Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte,jsem docela vystresovana…Snazime se o dite,minuly mesic jsem mela 4cm cystu na vajecniku,praskla,potvrzeno i na utz v 17DC ,zbyl tam jen obal te cysty,ale bez obsahu…Od 17-27Dc jsem uzivala 2×denne duphaston,Ms mela prijit za 2-3dny,coz neprisla,vcera 30DC jsem si delala z ranni moce tehu test a vysly pekne // ,test jsem opakovala i s nejcitlivejsim testem,opet pozitivni…Dneska rano 31DC opet // ,ale podotykam,ze druha carka je viditelna,ale neni tak tmava jak ta kontrolni…
MImi bychom si moc prali…na kontrolu jdu az ve stredu…Stalo se nektere z Vas,ze treba dozvuky cysty zpusobily falesne poz.test? a nebo nejake jine priciny?
Jsem jak na trni,poradite nektera?dekuji moooocinky
Cysta opravdu může způsobit falešně pozitivní test, když mi v lednu vyšel pozitivní,šla jsem hned za Dr. a ta ještě mimi neviděla, za to viděla cystu na vaječníku a řekla mi, že je možné, že těhu test vyšel pozitivně právě díky ní…No díkybohu na další kontrole už viděla mimi. ![]()
Ale když ti praskla? To mi přijde divný.Zajdi si k Dr.,na testy krve, jinak se budeš zbytečně stresovat…
ja vim,ale jdu az pristi stredu a jsem na neschopence se zadama,nemam zadne vychazky,tak ten cas mezi 4mi zdmi ubyha 2×pomaleji…tu cystu jsem mela predminuly mesic(kveten),pred ms jsem mela brutalni bolesti,praskla a to mi i potvrdil v novem cyklu 17cervna (17DC) i muj gynekolog na utz…ted mam krasne // carky,ale nevim jestli se radovat a nebo obavat,ze cim je to ovlivnene…
Podle mě na to ta prasklá cysta vliv nemá, jestli sem Dr. dobře pochopila, tak napodobovat těhu může „živá“ cysta, prostě ta kterou v tu dobu máš.
tot otazka druha,jestli se mi tento mesic neudelala nova,ale 17.cervna tam nic nebylo…jsem z toho smutna ![]()
Chápu tě, taky jsem odcházela z ordinace jak skleslá myš, když mi řekla, že to vše vypadající jako těhu může být cysta
Ale podívej na mě, jsem v 7.měsíci, cysta byla, ale bylo i mimi ![]()
Bude to dobrý, uvidíš.Pak písni, jak si dopadla ![]()
dekuji,ti…jsi moc hodna…to cekani je hrozny…na ty testy s // se tak krasne diva,tak snad to klapne,pomalu se bojim to vyslovit…blahopreji k tehu
Příspěvek upraven 01.07.10 v 15:42