Menstruace a za týden znovu?

89
15.4.13 08:30

Menstruace a za týden znovu ??

Zdravím všechny s dotazem… Peru anti. Sunya nevím zda by to s tím mohlo souviset ale pro jistotu jsem to napsala. Před týdnem jsem měla pauzu tak jsem to jako každý měsíc dostala a dnes ráno po týdnu co beru zase prášky opět krvácím a to jsem ani neměla nějaké předmenstruační špinění prostě rovnou krev… Nevím jestli je možné abych to měla hned po týdnu když se mi to ještě nikdy nestalo… Nemůže to souviset s tím že jsme spolu s přítelem včera večer měli sex?? Nebo tím že vážím jen 47 kg?? Prosím o radu a nezlobte se za takové otázky jen chci mít jistotu že se nic neděle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
15.4.13 08:33

Může to být taky tím, že ti nesedla antikoncepce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.4.13 08:38

Nejspíš se Ti teprve upravuje cyklus.. nepíšeš, jak dlouho HA bereš.. zpočátku to takhle může zlobit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
15.4.13 09:04
@martina.se píše:
Nejspíš se Ti teprve upravuje cyklus.. nepíšeš, jak dlouho HA bereš.. zpočátku to takhle může zlobit..

No takhle já anti. měla nejdřív Vreay po té jsem zvracela tak mi dal Mercilon po tom mi taky nebylo dobře a ted beru 2 měsíc Sunya ale nikdy se mi nic takového nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.4.13 09:44

@Xxxxxx mi se to stalo u Belary, první měsíc v klidu, pak najednou krvácení 2× za cyklus a třetí měsíc téměř v kuse… poprosila bych dr o změnu.. ono se říká vydržet aspoň 3 měsíce, ale já krvácela fakt měsíc v kuse, to už nešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.2.15 13:51

cima

Je mi 38 let a po tydnu som znovu dostala menstruaci a nevim proc prasky neberu vite nekto poradit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.2.15 16:43

cima

Nikto nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...