Těhotenství?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9819
18.9.16 19:42

Obe tehotenstvi jsem poznala jeste pred MS, tak 3-4 dny a test mi ukazal slabou carku, k tomu bolest prsou a podbrisku. Na nevolnosti/chute mi prijde hodne brzo, to se u mne dostavilo az pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.16 19:44

@silvik.sk děkuji moc. Mě obvykle bolí prsa cca 5 dní před MS pak 1 den nic a pak MS dorazí. Teď právě prsa nic ale jsou tam ty jiný věci. Přítel každej den sonduje zda už se dá zjistit výsledek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
18.9.16 19:47

Ne kazdou zenu boli prsa… A pokud je ti spatne, hcg uz je natolik vysoke, ze test tehotenstvi ukaze. Zkus a uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
18.9.16 19:48

Ja mela tehotensky priznaky porad a kdyz jsem byla konecne tehotna, tak zadne :mrgreen: ani tuseni :mrgreen:
nevolnosti mi vzdycky rozjel az pozitivni test

• Citovat
  • Upravit
18.9.16 19:52

Všem moc děkuji za odpovědi. Tak my to zítra zkusíme a když nic neukaze tak máme ještě do středy na MS čas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
18.9.16 21:04

Já jsem tak brzy poznala jedno ze ctyr těhotenství, třetí. Bylo mi špatně snad od předpokládané ovulace, tak silně, ze se to nedalo s nicim zaměnit. Bolela me hlava, jinak me boli výjimečně. Byla jsem si jistá, i bez testu.Ten jsem teda udělala,26.den cyklu jsem měla dvě vyrazne čáry. U ostatních těhotenství to bylo v dobe vynechani ms jen pár nejistých příznaků.
Takže ano, možné to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
18.9.16 21:51

@petulka311 myslím si, že se hrozně moc pozoruješ, až budeš opravdu těhotná tak ti zpočátku nebude skoro nic. Já jsem těhotná po druhé a krom virozy a vynechané menstruace, pozitivních testů. nic… u první mi taky nic nebylo. Hlavně se moc nepozoruj, nebo se zcvokneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.16 22:12

@Kiki24042014 já se právě moc nepozoruji jen sem napsala co cítím a jak mi je :D ale tohle mám jen tento týden. předtím žádná nemoc nic. Nikdy mi takhle před MS nebylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
19.9.16 10:45

@petulka311 to co popisuješ, jsou naprosto běžné-lékařsky doložené-příznaky těhotenství. Ale každá žena to má jinak. Já vůbec žádné příznaky neměla po celou dobu těhotenství, ale když si tak vzpomínám, v době snažení se o miminko jsem téměř každý měsíc měla snad všechny nebo aspoń většinu těhu příznaků :mrgreen:..myslíš na to tak intenzivně, že si mozek začně myslet, že jsi těhotná a vytváří se příznaky…chce to klid, beztak to nejde uspěchat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
19.9.16 10:46

@petulka311 bohužel myslím si to samý co Shari, věř mi jedno dítě už doma mám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.16 11:02

@Shari81 nemyslim na to intenzivne, bud to vyjde nebo ne :D a ty mesice predtim sem nic nepocitovala, jak mile me tyden pred ms zacly bolet prsa ok nevadi mame x mesicu :D az prave tedka a asi se zadarilo. z raniho testu mame celkem silneho ducha tak uvidime jak se to bude vyvyjet dat. Muze to neco znamenat a taky nemusi :) vzdy tu je 50/50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
19.9.16 13:22

@petulka311 věř mi, i když si člověk myslí, že na to nemyslí, tak podvědomí a mozek jsou jiného názoru…tělo i psychika jsou mocné čarodějky…každopádně gratuluju k testu a přeji, aby vše bylo v pořádku a za 9 měsíců krásné zdravé miminko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí