Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
potřebuji radu. Kdykoliv když mám sex s přítelem, vždy tak po měsíci mě asi 2 dny po tom začne svědit v pochvě. Mám nutkavé chození pořád na záchod na malou, a na konci mě to trošku zapálí. Trvá to tak 5 dní. Pak je to ok. Až když s přítelem sexujeme třeba pravidelně týden každý večer, tak pak už nic. Ale jakmile je to ta po měsíci, tak hned po prvním sexu na toto trpím. Nedokážu si vůbec vysvětlit, co to je?
hlavně je to nepříjemné jak to tam dole svědí, a mě se furt chce na záchod, pak to i pálí.
PS: Dnes když jsem se ráno utřela, jsem na toal. papíru měla něco hnědého, takové vlásečnice nebo jak bych to řekla. takové tenké… vůbec nevím co to může být?? Prosím poradte, je to jako kdyby to způsobovalo to hnědé a chtělo to ven a pak by to bylo ok.
Děkuju za KAŽDOU RADU ![]()
@radus522 řekla bych to lékaři, cokoliv z božky leze, teče mimo menstruační krve je špatně.
A tady ti stejně nikdo podle popisu neřekne, možná kdyby jsi dala foto ![]()
@K.Black : Je mi to jasné no. Jenomže tohle se opakuje pořád dokola, když máme sex po nějakém delším čase. A po pár dnech to samo vymizí, třeba již dnes je to tak 3. den a už to ani nesvědí, jen při chození na záchod, to pak při konci pálí. No, asi za tou gynekoložkou zajdu
budu jí to nějak muset popsat ![]()
Jinak kdybych to měla k něčemu přirovnat tak asi jako… žížala nebo já fakt nevím, takové tenké, hnědé… prostě hnus.
napadly měk kvasinky, ale to jsem taky nikdy neměla, vůbec o tom nic nevím ![]()
Tak souložit každej den, pokud to nechceš říct gyndrovi. Jinak souhlas s @K.Black foto by jistě mnohé napovědělo ![]()
@Seizdra : rozumím, jen zachytila jsem to na toal. papíru jen dnes ráno. a celou dobu zase nic.. ![]()
@radus522 tak až zas bude, tak to vyfoť. Ještě taková drobná vsuvka, nejlépe to jde vidět na bílém papíru, vzorovaný nebo jinak zbarvený to bude zkreslovat.
@K.Black : ještě mě napadlo, zda to nemůže být problém z partnerovy strany. jestli on nemůže mít s tímto n+jaké problémy, a pak to přenáší na mě…netuším.
@radus522 no tak možné to je, že má nějaký breberky a pak když spolu spíte tak se to takhle projeví
radši dojdi k dr, udělá ti testy a budeš vědět co to je.
@K.Black píše:
@radus522 tak až zas bude, tak to vyfoť. Ještě taková drobná vsuvka, nejlépe to jde vidět na bílém papíru, vzorovaný nebo jinak zbarvený to bude zkreslovat.
Mela bys skocit na gyndu, doktor ti rekne vic, my tady muzeme jenom hadat a domnivat se. Muzes mit I neco na del. cipku. Samozrejme neni to normalni a k to mu doktorovi, by jsi vazne mela skocit ![]()
@araw mě to zajímá
pokud tebe ne tak sem nekoukej
všude kde kouknu vidím hlen a výtok, tak chci fotku ![]()
Určitě nejlepší bude zajít ke gynekologovi, který si s tímto zd. problémem bude vědět rady…Čím dříve tím lépe..
![]()