakéhosi ducha druhé čárky, ale jen v určitém úhlu když test nakloním.
Kdybych náhodou byla těhotná, tak na jaký z datumů by to podle vás vypadalo? Pokud na ten první - tak to už by dnes určitě na testu šlo vidět, ne? Když je to skoro měsíc…
A pokud na ten druhý - tak v tom případě bych otěhotněla 2-3 dny před očekávanou MS… tedy v úplně neplodný den. Myslíte, že to je možné???? A kdy jít k doktorovi - už ted, nebo ještě počkat, jestli MS nedorazí ? Po jak velkém zpoždění se chodí na vyvolávačku?
Může být zpoždění MS také tím, že jsem těsně před termínem MS dostala obrovkou chřipku,? že by to nachlazení jako mělo vliv na to, ze by se mi MS zpozdila? Poradíte někdo, co si o tom myslíte? Děkuji ![]()
Myslím, že nikdo tady neumí věštit
Zajdi si k doktorovi a budeš mít jistotu ![]()
Já otěhotněla 29DC při cyklech 32 - 33 dní, takže možné je úplně všechno. Prostě se to jednou posunulo. Nejlépe k dr. na krev a ultrazvuk.
onemocnění a stres může mít na to (špinění, opoždění) vliv, zkus tak za dva dny další testík a uvidíš.. Doktor ti to zezačátku taky nepoví na sto procent.
Ahoj maminky, podle mého výpočtu bych zítra měla být v 6tt, k dr jdu až za 14 dní. Bricho mi stále pobolívá jako bych to měla dostat a tu a tam mi pobolívá každý vaječník. Příznaky nemám skoro žádné jen bolest prsou. No a dneska ráno sem si nahmatala na levé straně (trosku víc ke středu) bouličku. Byla trochu vidět i okem. Tak sem trochu dostala strach, jesli by to nemohlo být mimoděložní těhu. Jen potřebuju uklidnit.