Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@klarka.skorepova píše:
Ahojky holky já mám takoví problém beru prášky dobrala jsem a ještě jsem to nedostala ale asi 5 prášku jsem vynechalanevím co mam dělat a bude to malí v pořádku prosím o radu
a uz sis udelala test???
Udělej si těhotenský test, ideálně teď a pro jistotu ještě v době příští menstruace - ať už přijde nebo ne. A pokud budou dvě čárky, zajdi na gyndu. Doktor už ti všechno vysvětlí.
Já jsem brala Jeanine 4 roky, ale fakt pravidelně ve stejnou hodinu plus minus 15 minut. A žádný dítě nemám. Na každýho to asi působí jinak.
No ja sem teda otehotnela pres HA a bylo mi receno ze to vliv mit nebude
Jestli jsi vynechala 5 prášků, tak je těhotenství dost možné, prášky nepůsobily…udělej si test, nebo ještě líp, jdi hned na gyndu na krev. A prášky bych pro jistotu přestala brát, ty dnešní jsou sice šetrné a nic by způsobit neměly ale i tak…
Já brala antikoncepci a synovi je skoro 9 měsíců. Bylo to klasicky, že jsem týden nebrala a 5 den jsme s přítelem spali a miminko na světě
Velmi stará diskuse ale zeptám se. Ty co jste otěhotněla přes HAK, kdy jste to zjistili? Přišla vám ms? Měli jste pozitivní test?
Ahojky holky já mám takoví problém beru prášky dobrala jsem a ještě jsem to nedostala ale asi 5 prášku jsem vynechala
nevím co mam dělat a bude to malí v pořádku prosím o radu