Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
babčamk píše:
Kari, nic si z te pizdy nedelej, lidi umi byt pekne hnusny a staci, aby se spatne vyspali. I kdyz by se to stavat nemelo!
a nestresuj se, dceri rekl doktor, ze je tehotna mimodelozne, druhy den nastupovala do nemocnice a vnitrni UZV ukazal, ze je mimi zahnizdene. A ted uz je mu 6 tydnu a je to nejkrasnejsi chlapecek. I kdyz se narodil o mesic driv a dcera mela problemy v tehu, vsechno jsme prekonaly a mame malou zizalku. Tak zlom vaz a k te kr… uz nikdy nechod! Drzim
Jka sem byla v sobotu u mého dr brala mi sestra do 4 těch ampulí nebo jak se to jmenuje krev
ale zítra už v 8 tam sem ![]()
Karinkaaa píše:
Jo jasně.Ta stará pipina mi dala takový gelík který mi aspoň pomohl neštípe to je to už lepší po každém čurání se jdu opláchnout vodou a mažu se a je to lepší …
TO MUZOU BYT I HORMONY,IKDYZ JE MIMINKO TAK MALINKY.JA MELA TAKY ZVISENY HORMONY A MELA NECO PODOBNEHO A TYDEN SEM SE MAZALA NECIM…
Jasně uvidím ale zánět v tom nemám i mi to připadá že mám podrážděné ale myslím že to mám z toho jak sem se zpotila v monterkách v práci a wc papirem sem přitlačila svědělo mě to ale už je to lepší..Už do práce nejdu ![]()
JEŠTĚ SE CHCI ZEPTAT KOUPILA SEM SI VITAMÍNKY BERU JEDNU DENNĚ JAK JE TO NAPSANÉ MÁM ELASTI-Q TA PANÍ V LÉKARNĚ MI DOPORUČILA TYHLE NA ZAČÁTEK ![]()
Kari já si myslím, že na začátek je nejlepší Femibion 800.No a to pálení můžeš mít z nějakého přehřátí. Tělo je v těhotenství více náchylné.
Karinko - pipinu v nemocnici nekomentuju, to je fakt síla, co si ti doktoři dneska dovolí!
A to pálení: já mívám takový pálení když mám mykózu. V těhu to bývá taky častější, tak třeba to může být to. Nebo máš prostě „vlka“,
jak se říká, prostě opruzeninu. Ale tvůj doktor ti pomůže. Tak držím palečky a dej vědět, jak se s mimískem máte!
Karinko klídek,na tu krávu ze špitálu se vykašli,asi měla blbou náladu a kazila den všem ostatním
megera.miminko bude určitě v pořádku,hlavně se nestresuj,mimčům to nedělá dobře
a vitamíny,já si myslím že je jedno jaké,je spousta firem,které je vyrábí a v podstatě se nemůžou moc od sebe lišit.hlavně ať to má v sobě tu kyselinu listovou,ta odvrácí vývojové vady v prvním trimestru a hlavně v prvních týdnech jak se množí buňky.držím palečky na zítra k Dr.jo a to Hcg je dobrý nápad,aspoň bys byla v klidu
![]()
to je opravdu neskutečný, jaký se ještě najdou lidi v nemocnicích, takový kr… tam vůbec nemají co dělat, já jsem taková že si nenechám nic moc líbit, tak za takovýhle přístup bych jí tam ještě udělala čoro moro
![]()
hlavně ted bud v klidu, zkus na to nějak nemyslet, nějaká ***** tě přece nerozhodí
držím moc palečky aby jsi na kontrole uviděla mimíska ![]()
Děkuji za rady jasně dám vědět zítra se na vše poptám pa pá holky
Kari,ja jdu taky az 22.7., dve carky jsem mela vcera:-)
Budeme si drzet palecky:-)
Holky a kam se da zajit na krev?Na gyndu normalne?
Pro me je to taky nekonecne ty 2 tydny jeste…:_)
Ahojky holky tak už sem tady psala ale neodepsali ste nějak už máme srdíčko sem skoro v 8 týdnu
22.7 jdu na kontrolu a nechám si udelat už fotečku..Zatím mi špatně nebylo ani jednou.Chutě nějak zvlášť nemám´,jen mám pořád hlad co 2hodiny mi kručí v břichu tak pořád jím,jdu se napapat ahojky krásný den ![]()