Dvě čárky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1475
2.7.10 22:10

Dvě čárky

Ahojky jsem tady poprvé našla jsem vaše stránky.Chci se zeptat snažíme se s přítelem rok a půl o miminko už několikrát sem nedostala menstruaci a dělala sem si testík a jen jedna čárka ale teď sem ji nedostala a udělala sem si test a oba dva mi ukázaly dvě čárky jsem úplně v šoku…Ale není mi zle je už pozdě …Zítra jdu ke svému gynekologovi je tam i v sobotu dopoledne…Ten test se jmenuje Mamatest 10..Prosím o radu nemůžu jít ani spát jsem úplně nervozni-----Ale špatně mi nebývá..ale jen pra mě před několika dny bolely prsa ..Hezký večer Karin a děkuji :kytka: :pankac: :srdce: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30301
2.7.10 22:16

gratuluju k mimču, vypadá to, že se zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
2.7.10 22:18

děkuji ale ještě nevěřím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
2.7.10 22:19

ale není mi ani zle jinak chutě ani tak ne já žeru vždycky tak mi to nepřipadá doktor je tam od 8hodin hned tam sem první já :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
2.7.10 22:20

Jo ale ten test je mamatest ale 10..je to nějaký rozdíl???hezký večer :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2339
2.7.10 22:25

Nejprve ti musím pogratulovat, vypadá to nadějně :-). Ten test je normální mamatest akorát,že je citlivější a ukazuje těhu už od 10 HCG, zatim co ten druhý až od 25 HCG :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
2.7.10 22:28

Taky jsem měla tenhle test,a bylo to ok.Držím palce,ale určitě to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
2.7.10 22:38

Děkuji nechce se mi ani hajat… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
2.7.10 22:38

:huban: :srdce: snad jo ale děkuji dám vědět zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
2.7.10 22:44

Jinak mám strach že mám nějaký výtoh bílý že sem nějaká nemocná není mi vůbec špatně už aby bylo zítra
jsem nervozní :pocitac: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
2.7.10 22:46

Gratuluji :wink: Určitě dej vědět, jak jsi zítra pochodila.
Neboj, ony ty nevolnosti příjdou ze dne na den :-D Já v prvním těhotenství nezvracela, jen jsem byla unavená. Tentokrát si to užívám, ze začátku to bylo horší, teď sem tam mi je ještě šoufl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.7.10 22:52

Vypadá to nadějně :mrgreen: Já jsem taky nevěřila, dokud jsem neviděla mimčo na utz na vlastní oči - měla jsem strach, že budu zklamaná, ale bylo tam :lol:

Špatně mně třeba nebylo vůbec, ani jednou, ani trochu, tak podle toho se neřiď. Byla jsem akorát strašně unavená, ale to až o takové 2 týdny později. Ještě později přišly bolavé prsa :zed:

Tak držím palec, ať je tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
2.7.10 22:55

Anguo - kámošce nebylo špatně, neměla žádné problémy, jen se jí zdálo,že je trochu oplácanější. Tak si udělala test a //. Šla k dr. a jaké bylo překvapení, když na UTZ viděla 17tt miminko :lol: Porodila minulý týden, nádhernou holčičku. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
2.7.10 23:14

Consi, tak to je super :lol: Aspoň nemusela tak dlouho čekat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
3.7.10 09:23

Tak holky sem v tom!!!!!!! Asi měsíc 4 až 6 týdnů..Sice prý ještě nemám nějak vyvinuté embrio ale sem v tom…Na ultrazvuku sem viděla takový váček.Jen mám strach že se nevivine ale uvidím no jsem šťastná tak dlouho sme se snažily!!!!Termín mám v únoru ..a 22.7 jdu na kontrolu tak držte palečky :srdce: :huban: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí