Těhotenství?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.7.10 10:56

Těhotenství ?

Potřebovala bych poradit. Zpozdila se mi menstruace a začala jsem cítit bolest prsou. Udělala jsem si těhotenský test (mamatest10) a ten mi vyšel i 6-tý den po očekávané menstruaci negativní. Zašla jsem ke gynekologovi (7. den po očekávané menstr.)a ten mi řekl, že jsem těhotná a na kontrolu mám přijít za 14 dní. Bolest prsou mi po 4 dnech najednou přestala a jiné těhotenské příznaky nemám. Zkusila jsem si udělat opět test a ten mi opět vyšel negativní (11-tý den po očekávané menstruaci). Je možné, že jsem potratila? Ale žádné bolesti v podbřišku ani špinění jsem neměla. Prosím poraďte.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6512
12.7.10 10:59

A z ceho Tvuj dr. usoudil, ze jsi tehotna? Bral Ti aspon krev na HCG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
12.7.10 11:00

to je zvlastni bud tebopu bych si zasla na krev jako samoplatce,budes mit jistotu stoji to cca 200kc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
12.7.10 11:03

Podle vyšetření čípku by to asi zjistit mohl, ale já mám za to, že se už dneska běžně bere na prvním vyšetření krev ...... chápu, že na ultrazvuk (bijící srdíčko) tě zve až za těch 14 dní ..... jo, skoč si na tu krev. Ten text může lehce blbnout, hcg nemusíš mít ještě tak vysoké, třeba to je sice 11 dní od menstruace, ale nikoli dostatečný počet dní od skutečného oplodnění … já teda jiné vysvětlení nemám … každopádně, ať to dopadne dobře, mamino!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
12.7.10 11:04

Kecám, bijící srdíčko je vidět až později, ale prostě životaschopný zárodek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
12.7.10 11:28

Pred x lety jsem mela hormonalni poblemy (anovulacni cykly) a nedostala jsem MS treba i tri mesice… Dr. si take jednou myslel, ze jsem tehotna - podle zvetsene delohy, ovsem HCG mi hned odebral - neg., pak mi vzal i ten horm. profil, kde se potvrdilo, ze opravdu nemam ovu.

…jednou take videl dr. na UZ neco, co by mohl byt gestacni vacek, ale nebyl (a zase HCG z krve potvdilo, ze nejsem tehotna)

Emilie, ja myslela, ze zivotaschopny zarodek je ten, co ma srdecni akci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
12.7.10 11:49

Dr. by to poznal podle čípku, prý je v těhotenství nafialovělý :nevim: a taky asi podle jeho stavu. Ale to ti opravdu nenabral krev? Zajdi si sama, jako samoplátce, budeš v klidu, 14 dní bych to nevydržela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
12.7.10 11:57
Emilie, ja myslela, ze zivotaschopny zarodek je ten, co ma srdecni akci…

Jasně, asi špatný výběr pojmů … měla jsem na mysli, že najde v děloze plodové vejce/embryo a ono to poroste tak jak má …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
12.7.10 12:38

co zkusit jiný test než mamatest?I když je teda nespolehlivější? :think: a na tu krev si dojdi je to největší jistota a víš to hned ještě ten den,.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.10 17:01

Nechala jsem si na vaši radu zjistit z krve HMG hormon a je negativní. Zašla jsem k panu doktorovi a ten mi našel cystu o velikosti 3,5cm, která je prý příčinou vynechání menstruace. Dostala jsem injekci na vyvolání menstruace a prý by mi ta cysta měla při tom prasknout a mělo by být vše v pořádku. Máte někdo podobné zkušenosti s cystami? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.7.10 17:03

Omlouvám se za chybu: HCG hormon :lol:

• Citovat
  • Upravit
13415
13.7.10 17:30

Já měla cystu 4cm a ms mi teda nevynechala, právě naopak se na ní přišlo, že jsem krvácela. Byla jsem po mimoděložním a měla mi dorazit za 6 týdnů, ale já krvácela týden po laparce, pak týden nic a zase a dr. našel cystu. Odešla s menstruací, tak snad bude vše dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.12 09:54

Ahoj chci se zeptat zda je normalni strasna naladovost pritel ma uz se me nervy na dranz :Dtaky mam porad hlad ,a boli me bricho a v podbrisku silna krecovita bolest .taky jsem mela krvavy vytok ale test negativni mozna ze mi to tak pripada mozna to mam vsugerovane nevim jeste pockam jinak me nemiine urcite cesta za lekarem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
15.2.12 10:30

a není ti spiš PMS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.12 10:48

Take jsem nad tim uvazovala ale takove nalady jsem nemela ze bych se nastvala jen tak a nikdy jsem takhle nejedla rano nesnidam a vstanu a kruci me v brise parkrat jsem byla i zvracet tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí