Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ja myslim, ze na tehotenskej test je jeste moc brzo. jestli si to dobre vybavuju, tak se ma delat asi 14 dni po menstruaci, ktera se nedostavila, takze u tebe tak kolem 17.7. jeste vydrz ![]()
ja nevim,ona desitka mamatrst je dost citlivy, ja mela // uz pred ocekavanou MS.
Ono ale zalezi,kdy si opravdu otehotnela
Určitě je ještě vrzo,aby to bylo na testu vidět,já to měla vidět asi po 10 dnech vynechání.takže vydrž,to budeš mít i ty testy z krve,tak pak uvidíš.
minonka těhotenský test se má dělat nejdřív v den očekávané menstruace, to si opravdu vybavuješ špatně. Jestli něco ukáže nebo ne záleží na koncentraci HCG v moči - někdo může mít vysokou hned, jiný třeba nemá zachytitelnou koncentraci po celý první trimestr.
anonymní odpověď na tvou otázku ti dají výsledky krve, tam je to jasné.
Ahojky, podle mě je to možné že jsi těhu… počkej na testy z krve,… ale z mé zkušenosti Ti můžu říct, že při prvním těhu jsem měla taky problém, že mi testy ukazovali jen jednu čárku a přitom jsem byla těhu. Dělala jsem si asi 4 testy a všechny jen jedna čárka, šla jsem na vyvolání ms, protože ta stále nedorazila, a pak se mi objevila i ta druhá čárka… tou injekcí se uvolníl ten hormon a díky tomu se i na tom testu objevila ta druhá čárka… Ten Tvůj hormon je taky zatím slabý, a tak test to třeba nemusí zachytit…
mě mamatesty ukazovaly dvě čárky už v den zmeškané menstruace. Není pravda, že se má čekat 14 dní po vynechání menstruace na testování.
Anonymní- ahojky, no já si myslím, že by jsi mohla být, já si dělala taky mamtest 5.den spoždění MS k tomu ještě večer a // byly zcela jasné:-) takže si nemyslím, že na test je brzy, že až za 14dní:-), no jestli si to tak přeješ, tak přeju mnoho štěstí ![]()
ahojky ja sem si delala test uz asi 4 dny pred ocekavanou MS a vysly mi 2 carky, sice ta jedna je hooodne slaba a neni skoro videt, tak nevim…Ms se zatim nedostavila a to jsem to mel adriv presny jako hodinky tak doufam ze jsem tehu…ale dalsi test si chci zkust ted ve stredu…tak doufam ze uz pujdou videt poradne obe..k Dr jsem objednana az na srpen pry driv to nema cenu a v srpnu mi muze rict s jistotou jeslti jsem nebo ne…
V krvi byl těhotenský hormon negativní, ukázalo se, že za všechno může cysta. Děkuji za optání
Ahoj, chtela bych poradit…v nedeli jsem si delala teh.test a byla videt slaba druha carka..v pondeli sem zasla na gyndu a ta mi rekla po odebrani krve ze malinko je tam zvyseny hcg ale ze uvidime ve stredu..ve stredu sem mela v krvi 300hcg…ale na ultrazvuku nic nevidela…tak mam jit zas za tyden na krev…teh.test si delam odte doby kazdy den a carka tam druha porad je…boli me zada a picha v podbrisku..myslite ze to bude tehotenstvi?
@slunicko1111 pokud je hcg 300,tak se jedna o tehotenstvi, zvlaste pokud hcg se zvysilo.na ultrazvuku jde neco videt az od 1000 jednotek hcg, takze je zatim na ultrazvuk brzy.je nejlepsi jit k doktorovi az kolem 8.tt,aby bylo videt i srdicko, drive z toho moc ani doktor nevykouka
takze hlavne zadny stres, pokud hcg vyrostlo, tak je to prvni vec k uspenemu tehu ![]()
Sliníčko1111 kolik ti je? V neděli test, v pondělí gynda, ve středu hcg, a ve čtvrtek ti ještě nikdo nic neřekl? Co chceš slyšet?
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, zda jsem těhotná? Menstruaci jsem měla dostat v sobotu 3. 7. 2010, ale nedostavila se. Následující dny - úterý, ve středu i ve čtvrtek jsem si dělala těhotenský test mamatest10 a vždy vyšel negativní. Zašla jsem ke svému gynekologovi, který mi po prohlídce řekl, že tam něco asi vidí, že asi těhotnáý jsem, ale raději mě poslal na krev. Výsledky z krve budou až v úterý 13.7. Dnes 10.7. jsem si dělala zase těhotenský test (mamatest 10, ale opět mi ukázal, že je negativní. Není tam vůbec žádný náznak aspoň slabé čárky. Myslíte, že jsem nebo že nejsem těhotná. Jsem z toho zmatená. Prosím jaký je váš názor na to. Děkuji všem za radu.