Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak si zajdi jako samoplatce na odber hcg a kdy si měla poslední ms nebo kdy si měla ovulaci?
Ovulaci jsem mela kolem 13-16 a to uz jsem sexovala bez ochrany
Pekny den vsem, potrebovala bych se poradit.. zpozdila se mi ms, delala jsem si testy a vysly pokazde pozitivne. Volala jsem doktorce a ta mi rekla, ze mam prijit pristi tyden v patek..v patek to tedy bude 6.tyden..myslite si, ze pujde miminko videt uz na UV? Navicam dilema s praci, delam sestru a casto se dost nataham s tezkymi lezicimi, a proto vaham jestli mam nebo nemam rict o tehotenstvi v praci uz ted, ale bojim, co kdyz to bude nakonec falesny poplach a tehotna nejsem..
Ahoj holky,
jsem 35 DC, ovulace 14 DC. Do včera teplota 37 - 37,1, dnes klesla na 36,8. Vcera i dnes na testu duch. Co si o tom myslíte?
24.5 jsem měla styk…neudělal se do mě…ms jsem dostala sice o 4 dny dřiv ale byla normálně silná a teď jsem ji dostala taky (2.7-5.7) teď to bude 2 mesic od styku…zacal me vcera bolet okolo pupku…myslite ze muzu byt v tom?
@Lorymk píše:to mě mrzí :/ muzu se zeptat jaky to melo brubeh? Dostala jsi ms? Nebo tak neco?
U mě nakonec mimoděložní…
@Ajka238 píše:
24.5 jsem měla styk…neudělal se do mě…ms jsem dostala sice o 4 dny dřiv ale byla normálně silná a teď jsem ji dostala taky (2.7-5.7) teď to bude 2 mesic od styku…zacal me vcera bolet okolo pupku…myslite ze muzu byt v tom?
Dávala bYch tomu tak 0,01%!! navíc bolest kolem pupku jako příznak těhotenství???
neudělal se do tebe, menstruace normálně proběhla, nevidím jediný důvod proč si myslet, ze jsi těhotná… ![]()
@Matteo.emma píše:
Dávala bYch tomu tak 0,01%!! navíc bolest kolem pupku jako příznak těhotenství???neudělal se do tebe, menstruace normálně proběhla, nevidím jediný důvod proč si myslet, ze jsi těhotná…
Jsem strašně vystresovaná a všude se pise neco jineho…nekdo rika ze muzes mit ms i v tehotenstvi akorat je slabsi atd a ted ta bolest
rikala jsem si jestli to nebude treba kýla ale zase sem četla ze kdyz boli u pupiku muze to byt tehotenstvi ale moc tomu neverim…ale celkem se bojim 24.5 jsem mela styk a ms jsem mela dostat 7.6 ale dostala jsem ji 3.6 večer…travala 4 dny a byla silna…pak jsem ji dostala 2.7 takze uz byla prvni jsem dem predtim spinila a bala se ale 2.7 se vecer rozjela a trvala do uterý…ted mam dostat 1.8 ale bojim se myslis ze muzu tehu vyloucit?
@Ajka238 píše:
Jsem strašně vystresovaná a všude se pise neco jineho…nekdo rika ze muzes mit ms i v tehotenstvi akorat je slabsi atd a ted ta bolestrikala jsem si jestli to nebude treba kýla ale zase sem četla ze kdyz boli u pupiku muze to byt tehotenstvi ale moc tomu neverim…ale celkem se bojim 24.5 jsem mela styk a ms jsem mela dostat 7.6 ale dostala jsem ji 3.6 večer…travala 4 dny a byla silna…pak jsem ji dostala 2.7 takze uz byla prvni jsem dem predtim spinila a bala se ale 2.7 se vecer rozjela a trvala do uterý…ted mam dostat 1.8 ale bojim se myslis ze muzu tehu vyloucit?
Podle mě to můžeš vyloučit na 99,9%
@Matteo.emma píše:
Podle mě to můžeš vyloučit na 99,9%
No já se bojim ze se do mě dostala kapka lásky…mela jsem plodne obdobi…a ta kapka se do me asi dostala
proto se bojim ms jsem praveze dostala tak cekam na tuhle ale bojim se porad a porad
![]()
@Ajka238 píše:
No já se bojim ze se do mě dostala kapka lásky…mela jsem plodne obdobi…a ta kapka se do me asi dostalaproto se bojim ms jsem praveze dostala tak cekam na tuhle ale bojim se porad a porad
![]()
a co takhle si udělat tehotensky test??
tady na emiminu ti nikdo jistou odpověď nedá…
@Ajka238 píše:
to mě mrzí :/ muzu se zeptat jaky to melo brubeh? Dostala jsi ms? Nebo tak neco?![]()
Ahojky, témeř 3 týdny po ovulaci slabě pozitivni test. Jenže za dva sny krvácení jako MS, ale misto 6 dni jen 3. 4 týdny po oplodnění (6tt) Hcg nízko, doktorka na UZ nic nevidela. Ale dala mi naději. A k tomu rovnou do ruky zpravu pro pohotovost, kdyby neco: křeče, krvácení. Jeste to odpoledne me začalo pobolívat v právem podbřišku. No a za 4 dny krvácení, tak jsem jela na pohotovost. Na UZ nic, Hcg kleslo. Jenže pri kontrole za 3 dny opet stouplo. Tak me poslali na lepsi UZ a tam už prokázali mimoděložní. Paradoxně nalevo.
Ahoj, chtěla bych se zeptat zda některá z vás tušila tehu ještě před příchodem MS nebo jak to u vás probihalo? Nějaké příznaky?
Snažíme se o Mimi cca 4tym měsícem. Od září 2015 neberu ha a jakým způsobem se mi kapičky lásky vyhýbaly
(kdyz by se,,zadařilo" byli sme s tim smireny). Celý tento týden mě poboliva v podbřišku, mivam občas křeče, od rána do dopoledne mi je na zvracení a motá se mi občas hlava, chvílemi by predemnou měli dát na lednici zámek a pak se to obrátí a jídlo nemohu ani vudet. MS má být v půlce příštího týdne. Nechci aby ste psaly můžeš nemůžeš/ počkej si/testni si apod. Zajimaji mě Vaše zkušenosti a příznaky. A pokud by tohle mohly byt byli bychom rádi. Na testování si myslím že je brzy.
Děkuji moc ![]()
@petulka311 priznaky naprosto stejne jako pred MS jenze ta nedorazila.