Dvě čárky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2339
3.7.10 10:01

Supeer, zbytečně se nestresuj otázkama co by kdyby a užívej si to. Minulý týden jsem taky našla //,ale u dr.jsem ještě nebyla. Tak si to budu užívat taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
3.7.10 10:21

Gratuluju moc moc moc a klídek,teď papkej hodně zeleniny,ovoce,pokud nemáš tak si kup třeba ještě kyselinu listovou nebo nějaké těhu vitamíny.a hlavně žádný stres,miminko jste si přáli a čekali jste dlouho,takže určo to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
3.7.10 12:32

tak to je super :dance: Moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
3.7.10 15:27

Jsem šťastná moc ,ano jím ovoce a zeleninu miluju …hlavně se opatruju a nebudu se stresovat akorát nevím pracuju jako externistka to je jak výrobní dělnice.lékař se mě ptal jestli chci byt na nemocenske jenze to nemam zadne penizky.jinak u me v praci je tak 50 stupnu jsou tam pece ve kterých se pečou chladiče do aut tak nevím no… :nevim: :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
3.7.10 16:55

50stupnů je docela nářez,na to že jste na miminko tak dlouho čekali tak bych se šetřila,nemůže tě přeřadit na jinou práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
3.7.10 17:04

No uvidím ventilátory tam jsou ale nevím no pořád uvažuju nechci říkat mistrovi že jsem těhotná vykecal by to všem…Já stejně později budu doma nebudu makat s bříškem..Jinak jsem taková na sebe opatrná nevím co můžu…Máme bazén nevím zda tam mám jít at ten chlor…Nebo tak…Třeba je to pitomé nad čím přemýšlím jenže nechci o to miminko přijít mám už dokonce jména ty sem měla už dlouho teď sem si už jistá a to sem jen v prvním měsíci..Tyto stránky jsou moc fajn.Nemám s kým bych pokecala .V okolí jsou lidé co si nepřály at máme s přítelem miminko.Moje mamka mi to tak přeje ale nebydlíme s ní…No tak tady píšu…Jen mám strach z toho že nemám vyvinuté embrio ale jsem v klidu pořád papám ovoce a zeleninku a ležím jsem v klidečku… :kytka: :srdce: A den po mých narozeninách tento měsíc jdu na vyšetření…Pěkný dáreček sem dostala teda nejkrásnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
3.7.10 17:48

to jo,dáreček je to krásný :srdce: :-D neboj,vše bude v pořádku :wink: s bazénem neporadím,myslím si že pokud máte svůj kde se nečvachtá tisíc lidí jako na koupáku,tak by problém být neměl,na veřejný bych asi nešla,rozhodně ne ze začátku,když se mimi zabydluje a hnízdí,ale nevím.se zeptej pak přímo gyndaře jaký má na to názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
3.7.10 17:50

no hlavně nic těžkého nezvedej,neskákej, a pokud to jde tak odpočívej.prvních 12týdnů bývá kritických,pak už by to mělo být v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
3.7.10 21:01

Ok do bazénu sem nešla dala sem si osvěžující spršku..V e středu zajdu k doktorovi..Poptám se na vše :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí