Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, potřebuju pomoct. Když máme s přítelem po delší době, třeba po měsíci sex tak mě to po něm vždy tam dole tak „pálí“ nebo takový i nepříjemný pocit..jakoby to tam bylo stažené. napadají mě odřeninky, nebo já nevím. co vás? když už to děláme potom třeba po šesté…tak už ok. ale vždy ty první dny kdy se do toho pustíme je to hrozné.
nevím co s tím..pak to totiž bolí i při tom..
Tak to dělejte častěji..
stává se, že se jakoby zase " uzavře " nebo nevím jak to mám popsat.. A pak to bolí, když na to nejsi zvyklá..
edit : nebo to vyzkoušejte ze začátku pomaleji.. A mazat a mazat a mazat ![]()
Příspěvek upraven 12.04.13 v 21:09
Nemas po porodu? me to pali taky..pry to prejde, pomaham si lubrig. gelem a je to ok. ![]()
Používáš kondom, nebo nějaký přípravek antikoncepční? Já tohle mám po kondomu i spermicidech
Mazete? Muze to byt nedostatecnym zvlhcenim, voda ci sliny nestaci, chce to fakt lubrikant nebo neaky olejicek atd. Pokud jsi po porodu, pripadne kojis, tak to muze byt tim, muze to zp;sobovat i HA.
Pokud nepouzivate kndom, tak mi prijde lepsi olejicek, treba obyc slunecnicovy, lubrukant ma tendence pri akci stejne vysychat, kdezto olej klouze furt stejne
Nemažeme, ale asi začneme jak vás tak poslouchám, díky holky
možná je to i tím. kondom nepoužíváme, spoléháme na HA ![]()
Tak s tímhle sice zkušenost nemám, ale vyřešila bych to lubrikantem a počkala, jestli se to zlepší a podle toho se rozhodla co dál, ale podle mně by lubrikant pomoct měl
@kissi píše:
Používáš kondom, nebo nějaký přípravek antikoncepční? Já tohle mám po kondomu i spermicidech
I já.. Proto jsme kondom odhodili už po našem " poprvé " ![]()
@katus110 hele.. my když jsme nemazali tak jsme skuhrali i týden… po nějakým extra výkonu
![]()
@Bibušenka píše:
@katus110 hele.. my když jsme nemazali tak jsme skuhrali i týden… po nějakým extra výkonu![]()
Ahojki, já jsem s partnerem 10 let a vetšinou mě po styku pálí v pochvě, štípe to fakt nepříjemně, musím se jít hned umýt, po hodině až dvou to odezní…stává se, že jsem i neustále natržená, nechápu z čeho, jsou to takové trhlinky, které štípou. Uvažovala jsem nad alergií, ale máme dítě a to jsme počali na první pokus. Máte stejně některá? čím to bylo?
@Bibík13 alergie na sperma? může být, pokud jinak nemáš problémy. Zkuste sex s kondomem a uvidíš.