Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
hkac píše:
Co z toho bylo? Tohle..
Krásný, moc krásný
.
A měla jsi tu čárku užší, jako vlas asi?
Ja mela pred par mesici na mamatestu takovou fakt divnou, celkem ostra, ale tenka jak vlas. No nic z toho nebylo, vadny test.
No, co jsem se já dočetla, tak pokud je test hlavní neměla by se ukázat ani ta první čárka.
Doslova: první čárka ukazuje funkčnost testu a ta druhé otěhotnění ![]()
Shílenka píše:hkac píše:Krásný, moc krásný
Co z toho bylo? Tohle...
A měla jsi tu čárku užší, jako vlas asi?
Jo, byla užší. V tom „zbytku“ (nebo jak nazvat to místo, kde jsem zbytek čárky očekávala), byl takový sotva stín. Já jsem si dělala testy několikrát a už si přesně nepamatuju, na kterém z nich to bylo (jestli poprvé nebo někdy později). Jestli máš pochyby, kup nový a vyzkoušej. Nebo počkej pár dní (do zítra..). Držím pěstičky
.
Misulo, a taky existuji falesne negativni, falesne pozitivni testy a testy poskozene v miste testovaci carky a v miste kontrolni jsou v poradku. Testy jsou sice fajn vec, ale zadny z nich neni 100%, jenom krev je jista
hkac píše:Shílenka píše:Jo, byla užší. V tom „zbytku“ (nebo jak nazvat to místo, kde jsem zbytek čárky očekávala), byl takový sotva stín. Já jsem si dělala testy několikrát a už si přesně nepamatuju, na kterém z nich to bylo (jestli poprvé nebo někdy později). Jestli máš pochyby, kup nový a vyzkoušej. Nebo počkej pár dní (do zítra..). Držím pěstičkyhkac píše:Krásný, moc krásný
Co z toho bylo? Tohle...
A měla jsi tu čárku užší, jako vlas asi?.
Teda vlastně nevím, jestli jsem odpovídala zakladatelce. Ta druhá část patřila jí
.
čičinko, všechno je možný ![]()
V tom případě udělat více pokusů…na kontrolu u dr. je ještě brzo (pokud neveme krev)
JA MAM DVĚ DÍTKA A PO KAŽDE JSEM MĚLA NA TESTU TAK SLABOUČKOU ČARKU ŽE JSEM SI MYSLELA ŽE SE MI DVOJI TA VELKA ŽE ŠPATNĚ VIDIM TO BYLO HNED ZE ZAČATKU PO PAR DNECH BYLA VIDITELNĚJŠI LÍP ![]()
Zkus si testík udělat ještě jednou zítra ráno. Mě doktor krev brát ani nechtěl, protože pokud jsou na testu // jsi na 99% těhotná
Testy z moči jsou spolehlivé pokud se dělají podle návodu a s dostatečným časovým odstupem od oplodnění ![]()
Přeji hooodně štěstí ![]()
Nebyl to náhodou Mamatest 10 ?? Ten někdy ukazuje „kanálek“ - místo, kde se má zbarvit, pokud je pozitivní… Ale ten bývá spíš došeda, ne růžový…
Ukaž fotku ![]()
Každopádně moooc přeju, ať je pozitivní, pokud tam ty // chceš mít ![]()
Ahoj holky,
chci se optat, dnes jsem si dělala TT, čárky jsou tam dvě. Ale ta testovací je tenká. Ne jako, že je slabě vidět, to je celkem dobře, ale je užší než ta kontrolní. Setkala jste se s tím některá? A jestli ano, co z toho bylo? Bylo nebo nebylo
?
Děkuji za reakce.