Těhotenství?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3198
15.2.12 10:52

tak si zajdi jako samoplatce na odber hcg a kdy si měla poslední ms nebo kdy si měla ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.12 13:38

Ovulaci jsem mela kolem 13-16 a to uz jsem sexovala bez ochrany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.5.16 16:52

Tehotenstvi

Pekny den vsem, potrebovala bych se poradit.. zpozdila se mi ms, delala jsem si testy a vysly pokazde pozitivne. Volala jsem doktorce a ta mi rekla, ze mam prijit pristi tyden v patek..v patek to tedy bude 6.tyden..myslite si, ze pujde miminko videt uz na UV? Navicam dilema s praci, delam sestru a casto se dost nataham s tezkymi lezicimi, a proto vaham jestli mam nebo nemam rict o tehotenstvi v praci uz ted, ale bojim, co kdyz to bude nakonec falesny poplach a tehotna nejsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
7.6.16 08:54

Těhotná?

Ahoj holky,

jsem 35 DC, ovulace 14 DC. Do včera teplota 37 - 37,1, dnes klesla na 36,8. Vcera i dnes na testu duch. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.7.16 15:14

Tehotenstvi?!

24.5 jsem měla styk…neudělal se do mě…ms jsem dostala sice o 4 dny dřiv ale byla normálně silná a teď jsem ji dostala taky (2.7-5.7) teď to bude 2 mesic od styku…zacal me vcera bolet okolo pupku…myslite ze muzu byt v tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.7.16 15:22

Výsledek

U mě nakonec mimoděložní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.7.16 15:26
@Lorymk píše:
U mě nakonec mimoděložní…
to mě mrzí :/ muzu se zeptat jaky to melo brubeh? Dostala jsi ms? Nebo tak neco? :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
21.7.16 17:38
@Ajka238 píše:
24.5 jsem měla styk…neudělal se do mě…ms jsem dostala sice o 4 dny dřiv ale byla normálně silná a teď jsem ji dostala taky (2.7-5.7) teď to bude 2 mesic od styku…zacal me vcera bolet okolo pupku…myslite ze muzu byt v tom?

Dávala bYch tomu tak 0,01%!! navíc bolest kolem pupku jako příznak těhotenství??? :nevim: neudělal se do tebe, menstruace normálně proběhla, nevidím jediný důvod proč si myslet, ze jsi těhotná… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.7.16 17:52
@Matteo.emma píše:
Dávala bYch tomu tak 0,01%!! navíc bolest kolem pupku jako příznak těhotenství??? :nevim: neudělal se do tebe, menstruace normálně proběhla, nevidím jediný důvod proč si myslet, ze jsi těhotná… :mrgreen:

Jsem strašně vystresovaná a všude se pise neco jineho…nekdo rika ze muzes mit ms i v tehotenstvi akorat je slabsi atd a ted ta bolest :D rikala jsem si jestli to nebude treba kýla ale zase sem četla ze kdyz boli u pupiku muze to byt tehotenstvi ale moc tomu neverim…ale celkem se bojim 24.5 jsem mela styk a ms jsem mela dostat 7.6 ale dostala jsem ji 3.6 večer…travala 4 dny a byla silna…pak jsem ji dostala 2.7 takze uz byla prvni jsem dem predtim spinila a bala se ale 2.7 se vecer rozjela a trvala do uterý…ted mam dostat 1.8 ale bojim se myslis ze muzu tehu vyloucit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
21.7.16 18:03
@Ajka238 píše:
Jsem strašně vystresovaná a všude se pise neco jineho…nekdo rika ze muzes mit ms i v tehotenstvi akorat je slabsi atd a ted ta bolest :D rikala jsem si jestli to nebude treba kýla ale zase sem četla ze kdyz boli u pupiku muze to byt tehotenstvi ale moc tomu neverim…ale celkem se bojim 24.5 jsem mela styk a ms jsem mela dostat 7.6 ale dostala jsem ji 3.6 večer…travala 4 dny a byla silna…pak jsem ji dostala 2.7 takze uz byla prvni jsem dem predtim spinila a bala se ale 2.7 se vecer rozjela a trvala do uterý…ted mam dostat 1.8 ale bojim se myslis ze muzu tehu vyloucit?

Podle mě to můžeš vyloučit na 99,9%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.7.16 18:09
@Matteo.emma píše:
Podle mě to můžeš vyloučit na 99,9%

No já se bojim ze se do mě dostala kapka lásky…mela jsem plodne obdobi…a ta kapka se do me asi dostala :(proto se bojim ms jsem praveze dostala tak cekam na tuhle ale bojim se porad a porad
:) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1896
21.7.16 18:21
@Ajka238 píše:
No já se bojim ze se do mě dostala kapka lásky…mela jsem plodne obdobi…a ta kapka se do me asi dostala :(proto se bojim ms jsem praveze dostala tak cekam na tuhle ale bojim se porad a porad :) :mrgreen:

a co takhle si udělat tehotensky test?? :nevim: tady na emiminu ti nikdo jistou odpověď nedá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
26.7.16 09:36

Mimoděložní

@Ajka238 píše:
to mě mrzí :/ muzu se zeptat jaky to melo brubeh? Dostala jsi ms? Nebo tak neco? :nevim: :nevim:

Ahojky, témeř 3 týdny po ovulaci slabě pozitivni test. Jenže za dva sny krvácení jako MS, ale misto 6 dni jen 3. 4 týdny po oplodnění (6tt) Hcg nízko, doktorka na UZ nic nevidela. Ale dala mi naději. A k tomu rovnou do ruky zpravu pro pohotovost, kdyby neco: křeče, krvácení. Jeste to odpoledne me začalo pobolívat v právem podbřišku. No a za 4 dny krvácení, tak jsem jela na pohotovost. Na UZ nic, Hcg kleslo. Jenže pri kontrole za 3 dny opet stouplo. Tak me poslali na lepsi UZ a tam už prokázali mimoděložní. Paradoxně nalevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.9.16 19:27

Snaha/ příznaky?

Ahoj, chtěla bych se zeptat zda některá z vás tušila tehu ještě před příchodem MS nebo jak to u vás probihalo? Nějaké příznaky?
Snažíme se o Mimi cca 4tym měsícem. Od září 2015 neberu ha a jakým způsobem se mi kapičky lásky vyhýbaly :D (kdyz by se,,zadařilo" byli sme s tim smireny). Celý tento týden mě poboliva v podbřišku, mivam občas křeče, od rána do dopoledne mi je na zvracení a motá se mi občas hlava, chvílemi by predemnou měli dát na lednici zámek a pak se to obrátí a jídlo nemohu ani vudet. MS má být v půlce příštího týdne. Nechci aby ste psaly můžeš nemůžeš/ počkej si/testni si apod. Zajimaji mě Vaše zkušenosti a příznaky. A pokud by tohle mohly byt byli bychom rádi. Na testování si myslím že je brzy.
Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.16 19:34

@petulka311 priznaky naprosto stejne jako pred MS jenze ta nedorazila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex