Kdy? :o/

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
24.6.10 14:54

Kdy? :o/

Ahoj holky… Neměřím si BT a nevím ani den ovu. Naposledy jsem to měla 6.6.2010 a tento víkend je možné, že jsem byla oplodněna, takže dnes nějaký 4,5 den od oplodnění :-) MS by měla přijít nejspíš až 2.7., či tak nějak (nemam topřesně na den) Jsem nervozní a nedočkavá a nejradši bych věděla výsledek ihned. Kdy a jakým způsobem zjistim nejrychleji zda jsem, či nejsem těhu??? Nejlépe ihned a to že ano;o) Už si vsugerovávam příznaky atd… Moc Vám děkuji… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
24.6.10 14:57

nejspíš zkoušej testovat, nebo si skoč na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
24.6.10 14:59

:roll: Neblázni, ještě ten týden a půl počkej a když příští víkend nic, tak si po svátcích skoč do lékárny pro těhotenský test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
24.6.10 15:37

Tak dneska by ti zrejme nic nerekla ani krev, protoze hcg narusta od nuly a v prvnich dnech po oplodneni neni meritelne, nebo je, ale ty hodnoty se pohybuji v ramci odchylky mereni, takze clovek stejne nevi, zda je to jen odchylka pri mereni nebo skutecne hcg v krvi je. Zkratka budes muset alespon 5 dnu jeste vydrzet… A pokud nevis, kdy byla ovu, cekala bych spis na ms a teprve testovala v den ocekavane ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
24.6.10 16:25

Anebo vyzkoušet těh.test Rapidclear. Měří už od 10 jednotek HCG a píšou tam, že to lze už 5-8 den po oplodnění. Zatim jsem ho nezkoušela,tak nevim jak je spolehlivý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí