Jsem těhotná?

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
8.12.16 16:16

Taky se pochlubim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.12.16 16:19

@kopejka
Jj to vim ze na tom záleží. Tak jak jsem psala dnes jsem tam mela 3mm černou tečku v děloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9719
8.12.16 16:27
@Glosinu píše:
@kopejka
Jj to vim ze na tom záleží. Tak jak jsem psala dnes jsem tam mela 3mm černou tečku v děloze.

Těhotenství to evidentně je, tak teď musíš prostě počkat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
8.12.16 17:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
9.12.16 09:40

@Glosinu A kdy jsi měla poslední ms? Asi se ti trochu posunula ovulace, určitě to bude v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.16 19:48

Kdy bude vidět hCG v krvi?

Ahoj holky :mavam:

Mám dotaz :) 5.12. se nedostavila MS, tak jsem testla a vyšel mi dušík. Test jsem si dělala znovu dnes, vyšla slabá druhá čárka, ale jasně viditelná, posílám foto :) Myslíte, že by v pondělí už mohla gynekoložka potvrdit těhu z krve a nebo mám ještě čekat? Mám docela rizikovou práci a chtěla bych to vědět co nejdříve.

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.12.16 19:54

@SlecnaSally
Posledí MS jsem mela 30.10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
9.12.16 20:04
@Glosinu píše:
@SlecnaSally
Posledí MS jsem mela 30.10

Tak to nevím teda. Já jsem měla poslední ms 22.10 ale už jsem dnes měla dokonce srdíčko :think: a to mám ovulaci až 21dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
9.12.16 20:05
@Janinka.Janicka1 píše:
Ahoj holky :mavam:

Mám dotaz :) 5.12. se nedostavila MS, tak jsem testla a vyšel mi dušík. Test jsem si dělala znovu dnes, vyšla slabá druhá čárka, ale jasně viditelná, posílám foto :) Myslíte, že by v pondělí už mohla gynekoložka potvrdit těhu z krve a nebo mám ještě čekat? Mám docela rizikovou práci a chtěla bych to vědět co nejdříve.

Děkuji :)

Těhu už ti potvrdí, jestli máš nevhodnou práci, tak neváhej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.16 20:06

@SlecnaSally
Děkuji za odpověď :lol: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
9.12.16 21:50

Cekani..

Nemate nekdo zkusenost?20.12. jsem mela ovulaci a nechraneny pohl.styk o mimi se snazime 3mesic…menstruace se ma dostavit ted ve stredu tedy za 5dni, pred 4dni jsem si delala test nic neukazal:( neni na test brzo? pred 10dny me pichalo v levem podbrisku to trvalo cca 3 dny, ted mu uz 3dny boli bradavky, bud je to pred ms a nebo by to mohlo byt i tehu? DIky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.16 21:56

@Janka199

Ahoj.

Počkala bych až vynechá menstruace. Mě se na testu ukázal duch až v druhý den vynechané ms. První den vynechání byl test ještě sněhobílý :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
9.12.16 22:10

Ve stredu ma ta mrcha prijit, tak uvidime. Bradavky jsou hodne citlive hlavne kdyz o netom zavadim:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.12.16 22:16

Ty bradavky znějí nadějně, taky to mám :) Vyčkej, jestli se dostaví ms a pak testuj. Držim palečky ať brzy objevíš // :potlesk: Já měla ovulku 21.11 a ms měla přijír 5.12. a duch byl 6.12.,teď už čárka sílí. Chvilku to trvá než se mimísek zahnízdí a začne se vylučovat hCG :) Tak něvěš hlavu. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
9.12.16 22:16
@Janinka.Janicka1 píše:
@Janka199

Ahoj.

Počkala bych až vynechá menstruace. Mě se na testu ukázal duch až v druhý den vynechané ms. První den vynechání byl test ještě sněhobílý :roll:

Ve stredu ma ta mrcha prijit, tak uvidime. Bradavky jsou hodne citlive hlavne kdyz o neco zavadim:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí