Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem to asi 7 měsíců po porodu, někdy jen špinění, někdy lehké krvácení jasně červenou krví…Taky mě nic nebolelo, nástřih nebyl, s dr. jsem to neřešila.
Oživuji diskusi
holky jsem 4 měsíce po porodu a poslední 3 pohlavní styky byly doprovázené slabším krvácením - špiněním
před 14 dny jsem vysadila antikoncepci a do toho plně kojím… myslíte, že to všechno s tím může mít souvislost??
nic mě nebolí nebo tak a na gyndě po šestinedělí bylo vše ok
stěry z čípku mi vezme tedka v listopadu ale podle vnitřního utz vše v pořádku
jsou to jen hormony nebo to může být něco vážnějšího??
děkuju moc za každý příspěvek ![]()
Já bych se zeptala dr. Budeš vědět hned a budeš v poho. Takhle budeš pořád přemýšlet nad tím co to může být a bude tě to užírat.
@jayjayka píše:
Já bych se zeptala dr. Budeš vědět hned a budeš v poho. Takhle budeš pořád přemýšlet nad tím co to může být a bude tě to užírat.
jj zeptám se doktorky, půjdu tam přes týden… spíš mě zajímalo jestli by to mohlo souviset s tím, že jsem vysadila HA a že kojím a taky s tím, že jsem po celou dobu užívání HA krvácela a špinila
nebo prosttě jen tím, že jsem po porodu a tělo se vzpamatovává
samozřejmě mám i horší myšlenky ![]()
Ja prestala spinit po styku 6 mesicu po porodu, ale HA jsem nebrala tak nevim
Ahoj holky, prosím o radu, jsem 6 měsíců po porodu s nástřihem, vše zhojeno a v pořádku na kontrole po šestinedělí. Asi před 3 měsíci jsem ale začala vždy po styku lehce špinit nebo krvácet, většinou třeba až za několik hodin se objevily takové nitky krve. Během jednoho dne to přejde. U dr. jsem byla, nic špatného na mě neviděla, i cytologie byla v pořádku. Ale jsem z toho stále nervózní, před porodem se mi nikdy nic takového nestalo a to byl sex mnohdy divočejší
Při sexu mě nic nebolí, ani potom, jen se objeví to krvácení. Měla jste některá něco takového a souvisí to nějak s tím porodem?? Děkuju…
Holky chci se zeptat jestli jste některá neměla podobný problém. Jsem od porodu 4 měsíce a po každém styku trochu špiním. Nikdy před těhotentstvím jsem to neměla. Nic mě nebolí, měla jsem jen menší nástřih, žádné závažné poranění. Byla jsem na kontrole po šestinedělí ale Dr.nic zvláštního neobjevila, prý všechno v pořádku a cytologie taky OK. Kromě toho mám silný výtok že si několikrát denně musím měnit intimku. Ale nic mne nebolí, nesvědí…Jinak kojím a v noci máme dlouhé pauzy(8-10 hodin), tak nemůžou to být hormony? MS jsem od porodu měla jen jednou na konci šestinedělí. A upřimně řečeno se mi na tu gyndu zas jít nechce.