Anovulace i po dětech

39
25.4.13 09:47

Anovulace i po dětech

Ahoj,

po vysazení HA kdysi dávno jsem mi bylo diagnostikováno PCO, nakonec k prvnímu těhu přispěli lékaři, po prvním porodu se cyklus znormalizoval a MS chodila +- pravidelně, i když jsem měla vždy cyklus delší. Druhé těhu přišlo samo jako blesk a i po něm cyklus naběhl a MS chodila pravidelně.
Jsem přesně 2,5 roku od druhého porodu a minulý měsíc MS nepřišla, šla jsem na gyndu a měla jsem cystu, dostala jsem agolutin, ms přišla a tento měsíc opět MS nikde, už jsem 40 DC :/ Tak mám pocit, že se mi PCo vrátilo :-(

Chtěla bych se zeptat těch, co už odrodily a další děti neplánujete jako já-řešíte nějak svůj stav? Mě obecně nevadí mít MS třeba 3× do roka, spíš mi vadí, že to nemám pod kontrolou a hlavně nevím, jestli to neobnáší nějaká zdravotní rizika chodit s tímhle bez zásahu lékaře.
Můj dr mi rovnou řekl, že pokud se anovulace vrátila, tak nasadí HA, ale to já nechci jíst už nikdy více, o jiné řešení se nezmínil…

Díy za názory a hezký slunečný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1698
25.4.13 09:51

Ja mam po HA anov.cyklus.mne to moc nevadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
25.4.13 10:06

Ale to je tvoje rozhodnutí něco brát nebo nebrat, jíst nebo nejíst, někam jít nebo nejít :nevim: Že doktor žekne HA, to je snad jedinný, co na gyndě dávají na všechno :think:.
Tak se ho zeptej, jaká jsou rizika bez MS, jaká jsou rizika z HA, jaké jsou alternativy(pokud je zná, že).
Jak jsi na tom psychicky. Neřešíš něco stresujícího? Nějaká životní zkouška?
Co doma, vše v pořádku?
Kolik je ti let?
Jak se stravujete doma? Jíte zdravě neprůmyslové potraviny?
Jaké máte vztahy? Co váha?
Ptal se ti na něco z tohoto? :think:

Z těch alternativ můžu napsat - zaručená ženská bylina kontryhel. Určitě o něm najdeš mnoho a mnoho psaní na netu a zrovinka začíná růst. Pak šalvěj.
Gynex ten mám vyzkoušený a teď jsem dostala tip na Ra-vit(ale to nemám osobně odzkoušeno).
Je třeba svýmu tělu chtít naslouchat. Ono si samo řekne, co potřebuje.
Pokud se objeví nějaká nemoc, porucha, je třeba se ptát - co dělám špatně, jak mám změnit své návyky a chování, kde dělám chybu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí