Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny s dotazem… Peru anti. Sunya nevím zda by to s tím mohlo souviset ale pro jistotu jsem to napsala. Před týdnem jsem měla pauzu tak jsem to jako každý měsíc dostala a dnes ráno po týdnu co beru zase prášky opět krvácím a to jsem ani neměla nějaké předmenstruační špinění prostě rovnou krev… Nevím jestli je možné abych to měla hned po týdnu když se mi to ještě nikdy nestalo… Nemůže to souviset s tím že jsme spolu s přítelem včera večer měli sex?? Nebo tím že vážím jen 47 kg?? Prosím o radu a nezlobte se za takové otázky jen chci mít jistotu že se nic neděle…
Nejspíš se Ti teprve upravuje cyklus.. nepíšeš, jak dlouho HA bereš.. zpočátku to takhle může zlobit..
@martina.se píše:
Nejspíš se Ti teprve upravuje cyklus.. nepíšeš, jak dlouho HA bereš.. zpočátku to takhle může zlobit..
No takhle já anti. měla nejdřív Vreay po té jsem zvracela tak mi dal Mercilon po tom mi taky nebylo dobře a ted beru 2 měsíc Sunya ale nikdy se mi nic takového nestalo…
@Xxxxxx mi se to stalo u Belary, první měsíc v klidu, pak najednou krvácení 2× za cyklus a třetí měsíc téměř v kuse… poprosila bych dr o změnu.. ono se říká vydržet aspoň 3 měsíce, ale já krvácela fakt měsíc v kuse, to už nešlo…
Je mi 38 let a po tydnu som znovu dostala menstruaci a nevim proc prasky neberu vite nekto poradit