Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No ja ju musela vysadit :-/ to by me nenapadlo ze jedna pilulka udela takovy rozruch
Mikitaa to docela vystihla. když do sebe cpeš hormony jak antiperle tak na to holt tělo reaguje ![]()
@paola white No ja si vzala ale uplne prvni pilulku od porodu a vsichni me rikali ze to nic neudela ze kdyz musim at ju vysadim hned
@Anonymní píše:
@paola white No ja si vzala ale uplne prvni pilulku od porodu a vsichni me rikali ze to nic neudela ze kdyz musim at ju vysadim hned
a kolik mas od toho porodu? protoze to muze byt i tim. po porodu je MS vetsinou rozhazena, to pak mozna i jedna pilulka muze udelat chaos.
@Anonymní píše:
tak pokud si po porodu, tak si cyklus může dělat co chce. srovnávají se hladiny
@Anonymní píše:
Po porodu uz mam 16 mesicu
no tak to asi bude tou pilulkou…
Mám opačný problém. Nemám měsíčky. ěkdy je můj cyklus dlouhý i 40dní, tenhle měsíc se neráčily přijít vůbec. Mám trombofilní mutace… Proč to takhle může být?
No nevím neřekla bych že to je práškama když jsem jí brala já tak jsem pilulky polikala jak se mi zrovna hodilo a nikdy my to nic takového neudělalo
jen jeden čas jsem to dostávala pořád zasebou po cca 9 dnech nakonec to bylo ze zánětu vaječníku když se to bude opakovat tak si radči dojdi k doktorovy ![]()
Zdravím mám takovou otázku, Minulý měsíc jsem dostala menstruaci dvacateho vzala jsem si jednu pilulku antiny a jelikoz mi pan doktor ktery me bude pristi mesic operovat rekl abych ted nebrala antikoncepci tak sem si už další tabletku nevzala. Tenhle měsíc jsem menstruaci dostala šestého skončila třináctého a dnes začínám krvácet znova
Nevíte čím to muže být?