Jsem těhotná?

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
924
3.10.16 08:43

@Slunicko23 A jak dlouho jste se s pritelem snazili?? Mozne je vsechno. Ja ted piju prvni mesic Fertipronu a po delsi dobr jsem mela vcera SNAD opet olulaci :) A jinak, myslim, ze jsi opravdu tehulka, tolik pozitivnich testu neni jen tak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
5.10.16 15:15
@majkl8686 píše:
@Slunicko23 A jak dlouho jste se s pritelem snazili?? Mozne je vsechno. Ja ted piju prvni mesic Fertipronu a po delsi dobr jsem mela vcera SNAD opet olulaci :) A jinak, myslim, ze jsi opravdu tehulka, tolik pozitivnich testu neni jen tak :kytka:

Ahojky snazili jsme se rok…pak jsem pila fertipronu a do mesice otehotnela…v 10tt jsem o miminko prisla..jsou to dva mesice a zjistila jsem ze jsem znovu tehu…posud sama:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
5.10.16 15:21

Co myslite devcata?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
5.10.16 15:38

@Slunicko23 No tak to je jasný!!! :hug: Myslím, že můžu potichu gratulovat! :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.10.16 15:50

Ahoj holky, měla bych dotaz..28. 9 jsem místo menstruace tři dny jen trochu špinila (1. den tedy s kapkou krve, ale opravdu jen kapkou). Dnes ráno jsem si dělala test a fotku výsledku přikládám. Je pravda, že test je focený až asi po 10 minutách od testování a čárka se mi zdá tmavší, než se ukázala do 3 minut, nicméně i v stanoveném čase se čárka ukázala. Vzhledem k tomu, že děti ještě nemám a vlastně jsme se ještě úplně nezačali snažit, nemám moc zkušeností. Cyklus mám většinou 32 - 34 dnů, ovulaci nesleduji. Teď moc nevím, co mělo znamenat to špinění. Někde jsem četla, že by to mohlo být uhnizďování, jinde, že špinění místo menstruace může znamenat mimoděložní těhotenství.. Jsem z toho trochu vyplašená, tak teď nevím, jestli mám na gyndu jít rovnou, nebo ještě čekat, abych zas zbytečně neplašila, když je to tak čerstvé. Můžete mi prosím napsat, pokud jste měly podobné zkušenosti, ať se trochu uklidním? :oops: Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
924
5.10.16 16:04

@Morana12 @Morana12 Myslím, že můžeš být úplně klidná a já ti ze srdce může jen a jen gralovat k prckovi :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
5.10.16 16:41
M
@Morana12 píše:
Ahoj holky, měla bych dotaz..28. 9 jsem místo menstruace tři dny jen trochu špinila (1. den tedy s kapkou krve, ale opravdu jen kapkou). Dnes ráno jsem si dělala test a fotku výsledku přikládám. Je pravda, že test je focený až asi po 10 minutách od testování a čárka se mi zdá tmavší, než se ukázala do 3 minut, nicméně i v stanoveném čase se čárka ukázala. Vzhledem k tomu, že děti ještě nemám a vlastně jsme se ještě úplně nezačali snažit, nemám moc zkušeností. Cyklus mám většinou 32 - 34 dnů, ovulaci nesleduji. Teď moc nevím, co mělo znamenat to špinění. Někde jsem četla, že by to mohlo být uhnizďování, jinde, že špinění místo menstruace může znamenat mimoděložní těhotenství.. Jsem z toho trochu vyplašená, tak teď nevím, jestli mám na gyndu jít rovnou, nebo ještě čekat, abych zas zbytečně neplašila, když je to tak čerstvé. Můžete mi prosím napsat, pokud jste měly podobné zkušenosti, ať se trochu uklidním? :oops: Děkuji :kytka:

Ahoj ja jsem poprve byla objednana k lelari az tri tydny po vynechani menstruace.. tam uz neco bylo videt..ted jsem se objednala driv pro jistotu kvuli tomu ze jsem pred tim prisla o mimi v 10tt kvuli hematomu na deloze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.10.16 19:02

Ahoj holky, chci se zeptat 12.10. se do mě partner udělal a chtěli bysme mimi. Ovu testy nedělám, ale den před mě bolelo břicho a tak se u mě většinou ovu projevuje. Včera i dnes mám výtoky, které u mě se vyskytují při ovu (pouze průhledné). Menstruaci mám mít cca 19.10. Neberu HA takže někdy je trošku déle. Myslíte, že bych mohla být těhu? Jinak mě stále bolí v podbříšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.12.16 15:37

Zdravím,
v neděli 4.12 jsem si dělala test a vyšel pozitivně pak jsem si dělala test 6.12 byl také pozitivní. Nějaké příznaky mám jako nevolnost po ranu, zvětšení prsou.. Dnes jsem byla u gynekolozky v děloze byla tak 3 mm černá tečka ale gynekolozka řekla ze ještě neví zda je to mimco. Co myslíte mám šanci v tom byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
8.12.16 15:40

@Glosinu rozhodně že máš šanci, jen tomu dej chvilku čas a miminko se ukáže :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1317
8.12.16 15:43

@Glosinu S pozitivním těhu testem a tečkou na ultrazvuku máš tak 100% šanci, jde jen o to jestli bude těhu prosperovat. Držím pěstičky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.12.16 15:57

Tak ja věřím ze ta černá tečka je mimco. Co jiného bych jinak mela v deloze. V tudo chvíli jsem tak v 6tt a co jsem si i četla tak na ultrazvuku to nejde tak brzo videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
8.12.16 15:59

@Glosinu Pokud máš pozitivní těhotenský test, tak jsi těhotná. Přečti si příbalový leták. Na gynekologii jsi měla jít až za dva, za tři týdny, to je vidět víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.12.16 16:11

No to je pravda ale jako prvorodicka se bojím takže jsem chtěla mít vše v pořádku. No takto půjdu ještě 19.12 na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
8.12.16 16:15

@Glosinu v 6tt už vidět něco je, ale záleží, kdy jsi měla ovulaci a skutečně otěhotněla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí