Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, s přítelem se snažíme asi 3 měsíce, pokaždé jsem měla MS pravidelně, ale teď se mi zpozdila o 3 dny a těhu test jsem si udělal ale už před MS a vyšel mi 3× stejně
ale ta druhá čárka je strašně slabounká skoro neviditelná ale bolí mě prsa a jse pořád unavená achdoim hodně čurat…žravost mam pořád takže to těhu nepřikládám…byla jsem se objednat k doktorovi až na srpne, aby mi už mohl popřípadě říct jestli ano nebo ne z ultrazvuku..asi za týden si chci zkusit další test jestli bude silnější čárka ale četla jsem tu že se to před MS může ukázat ikdyž těhu nejsem…co myslíte jsem těhotná?
sugesce je potvurka.
kazdopadne drzim palecky,at se zadari.
nekdy testy // ukazuji az pozdeji
Ahoj.já taky před rokem měla na testu slabou druhou čárku a teď vedle mne v postýlce spinká 3měsíční mimi.:)…tak jestli máš pravidelnou MS tak klidně můžeš být těhotná.udělej si test příští týden a uvidíš.gratuluji a dej vědět. ![]()
Nechci ti dávat falešné naděje, ale myslím, že bys mohla být těhu.Přesně tenhle problém jsem řešila v lednu, ted jsem v 7.měsíci.Mimochodem projeť si diskuze na téma druhá čárka slabší a najdeš tam i fotečky testů jiných těhulek, na kterých druhá čárka pomalu není vidět.Já si v tom lednu dělala test jen tak, po časovém limitu jsem ho vyhodila, že druhá čára tam není, ale pak, když jsem ho zas vyndala a porovnala s fotkama děvčat, zjistila jsem, že těhu jsem ![]()
Tady fotečka, kulový na ní uvidíš, páč tam skutečně skoro nic vidět nebylo ![]()
Hodně štěstí ![]()
P.S. Jo a testík jsem si tenkrát dělala před menstruací, snad dokonce týden…
Tak já testovala od spožděné menzes 5dní za sebou.a pokaždé jsem tam měla slaboulinkatou druhou čarku až po časovém lim.a těhu jsem byla!přeju moooc štěstícka,aby vám to taky vyšlo!ale myslím si,že těhulka jsi:-)
Ajo,klidně to může být ono ![]()
Udělej testík po neděli a uvidíš…
a do laborky jako samoplátce na krev můžeš taky jít ![]()
díky holky já měla MS pravidelně na den vždy jsem se na to mohla spolehnout jako hodinky i po vysazeni antikoncepce…a porad nic
zkusim test treba ve stredu a dam vedet, kez by se to povedlo
diky moc za odpovedi
holky tak jsem tak netrpeliva ze to neni mozny, ve stredu udelam test znnova a uvidime..ale MS zatim porad nic a to uz je dost dlouho
.. v sobotu mame svatbu tak by to byl krasnej darecek kdyby se to povedlo..akorat clovek ma furt strach v poslednich dvou mesicich potratila sestra i kamaradka na zacatku 2. mesice..v dnesni dobe nejde nic normalne tak uvidime jak to dopadne..a holky chceme jet na dovolenou k mori v zari myslite ze kdybych byla tehu ze to nevadi? Mate s tim zkusenost? Dekuju
Tak to bude super ‚dáreček‘pro manžela.bude to další důvod k oslavě,jak by řekl ten můj!záleží jak se budeš cítit.jestli ti bude fajn tak myslím že není problém.přeji krásnou svatbu! ![]()
Moc dekuji my mame sice malickou svatbu jen se svedkama, pro rodice a ostatni je to prekvapko a kdyby vyslo i to mimi tak by sme to rekli az po dovoleny vsem az by bylo vse jisty ze je ok, jen rodice by to vedeli po vysetreni u lekare…tak slavit se bude az potom
…
Taky jsme měli malou tajnou svatbu a všechny překvapili!byl tam s námi první syn a téměř za rok(o 8dní dříve)se narodil druhý.je to takový dáreček k výročí. ![]()
jee tak to je pekny..u nas budou jen svedci a to moje dvojce a pritelovo bracha…tak jeste to mimco a sme kompletni ![]()
holky tak jsem to nevydrzela a dneska byly na testu hooodne zretelny 2 // takze snad huraa
Tak to je super!moc gratuluji.a myslíš že to vydržíš a ženichovi to řekneš až v sobotu? ![]()
no zenich uz to vi
protoze s tim prvnim testem jsem sla za nim a rikam vidis tam neco?
…tak je stastnej ale nechceme to zakriknout mame strach po tom co se ted deje v nasim okoli…uz se tesim 9. srpna k doktorovi az mi da ridicak na kocarek jak rikal ![]()