Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janka199
To může znamenat uhnizďování prcka
Dělala sis ještě test?
Bylo to včera večer…od té doby nedělala…do lékárny se dostanu ve středu, tak je zas vykoupim a uvidíme…minulé těhu jsem potratila v 7. týdnu…ale ve skutečnosti to bylo asi dřív, protože z krve se prý vytrácelo hcg rychle…tak snad to vyšlo teď…
Ahoj ženy, s přítelem jsme spolu před devíti dny spali, bohuzel po ruce nebyla ochrana, ale verim mu, protoze den nam to uz parkrat stalo a vsechno bylo okay, takze k tomu došlo. v pondeli jsme se v praci bavili o těhotenství a me to nasadilo hrozného brouka do hlavy
tak jsem si udelala ve středu test a ukázala se mi slabá carka která postupne bledla, ms mam dostat v nejbližších dnech, mam křeče stejné jako před normalni ms, myslíte ten bych uz mela nejake příznaky? dekuji za odpovědi.
Ve středu to byl teda sedmý den po styku. Myslím, že na testu by ještě nic být nemělo. Zkus znova zítra ráno.
Dobry vecer, mam dotaz.. delala jsem si test vyšel mi dost divne, nevim jestli to muzu považovat za pozitivni nebo ne. Mate nekdo zkusenost ze by Vam vyšel podobne a jednalo se o těhotenství? Mam snad vsechny příznaky, ale nechce se mi nejak verit, ze bych opravdu mohla byt tehotna. Dekuju za rady ![]()
Dobrý den, čtu si zde spoustu rad, vidím, že spousta z vás má mnoho zkušeností.
Snažíme se s manželem o mimi od října. Antikoncepci neberu od července - předtím jsem jito však brala spoustu let..
Menstruaci jsem měla dostat už před sedmi dny, ale nic. Jenže testy si dělám opakovaně každý den (skrze praci, mám ji rizikovou) a jsou negativní…
Mám bolesti v podbřišku, jako spousta z vás, navic mam občas pocit, ze mě pálí i močové cesty, ale pouze v klidu, ne při močení, což je zvláštní.
Navíc teď bylo blbé období, kdy jsem jednak brala antibiotika a jednak mi umřela blízká osoba. Takže to vše může být i stresem.
Je to první cyklus, kdy mě nebolí prsa..
Strašně bych si přála, aby to bylo těhu..
Máte někdo s něčím podobným zkušenosti?
Mockrát děkuji za odpovědi ![]()
@Lůca F. píše:
Dobrý den, čtu si zde spoustu rad, vidím, že spousta z vás má mnoho zkušeností.
Snažíme se s manželem o mimi od října. Antikoncepci neberu od července - předtím jsem jito však brala spoustu let..
Menstruaci jsem měla dostat už před sedmi dny, ale nic. Jenže testy si dělám opakovaně každý den (skrze praci, mám ji rizikovou) a jsou negativní…
Mám bolesti v podbřišku, jako spousta z vás, navic mam občas pocit, ze mě pálí i močové cesty, ale pouze v klidu, ne při močení, což je zvláštní.
Navíc teď bylo blbé období, kdy jsem jednak brala antibiotika a jednak mi umřela blízká osoba. Takže to vše může být i stresem.
Je to první cyklus, kdy mě nebolí prsa..
Strašně bych si přála, aby to bylo těhu..
Máte někdo s něčím podobným zkušenosti?
Mockrát děkuji za odpovědi
Pár dní po nepřišlé menstruaci už by mělo být na testu něco vidět. Nebolelo mě břicho, nepálily mě cesty a naopak prsa byla citlivá. A hrozně mi chutnaly chlebíčky.
Zdravím. Chtěla bych znát váš názor. Minulou ms jsem měla slabou, spíš špinění, teď jsem ji zatím nedostala takže mám zpoždění zatím dva dny, dneska od rána je mi špatně od žaludku, a bolí mě podbřišek jako bych ji měla. v posledních dnech jsem i nafouklá, čehož si všiml i přítel. myslíte, že jsem těhotná i když mi test vyšel negativně?
@Prue12 příznaky způsobuje hcg, takže by ho test uz zachytil. Bud byla ovulace později nebo proste jen obyč zpoždění