Vypátrala mě rodina - budu psát anonymně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17.2.10 00:44

budu psát anonymně

ahoj holky, omlouvám se ale byla sem vypátraná tak budu psát radši anonymně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
17.2.10 00:49

No jo no, možná bylo lepší si zvolit nějakou přezdívku a nedat si do podpisu fotky a metříky a vůbec :mrgreen:

To bys možná ještě mohla, ne? Ať nejsi anonym… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.2.10 00:51
Angua píše:
No jo no, možná bylo lepší si zvolit nějakou přezdívku a nedat si do podpisu fotky a metříky a vůbec :mrgreen:To bys možná ještě mohla, ne? Ať nejsi anonym… :wink:

Když si zamknu profil a nedám si tchyni do pratel tak nenajde kde jsem diskutovala, že???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
17.2.10 06:59

Pokud diskutuješ tady „veřejně“,tak Tě může najít.Zvlášť,pokud na Tebe něco má,ví,že sem chodíš a něco hledá :wink: Nenajde to jen v uzavřených skupinách - teda snad :wink:

Já bych Ti doporučila vytvořit si nový profil a dát si nějakou neutrální přezdívku bez fotek do profilu a metříku..Vzhledem k tomu,že tu nechodíš dlouho a nemáš vysoký počet příspěvků,by Tě to snad ani nemuselo mrzet..Již vytvořený profil myslím změnit nejde - teda,nevím,ptala jsem se v diskuzi dotazy pro adminy a nikdo na to nereagoval.Jedině,že bys napsala adminovi Lesině a požádala ji o změnu Nicku a smazala fotku..

Jinak Tě chápu.Já jsem na emimi zabrousila a zaregistrovala se taky víceméně náhodou.Kdybych věděla,že tu „zakotvím“,vymyslela bych si taky neutrálnější Nick..Když něco píšu,počítám s tím,že to může číst někdo,kdo mě zná,proto veřejně řeším jen obecné věci,žádné záležitosti ze svého soukromí apod.

Požádej o změnu Nicku nebo si založ nový profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
17.2.10 08:21

Ještě Ti musím napsat - Tvoje příspěvky i Tvoje fotoalbum mi krásně vyhledal google :mrgreen:Odkazy dávat nebudu.Sama si vyzkoušej,jak je pro tchýni jednoduché najít Tě.Myslím,že zamčení profilu by nepomohlo.Ty z veřejných diskuzí google vyplivne i tak. To nemyslím zle.Jen chci poukázat na to,jak je to jednoduché :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
17.2.10 08:22

Změna nicku zatím nejde - ale změnu připravujeme. Bohužel nějakou dobu trvá než to kluci naprogramují a otestují.

Za sebe doporučuji zamčení profilu, projít si své příspěvky a odstranit to neintimnější a příště si dát pozor, co kam píšeš.

K druhému nicku potřebuješ druhý mail - stačí si jiný mail nastavit k původnímu nicku a pak můžeš svůj klasický mail mít novou registraci.

A do metříku nedat fotku nebo fotku takovou, kde tě ani vlastní matka nepozná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44181
17.2.10 08:24

Tvoje tchyně chodí taky na emimino 8-o ?Tak to může použít vyhledávání diskuzí a je „doma“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.2.10 08:28

No já bych si tipnul, že tchyně opravdu použila Google nebo SEZNAM.CZ… V tom případě je to setsakra pokroková bábuška… :roll: No když člověk cítí peníze nebo cokoli jiného, co ho přitahuje, je ochotný zvládnout ledacos… No jen teoretizuju, že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.2.10 08:33
jarmila.rihova píše:
Angua píše:
No jo no, možná bylo lepší si zvolit nějakou přezdívku a nedat si do podpisu fotky a metříky a vůbec :mrgreen:To bys možná ještě mohla, ne? Ať nejsi anonym… :wink:
Když si zamknu profil a nedám si tchyni do pratel tak nenajde kde jsem diskutovala, že???

Ano, nemůže se podívat na výpis tvých témat, kde diskutuješ atd. Ale ideální by bylo, kdyby vůbec nevěděla, jakou máš přezdívku - jak bude mít přezdívku, tak jsi tam, kde jsi byla. Stačí, aby tě někdo v diskuzi takto citoval a už ten příspěvek najde i zdejší vyhledávač (myslím, když by zadala hledat jarmila.rihova) a dá se podle toho dostat na diskuzi, ve které je. Celkem jednoduché - rozhodně jednodušší, než kdyby to měla procházet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.2.10 08:35

Juro, já bych to viděla spíš na ten Seznam (zkušenost :lol: ), ale nechci babi podceňovat :think: :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.2.10 08:40

A nebo viděla, kam chodí, našla si ji a vyjela si to přes profil - taky možnost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.2.10 08:45

Taky mě napadá - to se dnes učí i v kurzech pro důchodce - že si na jejím počítači prohlídla historii v Internet Exploreru… I děcka mých známých se naučily na konci dne historii mazat, aby jim rodiče nezakazovali některé komunitní servery. No ale netuší, že smazat nejdou úplně všechny záznamy. Omlouvám se za indiskrétnost, ale některé komunity puberťáků jsou víc než v konfliktu se zákonem, takže asi tak… A už zase kecám mimo téma… :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.2.10 08:53

Já nechápu co je komu do toho kde si píšu, to mi příjde jako vrchol drzosti, i když mám tu možnost získat info, tak by mne nenapadlo to proti někomu použít.
To mne dostala švagrová, která si vyhledala naše vyhrané aukce na aukru a řekla mi že ví že jsme si koupili golfky a to a to .......
Lidem co se takhle nudí bych přidala robotu (jak se říká u nás)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
17.2.10 09:04

Leník - souhlasím, mně by to taky nenapadlo, bylo by mi hodně blbé si to jenom hledat a číst. Kdybych se k tomu měla ještě veřejně přiznat nebo si to tisknout a mlátit s tím dotyčnému o hlavu, tak bych se asi propadla. Bohužel někteří lidi zřejmě ne :nevim:

Už jsem se setkala i s tím, že si jedna dívčina přečetla můj rozepsaný dopis (uložený v jejich PC, ale s názvem Dopis a v mojí složce) a vůbec jí to nebylo blbé. Měli jsme pak kvůli tomu celkem konflikt, dozvěděli se o tom další lidi a co mi vyrazilo dech, nikomu nepřišlo neetické, že si četla cizí dopis - ještě jsem se dozvěděla, že se jí nemůžu prý divit 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
17.2.10 10:06

Mě vypátrala tchýně na koníkovi podle jména naší malé. Normálně si to vygůglila a hodilo jí to ten odkaz. A to se vždy tváří, jako že neumí do pěti napočítat a že s tím netem vůbec neumí a dokola chtějí od manžela vysvětlovat to samé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová