Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kopejka
Jj to vim ze na tom záleží. Tak jak jsem psala dnes jsem tam mela 3mm černou tečku v děloze.
@Glosinu píše:
@kopejka
Jj to vim ze na tom záleží. Tak jak jsem psala dnes jsem tam mela 3mm černou tečku v děloze.
Těhotenství to evidentně je, tak teď musíš prostě počkat ![]()
@Glosinu A kdy jsi měla poslední ms? Asi se ti trochu posunula ovulace, určitě to bude v pořádku
Ahoj holky ![]()
Mám dotaz
5.12. se nedostavila MS, tak jsem testla a vyšel mi dušík. Test jsem si dělala znovu dnes, vyšla slabá druhá čárka, ale jasně viditelná, posílám foto
Myslíte, že by v pondělí už mohla gynekoložka potvrdit těhu z krve a nebo mám ještě čekat? Mám docela rizikovou práci a chtěla bych to vědět co nejdříve.
Děkuji ![]()
@Glosinu píše:
@SlecnaSally
Posledí MS jsem mela 30.10
Tak to nevím teda. Já jsem měla poslední ms 22.10 ale už jsem dnes měla dokonce srdíčko
a to mám ovulaci až 21dc
@Janinka.Janicka1 píše:
Ahoj holky![]()
Mám dotaz
Děkuji5.12. se nedostavila MS, tak jsem testla a vyšel mi dušík. Test jsem si dělala znovu dnes, vyšla slabá druhá čárka, ale jasně viditelná, posílám foto
Myslíte, že by v pondělí už mohla gynekoložka potvrdit těhu z krve a nebo mám ještě čekat? Mám docela rizikovou práci a chtěla bych to vědět co nejdříve.
Těhu už ti potvrdí, jestli máš nevhodnou práci, tak neváhej ![]()
Nemate nekdo zkusenost?20.12. jsem mela ovulaci a nechraneny pohl.styk o mimi se snazime 3mesic…menstruace se ma dostavit ted ve stredu tedy za 5dni, pred 4dni jsem si delala test nic neukazal:( neni na test brzo? pred 10dny me pichalo v levem podbrisku to trvalo cca 3 dny, ted mu uz 3dny boli bradavky, bud je to pred ms a nebo by to mohlo byt i tehu? DIky za info
Ahoj.
Počkala bych až vynechá menstruace. Mě se na testu ukázal duch až v druhý den vynechané ms. První den vynechání byl test ještě sněhobílý ![]()
Ve stredu ma ta mrcha prijit, tak uvidime. Bradavky jsou hodne citlive hlavne kdyz o netom zavadim:(
Ty bradavky znějí nadějně, taky to mám
Vyčkej, jestli se dostaví ms a pak testuj. Držim palečky ať brzy objevíš //
Já měla ovulku 21.11 a ms měla přijír 5.12. a duch byl 6.12.,teď už čárka sílí. Chvilku to trvá než se mimísek zahnízdí a začne se vylučovat hCG
Tak něvěš hlavu. Hodně štěstí.
@Janinka.Janicka1 píše:
@Janka199Ahoj.
Počkala bych až vynechá menstruace. Mě se na testu ukázal duch až v druhý den vynechané ms. První den vynechání byl test ještě sněhobílý
Ve stredu ma ta mrcha prijit, tak uvidime. Bradavky jsou hodne citlive hlavne kdyz o neco zavadim:(