Obtěžování uživatelem Loneman

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6336
5.3.10 19:02

Obtěžování uživatelem LONEMAN

ahojky holky, chci se zeptat, zda nektere z vas prisla od tohoto dotycneho tez SZ. Jedne kamaradce prisla jista sexualni nabidka do SZ, tak zda je vas takovych vice … jinak nevim, ale tento profil nesel ani vyhledat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
44181
5.3.10 19:05

Mě neobtěžoval,ale profil jsem našla..Jen ho nemá vytvořený. :roll:

Fakt hledím.Je fakt,že jsem tu náhodou narazila v jedné diskuzi na nového,jiného kontroverzního uživatele,s fotkou v titulu,která je podle mého názoru nevkusná na serveru pro maminky s miminky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
5.3.10 19:08

No mam opravdu dojem, ze tyhle desy zacaly od „jiste“ doby… ze se sem najednou prihlasilo dost chlapu hledajicich zensky

Jinak uz jsem ten profil take nasla …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
5.3.10 19:08

Jooo nemyslis nahodou toho co tam ma fotku chlapa s nejakou kytkou mezi nohama????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
5.3.10 19:10

Jo,myslím..Loveboy nebo jak.V diskuzi o procházkách na Kavčích horách..Podle mě je to nevkusné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20792
5.3.10 19:12

Prosím o odkazy - nebo ještě lépe, nahlašte příspěvky. A úplně nejlíp oboje :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
5.3.10 19:12

jj, tak to je on… no ja na to zrovna v te diskuzi reagovala… docela me to zacina stvat co se tu v posledni dobe vyrojilo a stale jsem presvedcena, ze je to porad a stale jen kvuli Budulinkovi… jako mam dojem, ze jak byl zatrpklej z toho odpalkovani, tak si na tomto serveru smlsnul tim, ze nekde na ruznych serverech napsal, ze se tu maminy seznamujou a hledaji snad uchylaky nebo co :nevim: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
5.3.10 19:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
5.3.10 19:14

Mě to taky začíná štvát..I přesto,že jsem se Budulínka napřed zastávala a hájila jeho presumpci neviny :oops:

Nešlo by s tím něco udělat? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
5.3.10 19:17

https://www.emimino.cz/profil/loveboy/

co se toho druheho - Loneman - tyce, tak psal neco v tom smyslu, ze bych chtel lizat nohy atd.. a za prachy … ale to mozna uz kamaradka davala sama jako podnet… nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
5.3.10 19:19
filad píše:
ahojky holky, chci se zeptat, zda nektere z vas prisla od tohoto dotycneho tez SZ. Jedne kamaradce prisla jista sexualni nabidka do SZ, tak zda je vas takovych vice … jinak nevim, ale tento profil nesel ani vyhledat :nevim:

Ahojky - LONEMAN mi psal taky SZ, i když nesexuálního charakteru - jen se ptal, jak se mám a kdy čekám mimčo. Profil jsem nezkoumala, automaticky jsem předpokládala, že je to nějaká mamina (taky z Prahy) - a odepsala jsem, že se mám dobře, kdy bude mimčo a jestli taky čeká. Tak prý ne, že je sám a je kluk. Na to jsem mu (dnes odpoledne) odepsala: "Zvláštní…proč se mě cizí kluk ptá, kdy čekám mimčo…zvlášť na stránkách tohoto typu… :nevim: " a na to prozatím nereagoval. Nechápu a na případnou odpověď už nebudu reagovat, na to mi to přijde dost podivný…jako bych si psala někde na seznamce… :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
44181
5.3.10 19:20
Palina.zl píše:
filad píše:
ahojky holky, chci se zeptat, zda nektere z vas prisla od tohoto dotycneho tez SZ. Jedne kamaradce prisla jista sexualni nabidka do SZ, tak zda je vas takovych vice … jinak nevim, ale tento profil nesel ani vyhledat :nevim:
Ahojky - LONEMAN mi psal taky SZ, i když nesexuálního charakteru - jen se ptal, jak se mám a kdy čekám mimčo. Profil jsem nezkoumala, automaticky jsem předpokládala, že je to nějaká mamina (taky z Prahy) - a odepsala jsem, že se mám dobře, kdy bude mimčo a jestli taky čeká. Tak prý ne, že je sám a je kluk. Na to jsem mu (dnes odpoledne) odepsala: "Zvláštní…proč se mě cizí kluk ptá, kdy čekám mimčo…zvlášť na stránkách tohoto typu… :nevim: " a na to prozatím nereagoval. Nechápu a na případnou odpověď už nebudu reagovat, na to mi to přijde dost podivný…jako bych si psala někde na seznamce… :pocitac:

Snad se nepletu,ale nepsala jsi v nějaké diskuzi,že jsi sama se synem? Oni si tu asi vybírají potenciální partnerky svobodné maminky :pocitac: :pocitac:

Vím,že teď čekáš druhé mimi,ale mám pocit,že jsem tu někde viděla diskuzi,kde jsi psala,že jsi dřív byla sama..Ale to je jedno..Začínají to přehánět :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20792
5.3.10 19:23

Loneman opravdu psal desítkám uživatelek SZ, je zablokovaný.

Zbytek zjišťujeme, prosím, když se stane něco takového, hlaste to adminovi přes SZ nebo na mail: info@emimino.cz

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
5.3.10 19:24

no tak to je fakt dalsi z debilu (pardon) ale tohle se tu vsechno vyrojilo hlavne posledni tydny a zacina to byt docela uz husty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
5.3.10 19:26

Filad,nechci se jich zastávat,ale pokud opravdu našli inzerát,který uveřejnil admin u Budulínkovské diskuzi a o emiminu v životě neslyšeli,asi si myslí,že je to seznamka :pocitac: :cert:

Možná by to chtělo nějaké upozornění,nebo nevím..To není zastání :mrgreen: Jen konstatuju..Prostě to přidat do pravidel diskuzí :lol: Jiný způsob mě nenapadá :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová