Jsem těhotná

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1475
6.7.10 08:13

Jsem těhotná

Ahojky v pátek sem tady psala že se mi na dvou testech udělali dvě čárky.Tak v sobotu sem šla k mému lékaři těhotenství mi potvrdil.Ale řekl že ještě nemám embrio že nejde vidět..A že mám přijít 22.7 na kontrolu..Ale začalo mě štípat dole při čurání tak sem jela do nemocnice v Novém Jíčině a tam ta doktrorka byla opravdu zla!!!Řěkla sem jí že sem těhotná a že mě štípe při močení dole a ona že to nevidí samozřejmě sem jí řekla že sem těhotná..Tak mi dělala ultrazvuk ale schválně mi dala tak moc gelu že mi to steklo všude sem se tam rozplakala :cry: nemohla sem vydřžet štípalo mě to strašně tak jsem se svíjela pak sem jí řekla že to nevydržím .A ona to NEMŮŽE štípat!!!!Ještě k tomu ta sestra co tam byla celou dobu na mě čuměla jak sem byla na koze a tpěla…Řekla doktorka že zánět nemám v moči nic není.Že to mám podrážděné dala mi gel potírám si to ..A hned do mě rýpala o tom že ještě nemám embrio bylo mi tak hnusně tam .Řekla že tento čtvrtek mám jít ke svému lékaři a že pokud nebude vidět embrio že mám jít hned na potrat ,,Přitom ani lékař přesně neví kdy sem otěhotněla a jak dlouho sem.On mi řekl kontrola 22.7 a ta svině by mě hned poslala na potrat ..Tam mě už nikdo neuvidí…Jen mě trošku mrzí že třeba to bud eprázdné ten váček ahojky holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
6.7.10 08:22

Bože, já nevím, o co těm lidem jde :roll: Na krávu se vykašli, zjevně má nějaký vlastní problém a mindrák, kterým se teď nepotřebuješ stresovat. Důvěřuj gynekologovi.

Co se týče embrya, já jsem byla u doktora až v 7. tt, schválně jsem čekala a stejně byl vidět jenom takový černý flek a mimino vůbec (teda pro mě, doktor tam cosi viděl - prý to je vaše dítě :lol: ). Tím chci říct, že kdybych šla hnedka po testu, tak tam toho asi taky moc nemám, možná, že nic, tak jako ty. Tak se nestresuj a uvidíš, že tam miminko bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
6.7.10 08:25

Ok díky moc :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
6.7.10 08:30

:pocitac: Bože můj, já kdybych tam byla s tebou tak bych se do tý krá.. tak pustila, že by nestíhala. Do háje to je fakt přístup, kurna člověk všude platí jak mag.. a ještě se chovají jak prasata!!!!!! Je mi fakt na zvracení, já bych jí dala, pindě jedný! :pocitac:

Karinko neboj se, určitě je všechno v pořádku, máš to třeba jen citlivější. Držíme palečky, myslela si to dobře že ses bála co to je, a nakonec ještě odejdeš a máš slzy to je na granát!! :poblion: Neboj, bude to dobrý, opatruj se!!! A dej nám vědět, myslíme na tebe :kytka:

Mám vztek, to je hnus! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
6.7.10 08:36

Kari na doktorku se vykšli. Asi jsi jí vyrušila...... :cert: :cert: někdy jaou fakt na zabití!!
Moooooc to přeji ať je vše v pořádku a miminko se objeví :-) Je ještě brzy. Já na prvním UTZ neviděla ani tečku :-) Užívej si a hlavně se netresuj!!!! :huban: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
6.7.10 08:40

Kráva.....
ale ty se optaruj,dej vědět,co a jak… :hug:
a když budeš chtít,zajdi si do laborky na krev,jestli ti stoupá HCG…je mi jasný,že do 22.7.je daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
6.7.10 09:00

To je teda přístup :cert: Drž se holka, určitě bude vše OK, hned po testu je na UTZ moc brzy a uvidíš, že na další kontrole mimčo bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
6.7.10 09:02

Souhlasím s Petrou, zaběhni si klidně pro klid na krev, sice si to zaplatíš, ale za ten klid to stojí. Zajdi si po 3 dnech, ať vidíš, jak to pěkně roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
6.7.10 09:04

Tak tomu tedy taky říkám přístup… Když tam nic nebylo tak i kdyby to BYL potrat, tak proč bys na něj měla nastupovat do nemocnice? 8-o V takovýmhle případě kdy v děloze nic není se snad přistupuje normálně k tomu že to přijde jako zpožděná MS, alespoň u nás to tak je. Tedy u mne to tak bylo. Příště si vezmi na kontroly přítele/manžela, aby byla podpora na to jí zklidnit hormony :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
6.7.10 09:20

Karinko já se tak těšila že sem šla na gyndu a dělali mi ultrazvuk hned v pátém týdnu (cca podle měsíčků). Moje Dr mi řekla že tam není nic vidět ale ať sem opatrná a přijdu zas asi za týden a pak už tam šla vidět malá skvrnka. Já to teda taky nějak moc nechápala ale byla sem ráda že je vše jak má. Jak řikají holky na krávu kašli, oni většinou řeší třeba nezbytně nutné případy a těm se neradi věnují, pokud nejsi stálý pacient. :roll: Krom toho taky tomu nerozumí a bůhví kolik jí je let, v její době asi bylo ok chodit s břichem na pole a kdyžtak tam porodit nebo potratit :-D Nána pitomá. Takových ještě v životě potkáš. Na štípání při čůrání řikám nacpat se brusinkama, hoooodně pít a jestli máš doma nějakej antimyko krém tak mrkni na obal jestli je pro těhule vhodný. Kamoška řiká i odvar z petrželové natě, ale to je asi jen tak na menší záněty. Každopádně hlavu vzhůru a těš se na mimi, tím mu pomůžeš nejvíc. Jo a na tu gyndu si zavolej a řekní jí at tě veme dřív, když máš zánět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
6.7.10 09:28

Mě dr řekla, když jsem jí volala že jsem cca 3 týdny tak mě objednala za další 3 protože dřív to nemá prý cenu, je to maličký a neni to vidět. Držíme palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12837
6.7.10 09:32

Kari, nic si z te pizdy nedelej, lidi umi byt pekne hnusny a staci, aby se spatne vyspali. I kdyz by se to stavat nemelo!
a nestresuj se, dceri rekl doktor, ze je tehotna mimodelozne, druhy den nastupovala do nemocnice a vnitrni UZV ukazal, ze je mimi zahnizdene. A ted uz je mu 6 tydnu a je to nejkrasnejsi chlapecek. I kdyz se narodil o mesic driv a dcera mela problemy v tehu, vsechno jsme prekonaly a mame malou zizalku. Tak zlom vaz a k te kr… uz nikdy nechod! Drzim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
6.7.10 09:35

Jé tolik odpovědí holky děkuji moc ste mě potěšily.No já jdu zítra k dr protože samozřejmě jdu na nemocenskou…A poptám se …Mám hnusnou práci dělám v horku kde jsou pece ve kterých se pečou chladiče do aut :roll: a tahám težké bedny …No budu domečka v klidečku kašlu na to budu vás samozřejmě informovat.Toto je opravdu super stránka hezký den holky :kytka: :mavam:

Příspěvek upraven 06.07.10 v 09:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
6.7.10 09:35
Šema píše:
Mě dr řekla, když jsem jí volala že jsem cca 3 týdny tak mě objednala za další 3 protože dřív to nemá prý cenu, je to maličký a neni to vidět. Držíme palečky :mavam:

AHOJ JA BYLA POPRVE 6.TYDEN A BYL TAM MALEJ FLICEK KTEREJ MEL ASI 4MM TAKZE SE NEBOJ BUUDE TO DOBRY,JEN JE TEN DROBECEK MOOOC MALINKEJ.S TIM SVEDENIM JDI E SVEMU DOKTORU,PA

• Citovat
  • Upravit
1475
6.7.10 09:37

Jo jasně.Ta stará pipina mi dala takový gelík který mi aspoň pomohl neštípe to je to už lepší po každém čurání se jdu opláchnout vodou a mažu se a je to lepší …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí