Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám dotaz jestli je možné otěhotnět, když beru antikoncepci a době týdenní pauzy jsem měla pohlavní styk, ale den na to jsem si vzala antikoncepční pilulku???
V době týdenní pauzy jsi chráněná, antikoncepce s tím počítá.
díky jsem měla docela dost velký strach, protože od té doby jsem nepřerušila užívání antikoncepce
caorlo v krabičce od HA je příbalový leták, kde je vše dobře popsané ![]()
Hele ale člověk nikdy neví já jsem po antikoncepsi otěhotněla… Ty musíš vědět, ale nejlíp, jestli jsi si brala všechny prášy opravdu pravidelně…
Je malá pravděpodobnost ze u antikoncepce otěhotnís stane se to ale pokud beres prášky jak máš nemas opravdu velký průjem neco nezvracis tak tehotná být nemůžeš
Ahoj - jsem tu nová a mám dotaz. Nemá některá z vás zkušenost se zapomenutou desátou pilulkou Lindynette 20? Pilulku jsem si správně vzala v neděli, pohlavní styk jsem měla v pondělí odpoledne a v pondělí večer jsem si pilulku zapomněla vzít. V úterý odpoledne jsem měla také styk a v úterý večer jsem si vzala obě najednou (tu pondělní tedy asi o 20 hodin později). Přítel do mě ani jednou neejakuloval.
Mockrát děkuju!
zdravim chtěla bych se zeptat minuly tyden sem si zapomněla vzit pilulku a s přítelem jsem mela sex mohla bych byt tehotna? dekuji za odpověď.genn