Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky… Neměřím si BT a nevím ani den ovu. Naposledy jsem to měla 6.6.2010 a tento víkend je možné, že jsem byla oplodněna, takže dnes nějaký 4,5 den od oplodnění
MS by měla přijít nejspíš až 2.7., či tak nějak (nemam topřesně na den) Jsem nervozní a nedočkavá a nejradši bych věděla výsledek ihned. Kdy a jakým způsobem zjistim nejrychleji zda jsem, či nejsem těhu??? Nejlépe ihned a to že ano;o) Už si vsugerovávam příznaky atd… Moc Vám děkuji… ![]()
Neblázni, ještě ten týden a půl počkej a když příští víkend nic, tak si po svátcích skoč do lékárny pro těhotenský test…
Tak dneska by ti zrejme nic nerekla ani krev, protoze hcg narusta od nuly a v prvnich dnech po oplodneni neni meritelne, nebo je, ale ty hodnoty se pohybuji v ramci odchylky mereni, takze clovek stejne nevi, zda je to jen odchylka pri mereni nebo skutecne hcg v krvi je. Zkratka budes muset alespon 5 dnu jeste vydrzet… A pokud nevis, kdy byla ovu, cekala bych spis na ms a teprve testovala v den ocekavane ms
Anebo vyzkoušet těh.test Rapidclear. Měří už od 10 jednotek HCG a píšou tam, že to lze už 5-8 den po oplodnění. Zatim jsem ho nezkoušela,tak nevim jak je spolehlivý