Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Supeer, zbytečně se nestresuj otázkama co by kdyby a užívej si to. Minulý týden jsem taky našla //,ale u dr.jsem ještě nebyla. Tak si to budu užívat taky ![]()
Gratuluju moc moc moc a klídek,teď papkej hodně zeleniny,ovoce,pokud nemáš tak si kup třeba ještě kyselinu listovou nebo nějaké těhu vitamíny.a hlavně žádný stres,miminko jste si přáli a čekali jste dlouho,takže určo to vyjde ![]()
Jsem šťastná moc ,ano jím ovoce a zeleninu miluju …hlavně se opatruju a nebudu se stresovat akorát nevím pracuju jako externistka to je jak výrobní dělnice.lékař se mě ptal jestli chci byt na nemocenske jenze to nemam zadne penizky.jinak u me v praci je tak 50 stupnu jsou tam pece ve kterých se pečou chladiče do aut tak nevím no…
![]()
50stupnů je docela nářez,na to že jste na miminko tak dlouho čekali tak bych se šetřila,nemůže tě přeřadit na jinou práci?
No uvidím ventilátory tam jsou ale nevím no pořád uvažuju nechci říkat mistrovi že jsem těhotná vykecal by to všem…Já stejně později budu doma nebudu makat s bříškem..Jinak jsem taková na sebe opatrná nevím co můžu…Máme bazén nevím zda tam mám jít at ten chlor…Nebo tak…Třeba je to pitomé nad čím přemýšlím jenže nechci o to miminko přijít mám už dokonce jména ty sem měla už dlouho teď sem si už jistá a to sem jen v prvním měsíci..Tyto stránky jsou moc fajn.Nemám s kým bych pokecala .V okolí jsou lidé co si nepřály at máme s přítelem miminko.Moje mamka mi to tak přeje ale nebydlíme s ní…No tak tady píšu…Jen mám strach z toho že nemám vyvinuté embrio ale jsem v klidu pořád papám ovoce a zeleninku a ležím jsem v klidečku…
A den po mých narozeninách tento měsíc jdu na vyšetření…Pěkný dáreček sem dostala teda nejkrásnější
to jo,dáreček je to krásný
neboj,vše bude v pořádku
s bazénem neporadím,myslím si že pokud máte svůj kde se nečvachtá tisíc lidí jako na koupáku,tak by problém být neměl,na veřejný bych asi nešla,rozhodně ne ze začátku,když se mimi zabydluje a hnízdí,ale nevím.se zeptej pak přímo gyndaře jaký má na to názor
no hlavně nic těžkého nezvedej,neskákej, a pokud to jde tak odpočívej.prvních 12týdnů bývá kritických,pak už by to mělo být v pohodě ![]()
Ok do bazénu sem nešla dala sem si osvěžující spršku..V e středu zajdu k doktorovi..Poptám se na vše ![]()