Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
taky jsem měla na jednom testu tu čárku dobře viditelnou ale uzounkou… jednoznačně zkus jiný test.
myslím ale, že můžu gratulovat ![]()
Zkus to vyfotit a šoupnout to sem.
Jodi píše:
Nebyl to náhodou Mamatest 10 ?? Ten někdy ukazuje „kanálek“ - místo, kde se má zbarvit, pokud je pozitivní… Ale ten bývá spíš došeda, ne růžový…
Ukaž fotku
Každopádně moooc přeju, ať je pozitivní, pokud tam ty // chceš mít
A ten kanálek je tedy pozitivní? Ta barva mi přijde jako šedofialová ![]()
Holky to nevyfotím, nemám na to foťák a tel mi to bere rozmazaně, takže není nic vidět. Ale koždopádně obě čárky vidí celá rodinka
. A chtěné samozřejmě jeeee ![]()
No tak já bych byla klidná, zkusila jiný testík, a určitě to bude oukej, ještě jednou gratulka ![]()
onionka píše:
No tak já bych byla klidná, zkusila jiný testík, a určitě to bude oukej, ještě jednou gratulka
Zkusím a díky ![]()
Bohužel ten kanálek pozitivní není…
Ale prý to dělají jen ty nové Mamatesty /růžová krabička, citlivost 10/…
Zkus ještě jiný testík!!!
Ahojík
Tak to jsme na tom stejně. Já teda to mám dostat až zíra, příznaky mám taky a test mi vyšel takhle. Tak si myslim, že to bude sílit. nevim jestli tam něco vidíte
a dělala jsem si asi 4 ruzné značky a vyšlo tohle pokaždý.Je fakt, že teď už je o pidi vidět víc
Šema píše:
AhojíkTak to jsme na tom stejně. Já teda to mám dostat až zíra, příznaky mám taky a test mi vyšel takhle. Tak si myslim, že to bude sílit. nevim jestli tam něco vidíte
a dělala jsem si asi 4 ruzné značky a vyšlo tohle pokaždý.Je fakt, že teď už je o pidi vidět víc
Hezké
a moooc hezké nehtíky ![]()
Shílen děkuji
Tak tohle mi ukazujou testy dva dny ( ten druhý den trošilililinku silnšjší) no uvidím jestli to zítra dostanu ![]()
šemo
kolik jsi DPO?
já měla takovou 10DPO pak se to zlepšovalo. ![]()
DRŽÍM PALCE!
Šema píše:
Dneska jsem po oplodnění 12 dní
Šemi a co je to za test?