Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mate nekera zkusenosti s Mamatestem 10? MS mam jiz druhy den zpozdenou,tak jsem zkusila testovat timto testem a na prouzcich se mi ukazala stinova druha carka. Testovala jsem vcera odpoledne a dnes rano, carka je na vsech testech stejna. U nas v lekarne maji bohuzel jen tento test, nemam proto moznost zkusit jiny. Ukazal vam nektere tento test taky ducharskou druhou carku? Dekuji za vase zkusenosti.
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Green Swan GS GS Mamatest?
Přidejte zkušenost s Green Swan GS GS ...Ano, tento test jsem měla a taky byla čárečka slabá a máme z toho Marečka, testni se zas za 2 dny, bude silnější, pokud je těhotenství chtěné, tak gratuluji.
Měla sem na tomhle testu taky ducha a těhotná sem byla.
Když sem neměla v krvi žádné hcg, čárka fakt vykoukat nešla.
Hodně štěstí ![]()
Tak já měla na dvou testech dvě čárečky a jsem konečně těhotná
![]()
ono je to testování asi ještě málo dní,já testovala po 10 dnech a čárka byla krásně vidět.
test jsem si delala paty den opozdenych mesicku a carka byla taky jak duch. pak silila na jinych testech byla i slabsi. no a mam z toho pekne kopajici holcicku v brisku
Jsem z toho testovani vazne zmatena - o vikendu jsem zacala spinit, domnivala jsem se proto, ze dorazi MS. Ta se vsak do dnesniho dne nespustila, spineni ale trva. Znovu jsem koupila Mamatest 10 a opet se na nem v limitu objevila slaba //. Je o neco malo silnejsi, nez ta z minuleho tydne…ale zadna tlustice. Dnes je to jiz 6.den zpozdeni, myslim, ze uz by // mela byt pekne silna - zvlast na tomto citlivem testu. Co myslite? Muj Dr. ma dovolenou a nechci „otravovat“ jeho zastup.
Aknel, radši bych si skočila na krev jako samoplátce. Mně třeba testy sílily hodně pomalu, ale 6 dní po vynechání už by tam měl být vidět rozdíl.
Z krve to máš nejjistější, dojít si ob den a uvidíš, jak hcg poroste. Mělo by se zdvojnásobit za 2 - 3 dny.
Ahoj, řeším teď stejný problém.V lednu jsem potratila a protože jsem na tom byla psychicky hodně špatně…začala jsem brát antikoncepci.Ale 7 a 8.6. jsem neměla možnost vzít si tabletky…a samozřejmě jsme se nechránili........a dnes je na mamatestu 10 druhá čárka,byla i včera večer…ale tomu se mi nechtělo věřit.....dnes je čárka sice slabounká jako nitka a načervenalá (žádná fialová tlustice)ale je tam.
Jelikož se jedná o citlivější test…mám strach z falešné pozitivity.
Je sice pravda,že mě i bolí prsa.....ale to může být novou antikoncepcí a tím,že jsem ted užila dvě plata bez pauzy (krom těch dvou zapomenutých pilulek) byli jsme na dovči a jahody se nehodily
.Myslíte si že může být falešně pozitivní?Můžu být asi tak 5 či 6tt.
Děkuji