Menstruce znova po týdnu

Anonymní
21.4.13 12:37

menstruce znova po týdnu

Zdravím mám takovou otázku, Minulý měsíc jsem dostala menstruaci dvacateho vzala jsem si jednu pilulku antiny a jelikoz mi pan doktor ktery me bude pristi mesic operovat rekl abych ted nebrala antikoncepci tak sem si už další tabletku nevzala. Tenhle měsíc jsem menstruaci dostala šestého skončila třináctého a dnes začínám krvácet znova :nevim: Nevíte čím to muže být? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
21.4.13 12:54

No tim ze si antikoncepci beres jak te napadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.13 13:02

No ja ju musela vysadit :-/ to by me nenapadlo ze jedna pilulka udela takovy rozruch

• Citovat
  • Upravit
12743
21.4.13 13:02

Mikitaa to docela vystihla. když do sebe cpeš hormony jak antiperle tak na to holt tělo reaguje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.13 13:05

@paola white No ja si vzala ale uplne prvni pilulku od porodu a vsichni me rikali ze to nic neudela ze kdyz musim at ju vysadim hned

• Citovat
  • Upravit
11117
21.4.13 13:13
@Anonymní píše:
@paola white No ja si vzala ale uplne prvni pilulku od porodu a vsichni me rikali ze to nic neudela ze kdyz musim at ju vysadim hned

a kolik mas od toho porodu? protoze to muze byt i tim. po porodu je MS vetsinou rozhazena, to pak mozna i jedna pilulka muze udelat chaos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.4.13 13:14
@Anonymní píše:
@paola white No ja si vzala ale uplne prvni pilulku od porodu a vsichni me rikali ze to nic neudela ze kdyz musim at ju vysadim hned

tak pokud si po porodu, tak si cyklus může dělat co chce. srovnávají se hladiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.13 13:17

Po porodu uz mam 16 mesicu

• Citovat
  • Upravit
12743
21.4.13 13:29
@Anonymní píše:
Po porodu uz mam 16 mesicu

no tak to asi bude tou pilulkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
21.4.13 14:18

Mám opačný problém. Nemám měsíčky. ěkdy je můj cyklus dlouhý i 40dní, tenhle měsíc se neráčily přijít vůbec. Mám trombofilní mutace… Proč to takhle může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.4.13 16:46

No nevím neřekla bych že to je práškama když jsem jí brala já tak jsem pilulky polikala jak se mi zrovna hodilo a nikdy my to nic takového neudělalo :nevim: jen jeden čas jsem to dostávala pořád zasebou po cca 9 dnech nakonec to bylo ze zánětu vaječníku když se to bude opakovat tak si radči dojdi k doktorovy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí