Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chci se zeptat jaké jste měli prvotní přiznaky tehotenstvi? Me uz od soboty boli prsa (spíše bradavky) nemůžu si na ne ani poradne sáhnout. a mesicky mam dostat teď v neděli. Dnes jsem 25 DC a 10 DPO cyklus mam po 30 dnech. Myslíte ze by mohlo jít o tehotenstvi?
Ja treba nemela zadny priznaky, aspon si zadny nepamatuji a to mam dvouletyho syna doma..
![]()
Zkus test.Ale nevim zda neco ukaze kdyz to je jen par dni. Spise pockej zda prijde MS nebo ne.
Omlouvam se ze jsem vlozila diskuzi do jine kategorie, davala sem to tam pres mobil, tak se mi to nejak popletlo, omlouvam se.
Dala bych ti moje prsa
To jak mě bolí prsa KAŽDÝ měsíc před MS je
To jsou dotazy ![]()
Tak jelikož me tyhle problémy nikdy nepotkali a snažíme se přes rok o miminko a nevim jak ty MS bolesti poznám od příznaku tehotenstvi.
tak proto tak trapna otázka
@K.Black píše:
@AnySs dej je mě, já tam mám ho.vno
Když už jsme u toho rozdávání, tak já bych si taky vzala
![]()
@ivulkaKM píše:
Tak jelikož me tyhle problémy nikdy nepotkali a snažíme se přes rok o miminko a nevim jak ty MS bolesti poznám od příznaku tehotenstvi.tak proto tak trapna otázka
no tak asi budeš
když je to jiné než jindy ![]()
@K.Black píše:
@Katty Caprio tak do fronty jo
Pche,
Já si nějaké uříznu ![]()
@AnySs píše:
@K.Black @Katty CaprioNeperte se![]()
Moje by vystačily klidně pro tři zájemkyně
Jupí ![]()
Mě občas bolely a pálily bradavky pár dní před MS. Nebylo to pravidelně každý cyklus, jen jednou za čas. Ale když jsem byla těhotná, tak mě nebolely bradavky, ale celá prsa spíš po stranách, prsní dvorce ztmavly a trochu se zvětšily, celá prsa byla jakoby teplejší, citlivější.
Nemusí to nic znamenat, ale taky může, dozvíš se v neděli ![]()