Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, já bych řekla, že po 3 pozitivních výsledcích na testu, těhotná zřejmě budeš
Špinit by si neměla! Šla bych k Dr.raději hned, nečekala bych do úterka.
Já také trošku špinila a nic to neznamenalo, ale každopádně bych na gyndu určitě pro svůj klid zašla co nejdřív ( ještě před víkendem). Držím pěstičky.
Gratuluji určo těhu budeš.....Raději si co nejdříve k doktorovi skoč, třeba je to nějaká blbůstka ale jistota je jistota.Držím palečky ![]()
špinit můžeš v těhotenství, občas to prostě k tomu patří, ale k dr. běž, gratuluji k těhu
Tomu se říká, pokud si to dobře pamatuju - NIDACE - vajíčko se zahnízďuje a trošku se tím naruší děložní stěna, taky jsem to tak měla, proto špiníš, to bude ok, neboj, gratuluju.
Chtěla jsem se jen, zeptat dělala jsem si tehotenský test cca 10 dní po vynechání menstruace a jejda objevili se tam // čárky.. Pro jistotu jsem si udela ješte dva a ty vyšli stejně. Tak doufám, že jsem opravdu těhotná, ale trošku mě znepříjemnuje, že špiním.. Myslíte, že je to normální na kontrolu jdu až u úterý .. Každopádně děkuji za jakoukoliv odpověď a hezký den přeji