Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě jen napadá, proč si myslíte, že tchyně bude stará babka .-) Mojí mace je padesát jedna a s počítačem celkem umí a tak pro ni opravdu není závratným uměním použít google ![]()
Pro zakladatelku doporučuju opravdu jiný nick a nedávat fotky (metřík klidně jo, ale nechat třeba jen, Moje dítě nebo Náš miláček).
To víš, mě už deformuje ta dnešní zběsilá doba… Já jsem se (už před lety…) dozvěděl na pohovoru od jednoho čerstvého inženýrka, že v pětatřiceti jsem už z jeho pohledu starý… A pak se to v jiných firmách opakovalo snad čtyřikrát nebo pětkrát - oni tam snad někde měli hnízdo nebo co…
No a už se mně to nějak uhnízďuje v mozku, co já vím… ![]()
Juro, když bude zakladatelce 18 let, kolik myslíš, že má roků její tchýně, já bych to na „babušku“ neviděla, tak proč by neměla umět s internetem. Je fakt nevhodné si dát jako přezdívku jméno s přijímením a poznatelnou fotku a pak psát intimní věci. M
Mado, to že je zakladatelce 18 neznamená že tchyni nebude třeba 70
Třeba tchyni mého manžela je 48 (aneb mé matce), zato mé tchyni je cca 66… Věk snachy či zetě rozhodně neovlivní věk tchyně ![]()
Nechci se s nikým tahat za slovíčka, ale mám pocit, že zakladatelka někde psala, že manžel je taky tak mladý, z toho nepředpokládám, že ho tchýně měla v 50ti letech. Ale mám několik tet, věk hodně přes 60 let a normálně s PC pracují…M
Tohle je úplně OT, pardon. Proč si myslíte, že staří lidé jsou úplně blbé
Mýmu tátovi i tchánovi je oběma přeš 65, oba umí s počítačem líp jak já
a to zas tak velkej antitalent nejsem. Táta ještě pracuje, takže žádné kurzy pro důchodce, všechno se naučil v práci. Jo a jedna teta, podobného věku od dob, co objevila internet už neshání drby po vesnici, ale vše si vygůgluje
tudíž s lokální drbny se stala globální ![]()
Já bych se tedy měla na pozoru, tady to fakt čte skoro každý ![]()
gino, na tom něco je…
Za sebe ale přiznám, že pocházím z vesnice, no a tam je to tak, jak popisuju. Holt mě to prostředí formovalo… ![]()
Mě si tady takhle našla holčina, co se mi zamilovala do přítele, pak mu vítězně zkopírovala moje příspěvky a nezapoměla zdůraznit, že s polycystickýma vaječníkama sotva kdy budeme mít děti a měl by si najít jinou
. K té bábušce bych jenom podotkla, že zakladatelka už evidentně má děti a tchyně tedy opravdu je babičkou. Nicméně i tak věk opravdu příliš nerozhoduje. Moje mamka 47 let neumí počítač ani zapnout, ale přítelův děda cca 70 let se toho rozhodně nebojí.
Můj syn ví od tří let, že když něco potřebuje najít, tak si to prostě vygoogluje (tedy samozřejmě my za něj). Tudíž už to ví i moje 64-letá maminka, která v práci s počítačem rozhodně zběhlá není.
sovičko: tak u polycystických vaječníků bych si rozhodně nedělal vrásky, že nebudeš mít děti… Znám případ z rodiny, kdy se k resekci vaječníků přidalo i nezhoubné bujení, došlo k odebrání jednoho z vaječníků - přesto došlo k opakovanému početí bez umělého oplodnění… Být tebou bych ten můj příspěvek zkopíroval a poslal mailem té manželově ex… Že ji zdravím a přidávám porodní váhy těch dětiček: 3,85kg; 3,55kg a 4,55kg… Příroda si holt někdy poradí… ![]()
Gina108 píše:
Tohle je úplně OT, pardon. Proč si myslíte, že staří lidé jsou úplně blbéMýmu tátovi i tchánovi je oběma přeš 65, oba umí s počítačem líp jak já
a to zas tak velkej antitalent nejsem. Táta ještě pracuje, takže žádné kurzy pro důchodce, všechno se naučil v práci. Jo a jedna teta, podobného věku od dob, co objevila internet už neshání drby po vesnici, ale vše si vygůgluje
tudíž s lokální drbny se stala globální
Já bych se tedy měla na pozoru, tady to fakt čte skoro každý
Môj starý otec má 85 rokov, fotí digitálnym foťákom, fotky ukladá do PC-čka, napaluje CD-čka, so mnou si mailuje alebo skypujeme
O veku to nie je ![]()
Len nechápem zakladateľku, prečo zakladá diskusiu s oznamom, že ju príbuzní budú musieť špehovať pod iným nickom… ![]()
Len nechápem zakladateľku, prečo zakladá diskusiu s oznamom, že ju príbuzní budú musieť špehovať pod iným nickom…
Tak pod toto se taky podepisuju. Nechápu význam tohoto problému. Pokud zakladatelka nechce, aby o ní některé věci rodina a blízcí nevěděli, tak ať o tom nepíše.
A určitě není ani první ani poslední, které se toto stalo.Vždyť ve zprávách je denodenně varování už pro dítka, ať na net nepíšou vše a že nikdy neví, kdo je zrovna špehuje.
Mě jenom mrzí,že se úplně vytratil smysl této diskuze.Gabiko,toto mi přijde jako kritika 18leté zakladatelky
Nic ve zlém.Tu diskuzi založila protože nejspíš potřebovala poradit,co s tím.
Ano,jistě není první nebo poslední,které se to stalo
Já si myslím,že si to neuvědomila.Sama za sebe říkám,kdybych věděla,že tu „zakotvím“,taky zvolím neutrálnější Nick.A to si umím domyslet,jak jde internet zneužít.
Náš dědeček má taky 80let a počítač používá běžně.Dnes je to něco jako Tv nebo lednice
Použití googlu a podobných vyhledávačů je to nejjednodušší.
Jana206 píše:
Mě jenom mrzí,že se úplně vytratil smysl této diskuze.Gabiko,toto mi přijde jako kritika 18leté zakladatelkyNic ve zlém.Tu diskuzi založila protože nejspíš potřebovala poradit,co s tím.
Nemienila som nikoho kritizovať, a už vôbec netuším, koľko má zakladateľka rokov. Len ma hneď zarazilo, že ona sa vlastne na nič nepýta, nič nezisťuje, iba oznamuje (všetkým verejne, teda i svojej špehujúcej rodine), že ju majú začať špehovať inak.
Proste mi to celé nedáva zmysel.
(Ale dobre, ok, už dám pokoj
)
Gabiko,psala jsem nic ve zlém
Taky jsem na to nemusela reagovat
Prostě je mi jí líto
Máš taky pravdu.