Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky jsem tady poprvé našla jsem vaše stránky.Chci se zeptat snažíme se s přítelem rok a půl o miminko už několikrát sem nedostala menstruaci a dělala sem si testík a jen jedna čárka ale teď sem ji nedostala a udělala sem si test a oba dva mi ukázaly dvě čárky jsem úplně v šoku…Ale není mi zle je už pozdě …Zítra jdu ke svému gynekologovi je tam i v sobotu dopoledne…Ten test se jmenuje Mamatest 10..Prosím o radu nemůžu jít ani spát jsem úplně nervozni-----Ale špatně mi nebývá..ale jen pra mě před několika dny bolely prsa ..Hezký večer Karin a děkuji
![]()
ale není mi ani zle jinak chutě ani tak ne já žeru vždycky tak mi to nepřipadá doktor je tam od 8hodin hned tam sem první já
![]()
Jo ale ten test je mamatest ale 10..je to nějaký rozdíl???hezký večer ![]()
Nejprve ti musím pogratulovat, vypadá to nadějně
. Ten test je normální mamatest akorát,že je citlivější a ukazuje těhu už od 10 HCG, zatim co ten druhý až od 25 HCG ![]()
Taky jsem měla tenhle test,a bylo to ok.Držím palce,ale určitě to vyšlo.
Jinak mám strach že mám nějaký výtoh bílý že sem nějaká nemocná není mi vůbec špatně už aby bylo zítra
jsem nervozní
![]()
Gratuluji
Určitě dej vědět, jak jsi zítra pochodila.
Neboj, ony ty nevolnosti příjdou ze dne na den
Já v prvním těhotenství nezvracela, jen jsem byla unavená. Tentokrát si to užívám, ze začátku to bylo horší, teď sem tam mi je ještě šoufl.
Vypadá to nadějně
Já jsem taky nevěřila, dokud jsem neviděla mimčo na utz na vlastní oči - měla jsem strach, že budu zklamaná, ale bylo tam ![]()
Špatně mně třeba nebylo vůbec, ani jednou, ani trochu, tak podle toho se neřiď. Byla jsem akorát strašně unavená, ale to až o takové 2 týdny později. Ještě později přišly bolavé prsa ![]()
Tak držím palec, ať je tam ![]()
Anguo - kámošce nebylo špatně, neměla žádné problémy, jen se jí zdálo,že je trochu oplácanější. Tak si udělala test a //. Šla k dr. a jaké bylo překvapení, když na UTZ viděla 17tt miminko
Porodila minulý týden, nádhernou holčičku. ![]()
Tak holky sem v tom!!!!!!! Asi měsíc 4 až 6 týdnů..Sice prý ještě nemám nějak vyvinuté embrio ale sem v tom…Na ultrazvuku sem viděla takový váček.Jen mám strach že se nevivine ale uvidím no jsem šťastná tak dlouho sme se snažily!!!!Termín mám v únoru ..a 22.7 jdu na kontrolu tak držte palečky
![]()