Nemám ovulaci, potřebuju radu

12505
26.7.10 11:22

nemám ovulaci,potřebuju radu

krásný den přeju,
už to je rok co nemužu otěhotnět.nějka v březnu jsem byla u dr.stím že jsem měla hodně rozházený cykly.
md sem měla jendou za 2 měsíce.udělal my hormonální
profil,který dopadl špatně.a řekl mi že u mě neprobíhá ovulace poslal mě na laparoskopii,na kterou sem do dnes nenastoupila.pujdu na ní v září..
od té doby sem to uplně vypustila neřešila ani trošku nedělala ani jeden test.a ms se mi krásně urovnala na den.to my dělalo radost,jenže tento měsíc je to nějaký jiný..zpoždění mám zatím malé 4 dny.a prsa my vyrostla..dneska sem si to vlastně uvědomila.jen se chci zeptat jestly je možné i přes to co mi v březnu dr řekl otěhotnět??od března mám dvě práce a snažení sme vypustily,zpravila se mi ms..tak jestly je možné že se mi tělo samo srovnalo?když se mi upravila ta ms?děkuju za názory a pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1748
26.7.10 11:31

Možné je všechno :-D, sice v tvém případě méně pravděpodobné, ale je. Může to být těhu i cokoliv jiného, zkus testík a přeji výsledek jaký si přeješ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
26.7.10 11:32

Ahoj, psychika je mocná čarodějka (ale občas i pěkný šotek) a navíc to, co píšeš (2 práce, „konec“ snažení), jsou ideální podmínky pro otěhotnění ;-) Myslím si, že je možné, že se tělo srovnalo, prostě jsi ho nechala psychicky odpočinout a ono si třeba poradilo.
Každopádně moc držím palce, ať jsi těhu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
26.7.10 11:36

no právě uplně sem to vypustila,pomohly ty práce…prostě sem na to nemyslela…lae,dneska sem si právě uvědomila že mi mešká po tom co sem jí zase začala dostávat na den a tak já má bejt,a to je právě divný,,,to by bylo super kdyby to vyšlo..bez té laparky..no uvidíme ještě počkám do středy a budu testit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
26.7.10 13:06

Tak to máš polycystická ovaria PCO. Neznamená to, že nemáš celý život ovulaci, ale ovuluješ jen když to tělo hormonálně zvládne. Mně se taky stávalo, že jsem půl roku menstruovala normálně a pak dalšího půlroku nic, tak jsem musela na provokačky.
Pokud máš PCO o čemž svědčí ta indikovaná laparoskopie, tak to se samo nesrovná, to jen jseš na tom zrovna hormonálně dobře, tak ovuluješ a mestruuješ, jakmile to tělo přestane zvládat, tak se to vrátí. Je to jako na houpačce. Samozřejmě bych ti přála těhu, ale ve tvém případě, se bohužel musí počítat i s rozházeným cyklem - něco o tom vím, taky jsem měla PCO a museli mi ho ošetřit laparou. Tak dej vědět, jak si dopadla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
27.7.10 09:03

děkuju za odpověd…takže,je možný,že třeba pár měsícu kdy je ten cyklus rozházený ovulace neprobíhá a pak jak sem to přestala řešit třeba i jo??jak se mi to upravilo??
jinak ms měla přijít 22.tak to je 6dní zpoždění.no uvdíme zítra test..jinak,ještě před tím než mi meškala ms.sem se cítila jinak dělalo se mi zle z popelníku,pořád chodím na malou..tak snad to není nějaký stav kvuly meškání..no uvdíme nebudu to hrotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
28.7.10 09:49

ahojky tak sem si dělala ten test a je tam taková divná druhá čárka,aspíš stínek…tak nevím asi nějaká chyba nebo něco…jinak ms ještě nikde tak je to týden co mi mešká…prsa sou citlivější a jakoby napnutá…tak asi nic.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
28.7.10 09:53

jinak ty prsa nikdy takto nemívám tak já nevím…chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.13 09:17

Ahoj holky potřebuji radu rok a půl se s mamželem snažíme o mimčo. Před 4 měsíci mi začala z ničeho Ms vynechávat cca 15 dní. Vždy jsem ji měla pravidelnou a teď doktorka zjistila že nemám ovulaci:-( jak se to řeší? V pondělí jdu na gyndu co mě asi tak čeká? Prosím jak to řešil váš doktor? Otěhotněli jste?

• Citovat
  • Upravit
19609
24.5.13 09:34

To že neprobíhá ovu mi dr. zjistila utz sondou, netvořila se mi vajíčka. Dva roky se mi nedařilo otěhotnět. Měla jsem normální menses, cca po 35 dnech.

Takže nejdřív hormonální profil z krve (v pořádku), potom mi nasadila Clostilbegyt, Estrofem a teď si nejsem úplně jistá jestli i Utrogestan. Pravidelně jsem každý měsíc v období ovulace chodila na utz, jestli se udělala vajíčka. První se udělalo až po roce, malinké a třetí cyklus jsem otěhotněla. Dr. už mi tvrdila, že pokud se nezadaří, začneme jinou stimulaci. Taky jsem užívala Gynex, jestli to pomohlo, netuším.

Dnes po čtyřech letech mám všechno v pořádku, obří vajíčka :mrgreen:…prý to mohla být psychika.

Držím pěsti, určitě se to povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
24.5.13 09:37

@Prcek88 nemam zkusenosti za to ma kamoska ano. Sice mesicky mela uplne v pohode ale neovulovala, delali ji taly testy, co si pichly, nedarilo se ovulaci rozjet. Rekla si prdim na to, zacla se venovat sobe, cviceni, planovala velkou dovolenou a hle zpozdeni, tehotna. Bohuzel to dopadlo mini potratem - tak to nazval jeji dr v 5.tt ale hned po krvaceni na to nemyslela myslela si, ze nemuze tak rychle otehotnet a praaask znovu tehule. Doufam :andel:,ze tentokrat to dopadne dobre. Takze jak uz tu holky psaly, psychika je to nejmocnejsi co mame…myslim si, ze bys tehotna urcite byt mohla a moc ti drzim palecky. A 4 dny zpozdeni uz na test je :) DRZIM PALCE MOC :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
24.5.13 09:41

A mimochodem ja jsem ted tehotna uplnpu chvilicku a prvni muj priznak byly prsa. Zvetsily se tak o cislo a jsou citlivejsi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.14 11:23

Dneska jsem byla u doktorky na vyšetření a řekla mi že nemám ovulaci:( s přítelem miminko chceme, minulý měsíc už jsem to nedostala a musela jsem na vyvolávačku, že jsem taky neměla ovulaci…
Příští týden mám přijít znova a bude mi dělat testy a říkala něco o tabletkách. Ptala jsem se čím to může bát a říkala že neví :(
Chtěla jsem se zeptat zda s tím máte nějaké zkušenosti???

• Citovat
  • Upravit
726
22.6.14 21:40
@Anonymní píše:
Dneska jsem byla u doktorky na vyšetření a řekla mi že nemám ovulaci:( s přítelem miminko chceme, minulý měsíc už jsem to nedostala a musela jsem na vyvolávačku, že jsem taky neměla ovulaci…
Příští týden mám přijít znova a bude mi dělat testy a říkala něco o tabletkách. Ptala jsem se čím to může bát a říkala že neví :(
Chtěla jsem se zeptat zda s tím máte nějaké zkušenosti???

Ahoj,
já měla stejný problém. Začala jsem před více jak půl rokem brát hormony na štítnou žlázou, pak utrogestan kvůli cystám a před 3 měsíci jsem začala cvičit dle metody Mojžíšové - cyklus se mi srovnal na 28 dní přesně, ačkoliv jsem nikdy takový neměla a světe div se, po prvním měsíci cvičení se objevila i ovulace. A následující 2 měsíce za sebou také. Tělo najednou funguje přesně jako hodinky. Takže za mě určitě mohu doporučit Mojžíšovku… možná pomohla sama, možná v kombinaci s hormony, ale každopádně výsledek se dostavil, až když jsem cvičit začala ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.14 21:49

A muzu se zeptat kde ty cviky najit?? Diky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat