Vypátrala mě rodina - budu psát anonymně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14103
17.2.10 10:21

Mě jen napadá, proč si myslíte, že tchyně bude stará babka .-) Mojí mace je padesát jedna a s počítačem celkem umí a tak pro ni opravdu není závratným uměním použít google :-)

Pro zakladatelku doporučuju opravdu jiný nick a nedávat fotky (metřík klidně jo, ale nechat třeba jen, Moje dítě nebo Náš miláček).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.2.10 10:29

To víš, mě už deformuje ta dnešní zběsilá doba… Já jsem se (už před lety…) dozvěděl na pohovoru od jednoho čerstvého inženýrka, že v pětatřiceti jsem už z jeho pohledu starý… A pak se to v jiných firmách opakovalo snad čtyřikrát nebo pětkrát - oni tam snad někde měli hnízdo nebo co… :lol: :lol: :lol: No a už se mně to nějak uhnízďuje v mozku, co já vím… :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21836
17.2.10 10:31

Juro, když bude zakladatelce 18 let, kolik myslíš, že má roků její tchýně, já bych to na „babušku“ neviděla, tak proč by neměla umět s internetem. Je fakt nevhodné si dát jako přezdívku jméno s přijímením a poznatelnou fotku a pak psát intimní věci. M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
17.2.10 10:34

Mado, to že je zakladatelce 18 neznamená že tchyni nebude třeba 70 :lol: Třeba tchyni mého manžela je 48 (aneb mé matce), zato mé tchyni je cca 66… Věk snachy či zetě rozhodně neovlivní věk tchyně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21836
17.2.10 10:37

Nechci se s nikým tahat za slovíčka, ale mám pocit, že zakladatelka někde psala, že manžel je taky tak mladý, z toho nepředpokládám, že ho tchýně měla v 50ti letech. Ale mám několik tet, věk hodně přes 60 let a normálně s PC pracují…M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.2.10 10:43

Tohle je úplně OT, pardon. Proč si myslíte, že staří lidé jsou úplně blbé :lol: Mýmu tátovi i tchánovi je oběma přeš 65, oba umí s počítačem líp jak já :oops: a to zas tak velkej antitalent nejsem. Táta ještě pracuje, takže žádné kurzy pro důchodce, všechno se naučil v práci. Jo a jedna teta, podobného věku od dob, co objevila internet už neshání drby po vesnici, ale vše si vygůgluje :mrgreen: tudíž s lokální drbny se stala globální :lol:
Já bych se tedy měla na pozoru, tady to fakt čte skoro každý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.2.10 10:53

gino, na tom něco je… 8-o Za sebe ale přiznám, že pocházím z vesnice, no a tam je to tak, jak popisuju. Holt mě to prostředí formovalo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
17.2.10 10:56

Mě si tady takhle našla holčina, co se mi zamilovala do přítele, pak mu vítězně zkopírovala moje příspěvky a nezapoměla zdůraznit, že s polycystickýma vaječníkama sotva kdy budeme mít děti a měl by si najít jinou :mrgreen: . K té bábušce bych jenom podotkla, že zakladatelka už evidentně má děti a tchyně tedy opravdu je babičkou. Nicméně i tak věk opravdu příliš nerozhoduje. Moje mamka 47 let neumí počítač ani zapnout, ale přítelův děda cca 70 let se toho rozhodně nebojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
17.2.10 10:59

Můj syn ví od tří let, že když něco potřebuje najít, tak si to prostě vygoogluje (tedy samozřejmě my za něj). Tudíž už to ví i moje 64-letá maminka, která v práci s počítačem rozhodně zběhlá není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.2.10 11:01

sovičko: tak u polycystických vaječníků bych si rozhodně nedělal vrásky, že nebudeš mít děti… Znám případ z rodiny, kdy se k resekci vaječníků přidalo i nezhoubné bujení, došlo k odebrání jednoho z vaječníků - přesto došlo k opakovanému početí bez umělého oplodnění… Být tebou bych ten můj příspěvek zkopíroval a poslal mailem té manželově ex… Že ji zdravím a přidávám porodní váhy těch dětiček: 3,85kg; 3,55kg a 4,55kg… Příroda si holt někdy poradí… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
17.2.10 11:03
Gina108 píše:
Tohle je úplně OT, pardon. Proč si myslíte, že staří lidé jsou úplně blbé :lol: Mýmu tátovi i tchánovi je oběma přeš 65, oba umí s počítačem líp jak já :oops: a to zas tak velkej antitalent nejsem. Táta ještě pracuje, takže žádné kurzy pro důchodce, všechno se naučil v práci. Jo a jedna teta, podobného věku od dob, co objevila internet už neshání drby po vesnici, ale vše si vygůgluje :mrgreen: tudíž s lokální drbny se stala globální :lol:
Já bych se tedy měla na pozoru, tady to fakt čte skoro každý :wink:

Môj starý otec má 85 rokov, fotí digitálnym foťákom, fotky ukladá do PC-čka, napaluje CD-čka, so mnou si mailuje alebo skypujeme :-) :lol: O veku to nie je :-)

Len nechápem zakladateľku, prečo zakladá diskusiu s oznamom, že ju príbuzní budú musieť špehovať pod iným nickom… :wink:

• Citovat
  • Upravit
1000
17.2.10 11:46
Len nechápem zakladateľku, prečo zakladá diskusiu s oznamom, že ju príbuzní budú musieť špehovať pod iným nickom… :wink:

Tak pod toto se taky podepisuju. Nechápu význam tohoto problému. Pokud zakladatelka nechce, aby o ní některé věci rodina a blízcí nevěděli, tak ať o tom nepíše.

A určitě není ani první ani poslední, které se toto stalo.Vždyť ve zprávách je denodenně varování už pro dítka, ať na net nepíšou vše a že nikdy neví, kdo je zrovna špehuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
17.2.10 11:57

Mě jenom mrzí,že se úplně vytratil smysl této diskuze.Gabiko,toto mi přijde jako kritika 18leté zakladatelky :wink: Nic ve zlém.Tu diskuzi založila protože nejspíš potřebovala poradit,co s tím.

Ano,jistě není první nebo poslední,které se to stalo :mrgreen: Já si myslím,že si to neuvědomila.Sama za sebe říkám,kdybych věděla,že tu „zakotvím“,taky zvolím neutrálnější Nick.A to si umím domyslet,jak jde internet zneužít.

Náš dědeček má taky 80let a počítač používá běžně.Dnes je to něco jako Tv nebo lednice :-) Použití googlu a podobných vyhledávačů je to nejjednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
17.2.10 12:25
Jana206 píše:
Mě jenom mrzí,že se úplně vytratil smysl této diskuze.Gabiko,toto mi přijde jako kritika 18leté zakladatelky :wink: Nic ve zlém.Tu diskuzi založila protože nejspíš potřebovala poradit,co s tím.

Nemienila som nikoho kritizovať, a už vôbec netuším, koľko má zakladateľka rokov. Len ma hneď zarazilo, že ona sa vlastne na nič nepýta, nič nezisťuje, iba oznamuje (všetkým verejne, teda i svojej špehujúcej rodine), že ju majú začať špehovať inak. :-o Proste mi to celé nedáva zmysel.

(Ale dobre, ok, už dám pokoj :wink: )

• Citovat
  • Upravit
44193
17.2.10 12:32

Gabiko,psala jsem nic ve zlém :kytka: Taky jsem na to nemusela reagovat :zed: Prostě je mi jí líto :kytka: Máš taky pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová