Nález na gynekologii

35
18.4.13 20:40

Nález na gynekologii

Ahoj holky, dneska jsem byla na gynekologii jen pro recept na bolest a doktor mě rovnou prohlídl. Když mě ale dole prohlížel takovou „sondou“ tak řek že tam něco je a že to není moc pěkný. Když jsem se ho zeptala co se děje tak řekl že to ještě neví a že musí udělat testy. Potom mi ještě řekl že je něco s dělohou a že by se to mohlo uchytit. Bojim se co by to mohlo být, co myslíte vy? Problém je že mi nic víc neřekl, jen říkal tyhle věci pořád dokola a nebyl schopnej mi říct nic víc a mám si za 14 dní dojít pro výsledky. No co na to říkáte vy? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
18.4.13 20:42

@Andreno co na to říct, asi bych tam zůstala tak dlouho, dokud by mi něco neřekl, takovýhle doktory fakt miluju…držím ti palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.4.13 20:46

Vůbec nevím. A co je recept na bolest na gynekologii? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
18.4.13 21:01

To celkem tezko rict co by to mohlo byt kdyz ti nebyl schopny doktor nic rict. jedine co vim ze mamce se vytvoril a „uchytil“ myom v deloze…ale muze to byt spousta veci. drzim pesticky aby to nebylo noc vazneho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
18.4.13 21:22

@Andreno Tvůj gynekolog mi připomíná moji mamku. Ta mi řekne, že byla u doktora, že jí něco je a je to vážný, ale neřekne mi co, protože mi nechce přidělávat starosti :roll: :roll: :roll:. Pan doktor je pěknej vůl (mami, promiň 8) ), když mu nedochází, jak Tě svou neúplnou informací rozhodil. My tu z jeho „diagnózy“ asi moc nevydedukujeme, buď mu zavolej a trvej na tom, že chceš vědět víc, nebo holt přeju pevné nervy. A jinak každopádně držím moc palce, ať jsi v pohodě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
18.4.13 21:33

No byla jsem si tam pro recept na bolest při menstruaci (Korylan).Mě pomáhá…Původně jsem byla u svý doktorky ale ta mě poslala k němu…Takže vlastně ještě že tak protože jestli mi fakt něco je tak bych se to ani nedozvěděla.

No aby jste si nemysleli že jsem se neptala, ptala jsem se ho asi půl hodiny ale on že neví a že musim počkat na testy. Nevim co si mám teď myslet no :(
Je to na prd… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
18.4.13 21:39

@Andreno Drzim pesti, at to neni neni nic vazneho :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.13 21:43

dobrý večer

Asi budu vypadat, jak debil, ale chci se zepat:dcera si stěžuje, že jí bolí na pravém vaječníku. posílám jí k doktorovi, ale tam nechce. bojí se. bolelo jí to i minulý měsís. nevíte čím by to mohlo být. já si myslím, že od nástydu. má tři děti. za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
29577
18.4.13 21:45

@Andreno asi myslíš vaginální uz. Asi něco viděl, ale potřebuje mít závěrečné výsledky z laboratoře, aby věděl, zda se mýlil, nebo ne a do jaké míry. S ničí maminkou to nemá nic společného. Je to jen takové "nejasné vyjádření " se doktora, zatím bez závěrů, ono dělat jisté diagnosy bez výsledků z laboratoře jaksi nejde.
Aporpos proč do sebe cpeš takový driják? Nestačil by ti Algifen? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
18.4.13 21:58
@Anonymní píše:
Asi budu vypadat, jak debil, ale chci se zepat:dcera si stěžuje, že jí bolí na pravém vaječníku. posílám jí k doktorovi, ale tam nechce. bojí se. bolelo jí to i minulý měsís. nevíte čím by to mohlo být. já si myslím, že od nástydu. má tři děti. za odpovědi.

Anonymko - a v jaké fázi cyklu ji to bolí? Teoreticky by ji vaječník mohl bolet i během ovulace- to je tak nejčastější.
Obvykle se ovšem vaječníky po měsíci střídají, tak by ji v prvém teoreticky ůmělo bolet" ob měsíc- pravidlo to není- když má tři děti, asi to nebude dvacítka, v našem věku už si ty vaječníky dělají co chtějí :). Jinak nevím, popravdě taky bych se na to asi vybodla, kdyby to nebylo nesnesitelné a řešila to až při preventivce :oops:

Andreno - hádám, že na děloze viděl něco, co tam nepatří, nemůže tušit, jestli je to něco vážného, tak vzal vzorek a poslala ho na cytologii? to by i odpovídalo té 14 denní laborce. Co ti má říct? Viděl „neco“, tka to pošle do laborky - vůbec to nemusí být nic zlého, bez laborky to nezjistí. Je pečlivý.

Příspěvek upraven 18.04.13 v 22:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.13 22:00

HPV

Děvčata, chodíte někdo pravidelně na gynekologické prohlídky a především na vyšetření ohledně rakoviny děložního hrdla? Poslední dobou je hodně reklam ohledně očkování a já vůbec nevím, jestli je jako možné se zdarma nebo za poplatek nechat vyšetřit :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 22:02

harpyje

Bolí jí to tak dva dny a potom nic.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
18.4.13 22:05

@Martinka1704 co to je za otázku? To snad chodí většina, ne? Mě dělá dr. ster každého půl roku. Do očkování bych nešla ani v sebe ani u dcery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
18.4.13 22:06

@Martinka1704 součástí každé preventivní prohlídky na gyndě jsou mimojiné stěry z čípku, právě kvůli rakovině, já chodím jednou ročně a platí to pojišťovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
18.4.13 22:06

Anonymní - dva dny- ale kdy? v jaké fázi cyklu? Mohla by to být ta ovulace? (Ovulace bývá obvykle zhruba uprostřed cyklu, tj. když vezmeš jako den č. 1 den kdy začneš menstruovat, pak ovulace vychází zhruba na 14-16 den, mášli cyklus dlouhý cca 28-30 dní.
Ty dva dny by mi přišly docela pravděpodobné. Já někdy ovulaci taky cítím víc, jindy absolutně vůbec a jindy cítím bolest jen při pohmatu na břicho, jinak ne.

ale nejsem doktor, jen hádám. A jo, když jsem nachlazená cítím víc jak memstruaci tak ovulaci.

Martinko, přesně tak, při každé preventivce, jednou za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí