Mám dvě čárky, ale špiním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
mystery
25.6.10 13:03

Prosba :-)

Chtěla jsem se jen, zeptat dělala jsem si tehotenský test cca 10 dní po vynechání menstruace a jejda objevili se tam // čárky.. Pro jistotu jsem si udela ješte dva a ty vyšli stejně. Tak doufám, že jsem opravdu těhotná, ale trošku mě znepříjemnuje, že špiním.. Myslíte, že je to normální na kontrolu jdu až u úterý .. Každopádně děkuji za jakoukoliv odpověď a hezký den přeji :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
25.6.10 13:06

No, já bych řekla, že po 3 pozitivních výsledcích na testu, těhotná zřejmě budeš :wink: Špinit by si neměla! Šla bych k Dr.raději hned, nečekala bych do úterka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
25.6.10 13:10

Já také trošku špinila a nic to neznamenalo, ale každopádně bych na gyndu určitě pro svůj klid zašla co nejdřív ( ještě před víkendem). Držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
25.6.10 13:11

Gratuluji určo těhu budeš.....Raději si co nejdříve k doktorovi skoč, třeba je to nějaká blbůstka ale jistota je jistota.Držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
25.6.10 13:56

špinit můžeš v těhotenství, občas to prostě k tomu patří, ale k dr. běž, gratuluji k těhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
26.6.10 20:25

Tomu se říká, pokud si to dobře pamatuju - NIDACE - vajíčko se zahnízďuje a trošku se tím naruší děložní stěna, taky jsem to tak měla, proto špiníš, to bude ok, neboj, gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí