Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem nováček, tak ještě pořádně nevím co a jak.Chci se zeptat, v únoru jsem byla na konizaci děl.čípku, od té doby se snažíme o miminko…menstruace nepřišla, resp. jen takové slabší krvácení, spíš špinění a dělala sjem si třikrát Mamatest.Druhá čárka tam byla, ale jen taková slabá, dneska ráno už teda byla vidět víc,ale pořád je slabší než ta kontrolní.Dala bych sem fotku, ale nejde mi to…ještě musím říct, že jsme s manželem měli styk v plodné dny i mimo ně.-)Ale můj gynekolog má teď 14 dní dovču a já jsem jak na trní:-(potřebuji jistotu,abych nejásala předčasně.Můžu si dojít ještě někam jinam, může udělat krevní test napři.i praktický lékař?Já nevím, co mám dělat…a hrozně bych tomu chtěla věřit.
Tichá gratulace
. Můžeš zajít jako samoplátce do latoratoře (cca 150-200,–)
a to stačí jen říct, že chci udělat krevní test na detekci těhotenství, aniž bych měla nějaký papír?
jj jsi samoplátce-na to žádanku nepotřebuješ
běžně to bývá za hodinku hotové, ale jak kde, ve větších špitálech to možná může být jinak.
taky si myslím že těhu jsi a gratuluji ![]()
a jinak HCG se dá zaplatit a nemusíš mít doporučení,držím palečky ![]()
Test hCG ti udělají na počkání v každé laboratioři!
Ale myslím že už můžu potichoučku gratulovat!!!
Zítra dej vědět jak jsi dopadla… Držím palce!
![]()
Příspěvek upraven 16.07.10 v 14:30
No nevím - pokud máš pozitivní těhotenský test - což píšeš, že máš (nezáleží, jak je druhá čárka silná), nic tě nebolí a nešpiníš, tak žádný test z krve na potvrzení nepotřebuješ. Šetři se, odpočívej, jez zdravě a objednej se ke své gynekoložce hned jak se vrátí z dovolené.
děkuju všem za rady a podporu a gratulace.-)hned ráno skáknu do laborky a uvidíme..ale vše tomu nasvědčuje, mám pořád hroznej hlad a chuť, ale na to, co jsem dřív nejedla - svíčkovou,vepřo knedlo atd…a pořád bych spala…
když se menstruace nedostaví a udělaáš si ten den test, a objeví se prostě druhá čárka i slabá, jsi těhotná, tak jsem to měla i já(test jsem dělala odpoledne), za tři dny jsem test opakovala ráno a ta druhá byla silná a velmi zřetelná
takže také tichounce blahopřeji
![]()
tak jsem stihla ještě i mého doktora, říkal, že tam zatím nic moc nevidí,jen něco malinýkoho jdu v pondělí na krev a ještě na jedne ultrazvuk nějaký silnější, tak mi držte palce…
Holky, tak mám hladinu hcg nějakých 312, podle doktora prý třetí týden, ale na vaginálním ultrazvuku vůbec nic zatím nevidí, myslíte, že je to normální?pokud je to treti tyden,tak to znamena, ze jsem otehotnela tesne pred tim,nez jsem mela dostat menses,coz me prijde zvůastni…
gratuluji mooooc, už nepátrej po ničem a bud štastná mamina a užívej si to!!!!
gratuluji a jsi ještě málo,tak nemůže být nic vidět,až HCg vystoupá na 1000,tak může být teprve něco vidět ![]()