Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, mě se to stalo, dva dny před vynecháním jsem z jiného důvodu byla na krvi kde zjišťovali i Hcg a bylo negativní.. za týden byl jasný už i výsledek na klasickém testu protože ms nepřišla a v listopadu k nám přibyde další mrňous.. dr říkal že nejsem těhotná na sto procent ![]()
Něco podobnýho. Ale nebyla jsem u doktorky. Spíš když jsem jí to zpětně líčila (test byl negativní), tak pokrčila rameny, že to mohlo být leccos, že už se to zpětně nezjistí. Třeba raný potrat.
Ale ne že by to bylo to samý i u tebe!!!
Ahoj holky, díky za odpovědi. No mě je jenom divný, proč mi říkal, že sliznice je zvýšená a že to vypadá na těhu, ale test z krve negativní. Moc se v tom nevyznám, jsem snažilka teprve chvíli a bezdětná. No zítra zkusím těhu test a uvidí se, buď a nebo, jak se říká. Snažím se tomu nechat volný průběh, ale někdy to nejde a pořád na to myslím ![]()
Ahojky. Sice uz se asi budu opakovat, ale prece jen se to ted stalo me a ja chci byt v obraze
@Pekyna777 píše:
Ahojky. Sice uz se asi budu opakovat, ale prece jen se to ted stalo me a ja chci byt v obraze. Uz mam tyden zpozdeni, ani nespinim, coz u me byva docela caste, tak jsem si udelala dnes rano 3 testy a vsechny byly pozitivni, ale ten druhy prouzek byl strasne slabouvky. Zadne zmeny, krom toho, ze jsem porad nafoukla necitim, tak jsem se chtela zeptat jestli se muzu tesit na miminko. Dekuji za odpovedi
Ahojky holky,
chtěla bych vás poprosit o radu. Dneska je to 9DPO a už asi dva nebo 3 dny mě strašně bolí prsa, jsem nafouklá a občas mě píchne v levém podbřišku. Ale na TT nic
furt bych jen spala a splácám na všechno na co přijdu a pak mi je zase na zvracení
Myslíte, že by se to mohlo povést a mimísek by se mohl někde klubat?
Děkuju za každou odpověď
Ahoj holky,
chtěla bych se vás zeptat…už půl roku neberu HA a s přítelem se chráníme kondomem jen někdy. Menstruaci jsem první měsíc po vynechání HA měla nepravidelnou ale potom už dorazila vždy v pohodě max. se zpožděním jednoho dne. 24.11. jsem měla dostat menstruaci ale uběhlo už deset dní a menstruace nikde…dělala jsem si dva testy, které byly negativní. Sem tam mě píchne v podbříšku, párkrát mi bylo i na zvracení, ale to nevím jestli by mohlo být z těhotenství a nebo z toho že jsem teď byla nemocná…pár lidí mi i řeklo, že se mi i lesknou oči. Mám břicho jako balon a k tomu hustý, až moc bílý výtok, který nezapáchá…myslíte že můžu být těhu a vyzkoušet nějaky kvalitnější test, popř poraďte jaký, nebo mám jen nepravidelný cyklus? Opravdu už jsem zoufalá a potřebuju pordi
Předem vám moc děkuji
@Editka10 píše: Více
Bohužel u tohoto typu testu jsem také měla nepatrného ducha ale nakonec bohužel. Zkusila bych jiny test ![]()
Ja ducha vidim, zalezi, zda carka bude silit (stejny test, kazdy test se stejnou citlivosti ma jinak barviva).
Drzim pesti
Jedna carka ti nic nerekbe. Neco tam je. Zitra nebo pozitri testuj stejnym testem, jinak se neda rict, jestli ti hcg roste (a carka sili)
Ahoj holky, prosila bych Vás o radu. Minulý cyklus jsem od ovulace špinila a přešlo to ve velmi slabou a krátkou MS. Začla o 3 dny dřív a trvala pouhé 2 dny. 5 dní po divné MS jsem byla na gyndě a dr. mi dle ultrazvuku oznámil, že to vypadá na těhu, ale je třeba to potvrdit i z krve. Odpoledne jsem si volala pro výsledky a sestra mi pouze sdělila, že odběr krve byl negativní
, neřekla mi ani množství hcg.
Myslíte, že i přesto bych mohla být těhu? Stalo se to některé z Vás?
Díky Soňa