Jsem těhotná?

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
809
9.12.16 22:20
@Janinka.Janicka1 píše:
Ty bradavky znějí nadějně, taky to mám :) Vyčkej, jestli se dostaví ms a pak testuj. Držim palečky ať brzy objevíš // :potlesk: Já měla ovulku 21.11 a ms měla přijír 5.12. a duch byl 6.12.,teď už čárka sílí. Chvilku to trvá než se mimísek zahnízdí a začne se vylučovat hCG :) Tak něvěš hlavu. Hodně štěstí.

Ja 20.11. Ovulaci tu potvrdil gynekolog na preventivni prohlidce pohlavni styk probehl taky 20.11. Ted ve stredu ma prijit ms test nic neukazal, zatim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
9.12.16 22:29
@Janka199 píše:
Ja 20.11. Ovulaci tu potvrdil gynekolog na preventivni prohlidce pohlavni styk probehl taky 20.11. Ted ve stredu ma prijit ms test nic neukazal, zatim…

Pred 14dni jsem mela pichani v podbrisku na leve strane bud pichnuti a nebo sem tam pobolivani jak pred ms a to se presunulo a uz nic a ted tri dny ty prsa teda bradavky dnes me bud kdyz zavadim boli a kdyz lehnu na bricho tak me i pali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.16 07:57

@Janka199
Podle mně se moc pozoruješ a zbytečně se stresuješ :) Zkus to tolik nehrotit, buď se to povedlo nebo ne. Snažení je taky přece krásný :) Počkej, jestli přijde ms, pak uvidíš. Před vynecháním je zbytečné se testovat, můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
10.12.16 07:58

@SlecnaSally
Tak me doktorka řekla něco v děloze mate ale nemohu potvrdit ze je to zárodek. Příznaky i mám bolest prsou, ráno se vzbidim je mi špatně musím sníst aspoň jogurt nebo něco, občasná bolest v podbřišku, unava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
10.12.16 10:09

Ahoj, chtěla bych poprosit zkušenější…Mám 3 dny zpoždění ms, ale 2 testy negativní. HA neberu, ale s přítelem byl styk jen s kondomem, a určitě nikdy nepraskl. Prostě racionálně bych tvrdila, že těhu nejsem, ale jelikož jsme spolu krátce a dítě si zatím dovolit nemůžeme, jsem z toho na nervy :? Jak to vidíte vy? Jsem vděčná za každou radu…Děkuji všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
10.12.16 11:34

@Hannah345 Za mě těhotná nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
10.12.16 16:58

@Hannah345 Pokud jsi měla styk pouze chráněný a testy máš negativní, čeho se bojíš? Kolísání ms je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
10.12.16 17:32

@Icestar měla,ale asi nic není stoprocentní, a mimčo opravdu zajistit teď určitě nedokážu. Proto tak plaším, nikdy jsem v ms výkyvy moc neměla…Chtěla jsem jen názor nezúčastněné osoby, za což děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
11.12.16 12:58
@Janinka.Janicka1 píše:
@Janka199
Podle mně se moc pozoruješ a zbytečně se stresuješ :) Zkus to tolik nehrotit, buď se to povedlo nebo ne. Snažení je taky přece krásný :) Počkej, jestli přijde ms, pak uvidíš. Před vynecháním je zbytečné se testovat, můj názor.

Dnes je to jeste tri dny nez ma prijit ms, ale dnes jsem mela takovy nahnedly vytok? Co by to mohlo byt? Nebo, ze by ta mrcha chtela prijit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.12.16 13:49

Test

Tohle jsou moje testy co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
11.12.16 14:11
@Silrea píše:
Tohle jsou moje testy co vy na to?

vidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
11.12.16 16:34

@SlecnaSally :dance: máme po tříletém snažení  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
11.12.16 21:21
@Silrea píše:
@SlecnaSally :dance: máme po tříletém snažení :)

Tak to gratuluji a přeji at vše klape jak má :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
12.12.16 12:53

Ženy…asi jsem už blázen z toho, ale nedá mi to se zeptat…jsem 30 den cyklu a ms nikde, mívám jí tak 26-28 den…nicméně testy jsem si dělala a téměř nic, krom pár mini duchů, které střídalo bílo…asi bych to už vzdala, ale včera sem trochu zašpinila a od té doby zas nic…myslela jsem si, že to je ms, ale to by se už rozjela…tak fakt nevim, zda to třeba bylo zahnízdění…ovulaci mívám tak 16-18 den cyklu…myslíte, že ještě mohu doufat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
12.12.16 15:29

@Glosinu Jak to vypadá, test sílí? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie