Těhotná, ač beru antikoncepci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
klarka.skorepova
15.9.12 20:16

Ahojky holky já mám takoví problém beru prášky dobrala jsem a ještě jsem to nedostala ale asi 5 prášku jsem vynechala :nevim: nevím co mam dělat a bude to malí v pořádku prosím o radu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4378
15.9.12 20:20
@klarka.skorepova píše:
Ahojky holky já mám takoví problém beru prášky dobrala jsem a ještě jsem to nedostala ale asi 5 prášku jsem vynechala :nevim: nevím co mam dělat a bude to malí v pořádku prosím o radu :mavam:

a uz sis udelala test???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
15.9.12 20:22

Udělej si těhotenský test, ideálně teď a pro jistotu ještě v době příští menstruace - ať už přijde nebo ne. A pokud budou dvě čárky, zajdi na gyndu. Doktor už ti všechno vysvětlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
15.9.12 20:54

Já jsem brala Jeanine 4 roky, ale fakt pravidelně ve stejnou hodinu plus minus 15 minut. A žádný dítě nemám. Na každýho to asi působí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
15.9.12 21:01

No ja sem teda otehotnela pres HA a bylo mi receno ze to vliv mit nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
15.9.12 22:38

Jestli jsi vynechala 5 prášků, tak je těhotenství dost možné, prášky nepůsobily…udělej si test, nebo ještě líp, jdi hned na gyndu na krev. A prášky bych pro jistotu přestala brát, ty dnešní jsou sice šetrné a nic by způsobit neměly ale i tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
15.9.12 23:02

Já brala antikoncepci a synovi je skoro 9 měsíců. Bylo to klasicky, že jsem týden nebrala a 5 den jsme s přítelem spali a miminko na světě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cybele
16.9.12 06:58

Xxx

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.22 15:57

Velmi stará diskuse ale zeptám se. Ty co jste otěhotněla přes HAK, kdy jste to zjistili? Přišla vám ms? Měli jste pozitivní test?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex