Může se to stát??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
260
8.7.10 13:26

Může se to stát??

Ahojky,
chci se zeptat: Měla jsem zpoždění 7 dní (nestává se mi to) a udělala jsem si TT vyšel pozitivní, druhý den jsem si udělala další a taky pozitivní. Za 4dny jsem začala krvácet. Teď by měla další MS přijít až 15.7. Ale kvůli manžovi jsem si včera udělala další test a byl opět pozitivní.
Stalo se vám někdy, že jste menstruovali a přesto byli těhotné? Nebo, že vám vyšli 3 pozitivní TT a nic?
Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
janibubi
8.7.10 13:32

Me osobne ne,ale je hodne zen co jsou tehotne a maji mestruaci.Zajdi k doktorovi,at mas jistotu. :-)

• Citovat
  • Upravit
3138
8.7.10 13:36

gratuluji :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
8.7.10 13:40

ja menstruovala u prvního dítka do 4 měsíce :wink: a gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
8.7.10 13:45

ahojky test dokáže i dlouho ukázat // , i pokud dojde ke spontánímu potratu, protože hcg klesá pomaleji, …také muže jít o ms nebo hematom, radeji bych šla k dr..tak držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
8.7.10 13:46

Díky, a měli jste tu MS normální nebo jste jen špinili? Já to sice neměla tak silný jako předtím, ale zase to nebylo jen špinění.
Byla bych šťastná, kdybych byla těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
8.7.10 15:06

já měla normální ms :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
8.7.10 16:01

Ahoj,ja zjistila,ze jsem tehotne v podstate az kdyz se objevila menstruace presne v terminu,ale trvala mi jen 3 dny,tak jsem si rikala,ze je to divne a udelala si test a bylo jasno :lol: .Takze ano,muzes normalne menstruovat,ale radeji zajdi k doktorovi.Ja tam byla v 8 tydnu,protoze jsem krvacela a bala se,abych neprisla o mimi(samovolny potrat).Ale pry mi tam jen praskla nejaka cysta…Ted uz jsem stastna maminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.11.11 10:18

ahojky holky…ms mi meska 5 dni mela jsem ji dostat 23.11.ale porad nedorazila.od prvniho dne kdy jsem ji mela dostat me boli v podbrisku jako bych ji mela ale nemam..Ovu mi podle testu vychazela 16.11 coz je tyden pred ms je to mozne?dneska rano sem mela naruzovely vytok..ale od te doby nic..tak jsem si udelala rano tt ale ten byl negativni tak nevim ted… mate nejaka podobnou zkusennost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.7.17 14:23

Může se to stát?

Zdravím všechny co tohle čtete
Beru už 5 měsíc HA, dostala jsem menstruaci tak jak jsem měla na začátku července (6.7.) a končila 11.7.
dne 14.7. jsem odjela na dovolenou, kde jsem si den poté zapomněla vzít prašek, ale vzala jsem si ho hned jak jsem si to uvědomila přesně 13 hodin po. Vím že do 12 hodin by mělo být vše v pořádku, dva dny před zapomenutím jsem měla s partnerem sex, tak mám trochu z toho blbý pocit, jestli by k něčemu nemohlo dojít, jelikož hned poté mi začalo silné špinění, které trvá už přes týden a 10 den po zapomenutí jsem začala lehce krvácet. Vím že špinění může mít víc důvodu (stres, vaginální onemocnění, ovulace… což u mě nehrozí když beru HA) ale to krvácení mě vyděsilo, protože to mám opět dostat až na začátku srpna
Moc doufám, že mi na tohle někdo odpoví
předem děkují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí