Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vždycky když se jdu projít na Kavčí Hory, tak mě napadne, jestli tu náhodou není maminka, která by se nechtěla přidat ( nejlépe s čoklíkem, ale to už jsem asi moc náročná, co? ), furt mi tady v Praze schází nějaká podobně smýšlející a stejné problémy mající duše. Moji přátelé jsou všichni bezdětní a upracovaní a většinou gayové, kteří se mnou rádi proberou chlapy, ale o děti se nezajímaj ani co by se za nehet vlezlo. Táákže jestli náhodou nějakou maminky nebaví brouzdat po Kavčích Horách samotnou, tak já tam lezu každej den 2×.
PS: Seznamovací inzerát hadra, chlapi by se ode mne mohli učit
![]()
No kamaradka bydli v ulici Na Hrebenech II ja jsem u Opatova a malou vodim do skolky na Horackovu
takze fakt kousicek… no jen ten casek no… jinak mame cernou labradorku ![]()
filad píše:
No kamaradka bydli v ulici Na Hrebenech II ja jsem u Opatova a malou vodim do skolky na Horackovutakze fakt kousicek… no jen ten casek no… jinak mame cernou labradorku
my malýho rezavýho křížence, ale pohybu vyžaduje víc než dpga snad:-(, takže musíme furt drandit venku, jinak mám z bytu kůlničku na dříví!
Ahoj, občas chodíme na Kavky na Půl cesty. Ale mám jen kočku a ta se venčí sama:)
Na půlku chodím, jen když je hezky dát si malý točený
na zahrádce ![]()
Koukám na Kavky z okna, chodila jsem tam na podzim pouštět draky a určitě zas chodit budu, s kočárem nebo šátkem, jen co se udělá hezky a přestanu mít rýmu. Ale já skončím na půlcestě skoro vždycky:)
do centr. parku určitě budu chodit, až bude hezky, ale s kočárkem to bude až v září ![]()
Viking píše:
Koukám na Kavky z okna, chodila jsem tam na podzim pouštět draky a určitě zas chodit budu, s kočárem nebo šátkem, jen co se udělá hezky a přestanu mít rýmu. Ale já skončím na půlcestě skoro vždycky:)
No mě potěšili, že od 14 do 17 se tam nekouří, takže nebude muset být vždycky hezky, abych se tam mohla stavit ![]()
Jinak jsem se právě z Kav. vrátila a byli tam jen důchodci a my! ![]()
Eby píše:
do centr. parku určitě budu chodit, až bude hezky, ale s kočárkem to bude až v září
těhulka
já bych do druhýho šla hned ![]()
Eby píše:
tak jestli ti nic nebrání, tak směle do toho
tak na klíně mám čtyřměsíční prtě a chci alespoň na chviličku zpět do práce, takže na drhé si počkáme…ale bude bude ![]()
tak to jo, s takhle malým špuntem bych se do toho taky hned nehnala ![]()
Eby píše:
tak to jo, s takhle malým špuntem bych se do toho taky hned nehnala
Tak náš táta by nejradši, kdybych už chodila s novým bříškem, ale já se zatím nedám!
![]()