Anketa: Názor na příspěvky firem v diskusi

20834
18.4.10 20:35

Anketa: Názor na příspěvky firem v diskusi

Jelikož jedním z hlavních cílů naší diskuse je zachovat vždy její nezávislost na reklamě, rádi bysme se tu vás uživatelek zeptali na jednu možnou změnu.

Některé firmy z oboru by rádi v diskusi na eMiminu vystupovali pod svým vlastním jménem a chceme se v této diskusi zeptat, zda by vám tato možnost vadila by se vám naopak zdála přínosná.

Diskusní příspěvek by byl vždy označený s tím, že se jedná o schválený příspěvek firmy. Vždy by se jednalo o velmi omezený počet příspěvků a vždy by diskutující firma mohla diskutovat jen k tématu diskuse. Přísně bychom to hlídali a nejednalo by se o reklamní příspěvky.

V současné době všechny příspěvky s reklamním podtextem mažeme, ale některé společnosti by se do diskusí rádi zapojily, ptali se na své produkty, služby a podobně. Myslíme si, že by to mohl být pro všechny diskutující přínos, protože by se mohli přímo některých se společností zeptat a mohli by přímo od nich čerpat informace. Na druhou stranu se raději předem ptáme na Vaše názory, zda by se vám něco takového líbilo.

Díky za názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
18.4.10 20:40

Proč ne? Jsem pro :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.4.10 20:43

Já mám názor takový rozpačitý. Třeba by bylo dobré mít možnost komunikovat takto neoficiálně přímo s konkrétní firmou. Tu a tam nějaký průzkum trhu mi nevadí, většinou na to nereaguju, ale jakmile by se to začlo rozmáhat, brzo by mne to tu přestalo bavit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.4.10 20:46

Nejsem sice uživatelka :lol: , ale za sebe říkám: pokud ta informace nějakým způsobem bude šetřit moje zdraví nebo moji peněženku, tak proč ne. Postavil bych teď proti sobě dva extrémy: jako žádoucí bych označil rady Steeva ohledně dětských autosedaček, naopak jako nevítané bych hodnotil vtírání pana Krejzy z mosteckého obchodu Klokánek. Ale je to jen můj subjektivní názor.
A taky se mně líbil přísun odborných informací v diskusi o tvrdé vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
18.4.10 20:49

Tak nějak souhlasím s Ginou.
Nepotřebuji reklamu,recenzí si můžu najít na internetu dost.Navíc,firem je hodně,konkurence veliká.Jaká budou kritéria toho,kdo TU může diskutovat?Mám zkušenost,že např.vyhlášená a známá značka neznamená stoprocentní kvalita vyhovující všem.

Za mě spíš NE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
18.4.10 20:50

Právě, že kolikrát mají zakladatelé takové konkrétní až odborné otázky, že ostatní nedokáží dostatečně uspokojit svými odpovědmi..Bylo by dobré kdyby tuto mezeru mohl vyplnit( po vaší cenzuře) nějaký firmení odborník.. :dance:
Určitě si nepředstuvuji útok mimibazárků na hadry.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.4.10 20:54

Myslím, že kritériem by mohlo být to, jak se dotyčný odborník na eMiminu chová… Pokud se tu někdo pohybuje pár měsíců, většinou se projeví jeho pravá tvář (a pravé úmysly).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
18.4.10 20:55

Já vidím rozdíl poradny Steeva - myslím,že je nezávislý odborník na autosedačky.Konkrétní firma se bude snažit nabízet svoje produkty za každou cenu.Neznám firmu,která by měla zájem jiný :think:

Když už odborné informace,tak nezávislé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.4.10 20:57

Jani, třeba firmy v oboru strojních zařízení nebo technického zařízení budov si nemůžou kazit své jméno nekalými praktikami. To by za dva nebo tři roky už nic neprodaly.
U pultového nebo internetového prodeje spotřebního zboží je samozřejmě situace jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
18.4.10 20:57

pokud to budete mít pod kontrolou, pak ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
18.4.10 20:58

Určitě by nešlo o malé obchody, ale vždy zajímavější firmy, které by spíš za sebe mohli v diskusi radit ohledně jejich výrobku. Například z oblasti kosmetiky/masti/zdravotních přípravků pro děti a podobně. Takže spíše příspěvku s nějakou přidanou informační hodnotou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
18.4.10 20:58

Juro,myslíš,že by se tu nějaká firma objevovala pár měsíců?Jsem to pochopila,že bude mít jednu svoji diskuzi s omezeným počtem příspěvků :nevim:

Nevím,nechám prostor k vyjádření dalším.Většinou,když něco sháním,není problém najít na webu mail na konkrétní osobu konkrétní firmy,telefonní čísla,napíšu,zavolám,zeptám se.Tak to dělám já.Podle toho,jak se mnou jednají,si udělám obrázek..

To by se jednalo o odborníky,firmy z různých oborů? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
18.4.10 21:00

Admin,díky,odpověď byla rychlejší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
18.4.10 21:02

Jani, živil jsem se čtyři roky jako referent obchodního oddělení. Za tu dobu jsem poznal, jak je trh s deseti milióny spotřebiteli ve skutečnosti malý. Za každé nekorektní jednání ta která firma v budoucnosti krutě zaplatí - a ne penězi…

Za sebe říkám, že z nekorektnosti firem po téhle zkušenosti strach nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2983
18.4.10 21:07

Nu pokud by se jednalo o rady a diskuse o výrobcích,tak proč ne, kolikrát by se to opravdu hodilo. Ale pokud by to byly vtíravé příspěvky se smyslu, že na tento problém jedině náš výrobek…tak to určitě ne.
Také by mě zajímalo, jaká kritéria rozhodnou o tom, kdo může a kdo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová